- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
benimle derdiniz ne hıacunla iletişime geçersem hayatım kurtulur bee marga sende aklımdasın thebeyinciğim sanada hastane açarım ohooo
Tamam o zaman hemen bi başvuru yap sen .d
Öyle oluyo bi de benim babam var oyun oynar o da ablam babam ben kapanın elinde kalıyo pcgeldim yine kardeş vazgeçti aman evde bir pc olunca rezil oluyosun be
Ben de bir nacizane (1.000.000.000 kitap olucak kadar) kütüphane isteye bilir miyim???
Kitap kurdu olucam daa
Öyle oluyo bi de benim babam var oyun oynar o da ablam babam ben kapanın elinde kalıyo pc
Zor oluyo vallaya Allahtan benim kardeşim çalışıyor ya evde olsaydı ben kafayı yerdim
aman acuna derim alır canım ya senin başın ağrımasın tek
ya ben seni bir topkte daha görmüştüm sanki ama hangi :26:
Sağol tatlım yaaa.. Bi de Marga hayır gelmez falan diyodu hani kız ne güzel konuşucakmıç Acunla
Tesettür topiğinden
sagoo psikolojim bozuldu ya bir sürü arkadaşım evlendi sinirimi bozuyolar efkarlandım ssz ssz
aaa evet senin ne kadar oluyo canım tesettüre gireli :26:
marga gelip diycek yine seneneo zaman bende
Benimkinin zamanı çok uzun çünkü hiiç bitmeyecekmiş gibi bu özlem ..Adımın altında eziliyorum taşımak çok zor oluyor bazen .. Neredeyse 3,5 senedir birlikteyiz ama uzaklık tüketiyor insanı kuzu.benimde arkadaşlarım evleniyor canım kız niye psikoljin bozuluyor zamanı gelince sende evleneceksin
Nerdeyse 4 yıl 7 buçuk ay oluyor tatlım
Hahahaa kavga ver gelinnnnn
Benimkinin zamanı çok uzun çünkü hiiç bitmeyecekmiş gibi bu özlem ..Adımın altında eziliyorum taşımak çok zor oluyor bazen .. Neredeyse 3,5 senedir birlikteyiz ama uzaklık tüketiyor insanı kuzu.
Benimkinin zamanı çok uzun çünkü hiiç bitmeyecekmiş gibi bu özlem ..Adımın altında eziliyorum taşımak çok zor oluyor bazen .. Neredeyse 3,5 senedir birlikteyiz ama uzaklık tüketiyor insanı kuzu.
Amin canım bazen oturup boşş boşş ağlıyorum siniri bozuluyor insanın işte.Allah sabır versin tatlım...
ayy ne güzel benimde daha 4 ay
evet kavga var iki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane
Evet bebeğim çok güzel hemde ama sem onu çok sevmek hem bu kadar uzak olmak öyle zor ki dediği gibi arkadasının yaşamayan bilemez.Biz öyle çok tartışmayız ama tartışıncada annem hep derki uzaktasınız ondan oluyo ve gerçkten de öyle oluyo :/Konuşmalarımız hep şunu da yapıcaz şöylede yapalım şurayada gidelim biz bunları yapabiliriz umarım önümüzde kavuşmak için en az 2 yılımız var dahayaşamayan bilmez diyor benim arkdaşaım oda çok zor diyor öyledir tabiki ama olsun canım yan yana olanlarda ya güven olmuyor yada başka bir şey yine bak sevginiz ne kadar büyükmüşki sürdürebiliyorsunuz güveniyorsunuz çok güzel bir şey bu :)
Amin canım bazen oturup boşş boşş ağlıyorum siniri bozuluyor insanın işte.
Hayırlı olsun tatlım :)
Ne merdanesi Marga gelirse ben yokum, kırmasın bi tarafımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?