Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

uykuyu oldum olalı sevmedim canım küçükken müzikle uyuturlarmış beni

Garip durum...
Beni uyandıramıyorlar, sen uyuyamıyorsun.. :26:
Çaresi falan yok mu peki??

işte sonra dayanamıyorum bayılıyorum ramazanlıkta sabaha 8 de uykuya dalıyordum düşün gelmiyordu bir türlü
çok takıntılıyım düşünüyorum sürekli o yüzden uykuda tutmuyor işte

işte sonra dayanamıyorum bayılıyorum ramazanlıkta sabaha 8 de uykuya dalıyordum düşün gelmiyordu bir türlü
çok takıntılıyım düşünüyorum sürekli o yüzden uykuda tutmuyor işte

Evde bayıl bariii Şaka şaka Allah korusun bişey olur...
Sorun düşünmende belki de.. Babam hep der uyumak istiyorsan uyumaya çalıştığın zaman kendi kendinle konuşma ve düşünme..
Bende bunların ikisi de var ve maalesef olunca da senin gibi uyku falan kalmıyor..
Bi başladım mı konuşmaya sabaha kadar sürer ve tabi ki uykusuz kaldım..

Ben zaten uzun süredir sözlüm yüzünden gece uykuyu unuttum.. Görüşemiyoruz, bütün gün de çalışıyor konuşamıyoruz da, bu yüzden geceye kalıyor.. Bütün gece, hem de her gece.. bu kadar çok konuşma tarafdarı değilim ama napim, ona da hayır demek zor.. Yani sabah 6-da uyuyorum 12-ye kadar

Amma şimdi uykum var, malum benimki de uykuya kaldı, fırsat bu fırsat 1 kaç saat erken uyuyayım barii

Umarım sana da gelir gece uykusu...
Hadi ben kaçtım tatlım...
Uyursan tatlı rüyalar..

ayh evde bayılıyorum tatlım baban çok doğru söylemiş gerçekten kendi kendinle konuşunca bir türlü uykun gelmiyor işin garibi ya konuş konuş bitmiyor gündüz aklına gelmeyen şeyler gece geliyor yani biriyle konuşmaya kalkasan bu kadar konuşacak şey bulamazsın uyu valla darısı başıma inşallah marga hanımda uyudu galiba sanada tatlı rüyalar

Ne güzell bizimde daha var iki senemiz en az :)

Ben nöbeti bitirdiiiim şimdi evee ya bi güzel uyucam öğlene kadar sonra gelirim ya da yeğenim ameliyat olucak onun yanına gidebilirim öptüm sizi kızlaar

Ne sözlüsü bee...
Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..
Nerdeyse yarım saattir uyuyor

Artık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz

çok güzel oluyo ama böyle dalıyorsun sabah kalkıyorsun ki eneee msjlaşıyoduk biz uyumuşum diyosun
tv izlerken uyuyakalmakta güzel ben uyuyamadığım için yani biraz uyursam çok mutlu oluyorum

A kovserin yine mesajlaşırken sadece sözlüsü uyuya kalıyomuşş..
Size bakın birde..
Biz dün gece ikimiz konuşurken uyuyakalmışız ya Buna ne diyeceksiniz peki..

Sago kıskanma kız , ben seni ararım mesajlaşırız sevgilinmiş gibi taklit yaparım sonra ben uyuya kalırım, sende buraya gelip isyan edersin anlaştık mı bro ..

Güzel fikir...
Ama kafasına bişeyle vurup bayılta da biliriz

Margaya uyku ilacı versek

Öküzlee gece gece hayırlı bi konudan konuşmazsınız zatin..

Hain hain planlar yapmışlar ya şunlara bakkkkk

Ben sizin saçınızı başınızı yolmaz mıyım Hem bi kere bana uyku ilacı vermenize gerek yok , iki akşamdır kahve içmediğim için , annemin yanında dizi izlerken uyuya kalıyorum..

