• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Evet bebeğim çok güzel hemde ama sem onu çok sevmek hem bu kadar uzak olmak öyle zor ki dediği gibi arkadasının yaşamayan bilemez.Biz öyle çok tartışmayız ama tartışıncada annem hep derki uzaktasınız ondan oluyo ve gerçkten de öyle oluyo :/Konuşmalarımız hep şunu da yapıcaz şöylede yapalım şurayada gidelim biz bunları yapabiliriz umarım önümüzde kavuşmak için en az 2 yılımız var daha

geçer canım geçer gerçekten bak 3.5 yıl geçmiş 2 yılda geçer sürekli kavga etmekten birbirnize saygınızı güveninizi yitirmektense uzakta olup sevip sayıp güvenmek daha iyi değil mi belki sizin için hayırlısı bu bilemeyiz ki belki yan yana olsanız sorun çıkacaktı çok zor olur ama sonu güzel olur inşallah cefa çekmeden sefa sürülmüyor bak uzaktasınız 2 yıl sonra kavuşunca her şey daha güzel olur o mutlulukla o yüzden üzülme bence :))

geçer canım geçer gerçekten bak 3.5 yıl geçmiş 2 yılda geçer sürekli kavga etmekten birbirnize saygınızı güveninizi yitirmektense uzakta olup sevip sayıp güvenmek daha iyi değil mi belki sizin için hayırlısı bu bilemeyiz ki belki yan yana olsanız sorun çıkacaktı çok zor olur ama sonu güzel olur inşallah cefa çekmeden sefa sürülmüyor bak uzaktasınız 2 yıl sonra kavuşunca her şey daha güzel olur o mutlulukla o yüzden üzülme bence :))
Umarım öyle olur kuzuuu..Ben kurtarırım sizii :1: :1:

İnşaAllah herşey gönlünüzce olur ve kavuştuktan sonra hiç ayrı kalmak zorunda olmazsınız...

Hadi gel sohbet edelim keyfini açalım biraz,

Sende kamyon çarpmıştan beter olmuşlar için iğne var mıı?? Birazdan bize gerek olucak ta :1::1:

olur olur kavuşunca daha çok kıymetni bilirsiniz birbirnizin :)) ben şahsen olursa uzakta olsun istiyorum valla neden acaba :26:
kurtar bizi ben komalık olurum kesin akovseride bilmiyorum artık gerçi onu sözlüsü kurtarır ben ne edeceğim ya :1::1::1::1:

İnşaAllah herşey gönlünüzce olur ve kavuştuktan sonra hiç ayrı kalmak zorunda olmazsınız...Hadi gel sohbet edelim keyfini açalım biraz, Sende kamyon çarpmıştan beter olmuşlar için iğne var mıı?? Birazdan bize gerek olucak ta :1::1:
Canlarım benim ben korurucam şimdi sizleri bişi olmıcak :1:

olur olur kavuşunca daha çok kıymetni bilirsiniz birbirnizin :)) ben şahsen olursa uzakta olsun istiyorum valla neden acaba :26:
kurtar bizi ben komalık olurum kesin akovseride bilmiyorum artık gerçi onu sözlüsü kurtarır ben ne edeceğim ya :1::1::1::1:

Ne sözlüsü bee...
Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..
Nerdeyse yarım saattir uyuyor :1::1::1:

Artık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz :1::1::1:

Ne sözlüsü bee...
Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..
Nerdeyse yarım saattir uyuyor :1::1::1:

Artık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz :1::1::1:

:1::1: çok güzel oluyo ama böyle dalıyorsun sabah kalkıyorsun ki eneee msjlaşıyoduk biz uyumuşum diyosun
tv izlerken uyuyakalmakta güzel ben uyuyamadığım için yani biraz uyursam çok mutlu oluyorum :50:

Ne sözlüsü bee...Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..Nerdeyse yarım saattir uyuyor :1::1::1:Artık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz :1::1::1:
Siz sözleneli ne kadar oldu düğün ne zamana sen neler yapıyosun ay çok soru sordum anlatsanaa :) Bide akovser ne oluyo :1: gevezelik başladı da bende :1:

:1::1: çok güzel oluyo ama böyle dalıyorsun sabah kalkıyorsun ki eneee msjlaşıyoduk biz uyumuşum diyosun
tv izlerken uyuyakalmakta güzel ben uyuyamadığım için yani biraz uyursam çok mutlu oluyorum :50:

Neden uyuyamıyorsun kii???

Siz sözleneli ne kadar oldu düğün ne zamana sen neler yapıyosun ay çok soru sordum anlatsanaa :) Bide akovser ne oluyo :1: gevezelik başladı da bende :1:

Sözleneli 3 ay 24 gün oldu, Ekim kısmetse nişan var, düğün yok şimdilik, şimdilik dediğim 2 sene...
Sözlüm uni. okuyor daha 2 senesi var ondan sonra evlilik...

Ben de hiçbişey yapmıyorum.. Okumuyorum, 1 işim yok sıkılmakla meşgulüm anlıyacağın...

Kovser Kevser suresinin azericesi.. A da sözlümün baş harfii :17:

Back
X