Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

benimle derdiniz ne hı acunla iletişime geçersem hayatım kurtulur bee marga sende aklımdasın thebeyinciğim sanada hastane açarım ohooo

Ben de bir nacizane (1.000.000.000 kitap olucak kadar ) kütüphane isteye bilir miyim???
Kitap kurdu olucam daa

sagoo psikolojim bozuldu ya bir sürü arkadaşım evlendi sinirimi bozuyolar efkarlandım ssz ssz

benimde arkadaşlarım evleniyor canım kız niye psikoljin bozuluyor zamanı gelince sende evleneceksin
Benimkinin zamanı çok uzun çünkü hiiç bitmeyecekmiş gibi bu özlem ..Adımın altında eziliyorum taşımak çok zor oluyor bazen .. Neredeyse 3,5 senedir birlikteyiz ama uzaklık tüketiyor insanı kuzu.

Benimkinin zamanı çok uzun çünkü hiiç bitmeyecekmiş gibi bu özlem ..Adımın altında eziliyorum taşımak çok zor oluyor bazen .. Neredeyse 3,5 senedir birlikteyiz ama uzaklık tüketiyor insanı kuzu.

yaşamayan bilmez diyor benim arkdaşaım oda çok zor diyor öyledir tabiki ama olsun canım yan yana olanlarda ya güven olmuyor yada başka bir şey yine bak sevginiz ne kadar büyükmüşki sürdürebiliyorsunuz güveniyorsunuz çok güzel bir şey bu :)

Evet bebeğim çok güzel hemde ama sem onu çok sevmek hem bu kadar uzak olmak öyle zor ki dediği gibi arkadasının yaşamayan bilemez.Biz öyle çok tartışmayız ama tartışıncada annem hep derki uzaktasınız ondan oluyo ve gerçkten de öyle oluyo :/Konuşmalarımız hep şunu da yapıcaz şöylede yapalım şurayada gidelim biz bunları yapabiliriz umarım önümüzde kavuşmak için en az 2 yılımız var daha

Amin canım bazen oturup boşş boşş ağlıyorum siniri bozuluyor insanın işte.

Gördüğüm kadarıyla 1 yıl 9 aydır sözlüsünüz.. Ben pek bilmiyorum bu kadar uzun süre sözlü kalınıyor mu ki sizde??
Çok uzun bi süre özel değilse sora bilir miyim neden nişanlanmadınız peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…