Babamda il dışındaydı , oh yatakları öyle bi rahat ki babama mesaj çektim baba sen gelince benim yatağımda yatarsın diye

Hahaha diip oldu kızım dedi

The beyin , sen öğlen uyanmıycan mı , marga seni burda görmeyecek mi , o iğneyi almayacak mı , sana batırmayacak mı , sonra sen ağlamıycan mı , sonra sen bana bunun hesabını sormıycan mı , ben de sana alper tunga öldü mü demiycem mi he söyle

Bilic'in hesabı
26.08.2013 0935

Sezona Trabzon galibiyetiyle başlayan ve keyiflenen Kartal'da UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tromsö mağlubiyeti moralleri bozmuştu. Bugünkü rakip ise Kayseri Erciyes... Teknik direktör Slaven Bilic, deplasmandaki zorlu maç için çeşitli taktik varyasyonlar üzerinde çalışıyor. Aslında Hırvat hoca, 11'de fazla değişime gitme taraftarı değil. Bu nedenle de sadece sağ kanatta bir rotasyon planlıyor. Dentinho'yu tribüne çıkarmayı düşünen Bilic, onun yerinde de Trabzon maçında gol atan Gökhan Töre'yi 11'de düşünüyor.

ESCUDE YİNE 11'DE

Tromsö karşısında inanılmaz bir hataya imza atan ve gole neden olan Escude ise yerini koruyacak. Bilic, oyuncunun herhangi bir özgüven kaybı yaşamaması adına onu yine Sivok ile beraber oynatmayı düşünüyor. Gelelim Bilic'in ikinci yarı planına... Hırvat hocanın, maçın gidişatına göre ikinci yarıda çift forvete dönme gibi bir planı var. Yani Eneramo'yu saha sürüp Almeida ile birlikte rakibin gardını indirmeyi düşünüyor.

DİSİPLİNDEN TAVİZ YOK

Slaven Bilic, Trabzon karşısında galibiyete disiplin sonucunda ulaştıklarını yineleyerek, Kayseri Erciyes maçında da aynı duruş ve mücadelenin gösterilmesini istedi. Oyuncularıyla yaptığı taktik değerlendirmesinde rehavetin olumsuz sonuçlarına değinen Bilic, "Sabırlı bir şekilde disiplinli oyunumuza devam edersek istediğimiz sonucu alırız. Önemli olan maçın 90 dakika olduğunu unutmamanız" diye konuştu.

BİR İLK DAHA

Slaven Bilic, Beşiktaş'ta ilklere imza atmaya devam ediyor. I İlk kez Beşiktaş'la lig maçına çıktı, kazandı. I Kulüp teknik direktörlüğü kariyerinde ilk kez Avrupa sınavı verdi. Tromsö'ye yenildi. I Beşiktaş'ın başında bugün, ligde ilk deplasman maçına çıkacak.

Haber Kaynağı:HTspor
Bilic'in hesabı | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

Son düzenleyen: Moderatör:
İnönübank
26.08.2013 05:03:40

Beşiktaş Yönetimi, yeni stadın isim hakkının Vodafone'a verilmesinin ardından, şimdi de tribünleri pazarlayıp, gelir kaynaklarını artıracak. Siyah- beyazlıların deniz tarafındaki tribünü Denizbank'a önereceği, en pahalı kısmın ise protokol tribününün oluşturduğu kısmın olacağı dile getirildi.

Vodafone ile yapılan 15 yıllık anlaşmayla uzun vadede kasasına düzenli nakit akışı sağlayan Beşiktaş Yönetimi, gelecek parayla hem inşaatı hayata geçirecek, hem de yeni sponsorlukların kapısını açacak.

Stadın temellerinin atılacağı ilk günden başlayarak sponsorlarla görüşecek olan siyah-beyazlı yönetim, tıpkı ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray gibi tribünleri satacak. İki kapalı, iki kale arkası ve locaların isim haklarını önümüzdeki aylarda satmaya başlayacak olan Beşiktaşlılar, böylece kulübe yeni nakit akışı sağlayacak. Stadın tüm gelirlerinden faydalanmak için inşaatı kendi maddi imkanlarıyla yapmak istelen siyah-beyazlı yönetimde bazı idareciler, deniz tarafındaki tribün için Denizbank ile görüşülmesini önerecek. İsmi ile benzerlik taşıması nedeniyle hem halk arasındaki "deniz tarafı" söylemini devam ettirmek, hem de kulübe nakit girişi sağlamak için böyle bir teklif düşünen yöneticiler, kredi karşılığında bu tribünün ismini Denizbank'a teklif yapılmasını isteyecek.

