- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Evet bebeğim çok güzel hemde ama sem onu çok sevmek hem bu kadar uzak olmak öyle zor ki dediği gibi arkadasının yaşamayan bilemez.Biz öyle çok tartışmayız ama tartışıncada annem hep derki uzaktasınız ondan oluyo ve gerçkten de öyle oluyo :/Konuşmalarımız hep şunu da yapıcaz şöylede yapalım şurayada gidelim biz bunları yapabiliriz umarım önümüzde kavuşmak için en az 2 yılımız var daha
marga hastanelik eder thebeyinde bizi tedavi eder iğne yapar serum bağlar artık
Marga döverse değil TheBeyin kimse kurtaramaz bizi
Adını yazdık yaa gelir şimdi Marga
Umarım öyle olur kuzuuu..Ben kurtarırım siziigeçer canım geçer gerçekten bak 3.5 yıl geçmiş 2 yılda geçer sürekli kavga etmekten birbirnize saygınızı güveninizi yitirmektense uzakta olup sevip sayıp güvenmek daha iyi değil mi belki sizin için hayırlısı bu bilemeyiz ki belki yan yana olsanız sorun çıkacaktı çok zor olur ama sonu güzel olur inşallah cefa çekmeden sefa sürülmüyor bak uzaktasınız 2 yıl sonra kavuşunca her şey daha güzel olur o mutlulukla o yüzden üzülme bence :))
nirya gittin margaaaaaaaaaaaaa
Bende içicem ya yoksa geçmez benim bu nöbet uzun zamandır tutmuyordum kötü oldumUyumuştur yaaa Ya da kahve içmeye gitmiştir, içmeden yapamıyor bağımlııı
Umarım öyle olur kuzuuu..Ben kurtarırım sizii
Umarım öyle olur kuzuuu..Ben kurtarırım sizii
Bende içicem ya yoksa geçmez benim bu nöbet uzun zamandır tutmuyordum kötü oldum
Uyumuştur yaaa
Ya da kahve içmeye gitmiştir, içmeden yapamıyor bağımlııı
Ooooo burda da her kes kafein bağımlısıymış
Çok merak ediyorum grçekten uyku kaçırıyor mu diyee
Ben hiç içemem de, kokusuna bile tahammülüm yok
Canlarım benim ben korurucam şimdi sizleri bişi olmıcakİnşaAllah herşey gönlünüzce olur ve kavuştuktan sonra hiç ayrı kalmak zorunda olmazsınız...Hadi gel sohbet edelim keyfini açalım biraz, Sende kamyon çarpmıştan beter olmuşlar için iğne var mıı?? Birazdan bize gerek olucak ta
Bende içmezdimde geceler böyle alıştırıyo insana kahveyiOoooo burda da her kes kafein bağımlısıymışÇok merak ediyorum grçekten uyku kaçırıyor mu diyeeBen hiç içemem de, kokusuna bile tahammülüm yok
olur olur kavuşunca daha çok kıymetni bilirsiniz birbirnizin :)) ben şahsen olursa uzakta olsun istiyorum valla neden acaba :26:
kurtar bizi ben komalık olurum kesin akovseride bilmiyorum artık gerçi onu sözlüsü kurtarır ben ne edeceğim ya
Ne sözlüsü bee...
Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..
Nerdeyse yarım saattir uyuyor
Artık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz
Siz sözleneli ne kadar oldu düğün ne zamana sen neler yapıyosun ay çok soru sordum anlatsanaa :) Bide akovser ne oluyoNe sözlüsü bee...Mesaj yazarken uykuya kalan bi sözlüm var benim... hatta şimdi o anlardan birini yaşıyorum..Nerdeyse yarım saattir uyuyorArtık Kovseri kesiyorlar desen bile uyanmaz
Canlarım benim ben korurucam şimdi sizleri bişi olmıcak
Bende içmezdimde geceler böyle alıştırıyo insana kahveyi
sevdiceğiyle konuşmaya gitmiştir belkide
Margaya uyku ilacı versekTabi öyle kenardan korucam demekle olmuyor işte... Kalbi durduracak bişeyler ver, Marga gelince öldük zannetsin, o zaman bişey yapmazSenin işin zor tabii...Ha bak bu da ola bilir
çok güzel oluyo ama böyle dalıyorsun sabah kalkıyorsun ki eneee msjlaşıyoduk biz uyumuşum diyosun
tv izlerken uyuyakalmakta güzel ben uyuyamadığım için yani biraz uyursam çok mutlu oluyorum
Siz sözleneli ne kadar oldu düğün ne zamana sen neler yapıyosun ay çok soru sordum anlatsanaa :) Bide akovser ne oluyogevezelik başladı da bende
Margaya uyku ilacı versek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?