- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kampüs düşünüyorum kuzu ama babam vahap yılmazla da bi görüşelim diyo henüz kayıt yaptırmadım ama büyük dershane istemiyorum :26:
Bende UranüsteAynı gezegenin farklı insanlarıyız..Of ben jüpiterde olmak isterdim
Çatlak patlağın yerine kartal yuvası aldı artık..
Neyinize dar geliyo burası hııı
Eski Türk filmlerindeki kadınların kaşları gibi desek daha doğru olur...
Benim aldırmadan daha doğrusu toparlatmadan önceki kaşlarımda kalındı zaten..
Oluyo bebeğim kalabalık dershanelerin eğitimlerini sevmiyorum belli bir grup üzerinde eğitim veriyorlar sanki final fem mesela bunlara gitmek istemem hiç.Dersanenin büyüğü küçüğü olmaz.Buna bakma,eğitimine bak.Verdiği kaynaklara bak..
ortayı alıyorum benbakalım kısmet artık
Yanınada neydi o adamın adı Mustafa Topaloğlunu verelimBu sagoyu marsa yollamak lazım
Bu sagoyu marsa yollamak lazım
Oluyo bebeğim kalabalık dershanelerin eğitimlerini sevmiyorum belli bir grup üzerinde eğitim veriyorlar sanki final fem mesela bunlara gitmek istemem hiç.
Yanınada neydi o adamın adı Mustafa Topaloğlunu verelim
Zaten senin kaşların güzel gerek yok aldırmana..
Birde kapalısın ya kaşların müthiş durur..
beni uzay boşluğuna bırakın marga
Yanınada neydi o adamın adı Mustafa Topaloğlunu verelim
kapalıyım daha göze batyolar margam açıkken böyle bir sorunum yoktu kapalıyken saçın falan görünmüyor ne varsa yüzün o yüzden kaşlar böyle ben burdayımmmmm diye bağırıyolar kardeşim geçecek pc ye ya sinirlerim bozuldu iyiceçıktım ben güzeller
Hayır vazgeçtim bence sago survivora katılsın
Valla ben bi kere bulunduğum yerde birine gidip kaş aldırmıştım o güzel canım kalın kaşlarımı fena şekilde inceltmişti..
AMa bir ayda eski kalın kaşlarıma tekrardan sahip oldum
Kimi döveceysin kızSözlünü mü
Sen yine düğüne gitmişsin..
Ben en son düğüne gideli aylar seneler oluyor..
10 sene önce kuzenim evlenmişti,onun haricinde hiç bi düğüne gitmem. Sevmiyorum kalabalığı..
Eeeee sizde nişan ne zaman :)
Yok canım ben yinede sevmiyorum belki her yer aynı değil ama burdaki öyle.. Gidenlerden biliyorum etüt alamıyorlar kalabalık sınıflar falan.Ben feme gittim 2 sene boyunca..Okul biteli 3 sene olacak ama bilgilerim hala taptaze düşün..Kaynaklarını seviyorum , mevzu onların seninle ilgilenmeleri değil..Hoca öğrencinin peşinden koşmaz , öğrenci koşacak sorusunu çözdürmek için..Anlamadığı yerleri sormak için..
Tamam o zaman hemen bi başvuru yap sen .dbenimle derdiniz ne hıacunla iletişime geçersem hayatım kurtulur bee marga sende aklımdasın thebeyinciğim sanada hastane açarım ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?