Deniz tarafındaki tribünler dışında, iki kapalı, bir kale arkası ve locaların da isim haklarını satacak alan Beşiktaş Yönetimi, en kısa sürede bu satışları bitirmeye çalışacak. Vodafone ile yapılan anlaşmanın bozulmaması için tribünleri hiçbir iletişim firmasına satmayacak olan Beşiktaş Yönetimi, en çok parayı Gümüşsuyu'ndan inerken herkesin rahatlıkla görebildiği protokol tribününden alacak. Reklamların görünürlüğü açısından bir fiyat skalası belirleyecek olan yönetim, buradan gelecek ola paranın büyük kısmını stat inşaatında kullanacak.

Haber Kaynağı: Milliyet
İnönübank | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

Günaydın Dişi Kartallarım , bugun maçımız var büyük gün ..
Maç hakkındaki tahminlerizi almak istiyorum..

Siz uyanmaya burda olurum , öpmüşem sizi

bence en büyük saçmalık inönünün adı vodafone arena olması böyle bi saçmalık mı olur ya
O tüm beşiktaşlıların yıllardan beri evi olan bir saray adamlar kalkmış vodafone arena koymaya çalışıyorlar niye para için
ben bi beşiktaşlı olarak bunu çok saçma buluyorum ve çarşının bunun için ayaklanmasınıda sabırla bekliyorum ki elbette yapacaktır bunu eminim. Yıllarca Beşiktaş diğince akla gelen inönü ve tüm stadların adından daha farklı ve gururlu olan adını böyle saçma isimlerle değiştirilmesi bence çok saçma

Günaydın Dişi Kartallarım , bugun maçımız var büyük gün ..
Maç hakkındaki tahminlerizi almak istiyorum..

Siz uyanmaya burda olurum , öpmüşem sizi

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Atiba Hutchinson. kadromuz bu şekil ama bakalım inşallah maçı alırız 4 4 2 değil yine ama bakalım inşalla kazanırız
günaydın canım benim bu arada

Katılıyorum..
O inönü diyince bile insanın tüyleri ürperiyor, o duyguyu maça gitmeden bu stadın adını duyunca bile insan beşiktaşlılığını bi kere daha tadıyor..

HALKIN inönüde hem fikir olacağı kesin ..
Tüm beşiktaş camiasının bu fikirde buluşacağından eminim..

Ama şuda var , gs ve fenerbahçe gibi büyük klüplerimizle aramızda bir ekonomik savaş var..
Aramızda farklar var..
Takımımıza gereken desteği maddi açıdan sağladığımıza inanmıyorum ben..

Bu sponsorlar, ekonomik yönden bize çok fayda sağlayacak bence..

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın Dişi kartalım hoşgeldin yuvamıza..

Bu maçı biraz zorlarsak kazanırız gibime geliyor..,
Ama geçen play offtaki gibi birinci yarı gol attık diye rahatlığa bürünmeyelim de..
Sonra karşı takım ani bir atağa geçiyor,kala kalıyoruz öyle..

İnşallah canım,inşallah dualarımız kartallarımızla..

Bilic,iyi işler çıkarıyor..
Umarım tüm sezon bizi bu şekilde götütür..
Ve şampiyonluğa çıkarır,tek istediğim bu..

eyvallah maddi yönden olması doğru ama şuda bi gerçek vodafone Beşiktaşın sayesine reklam yapacak
yani bizim başkan diye güzelim takımımın başında oturan adamlar bunda diretseler eminim adı değişmeyecek
he illa değişmesimi gerek sponsor olmayacakmı vodafone o zaman şöyle yapılabilirdi
İnönü Vodafone Arena olabilirdi. İnönü ismini öldüremezlerdi. her beşiktaş stadının oradan geçince oradaki inönü yazısı bile tüylerimi diken diken etmeye yeterken adını vodafone arena olması stada karşı bi aşk bırakmıyor bende galatasarayın stadının ismi gibi sıradan olacak TürkTelekom Arena olimpiyat stadı gibi saçma ismi var ama beşiktaşın stadının öyle değil hep gururla söyledik
gururlada söylemeye devam etmek istiyoruz. çarşı gezi olaylarına odaklanmayı bıraksın artık da buna odaklansın beşiktaş olduğu için çarşı var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…