- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hastanedeyim kuzu şu an . Sabaha kadar uykusuzluk var şimdi..benimde uykum var ama uyuyamam yatağa girer girmez kaçıyor uykum çok sinir bouzucudinlen kuzum
Hastanedeyim kuzu şu an . Sabaha kadar uykusuzluk var şimdi..
Az kalmadı daha var yaa ama napalım şükrediyorum son günlerim iş hayatımdaki diye tekrar sınava hazırlanmak istiyorum güzelce :/ovv Allah dayanma gücü versin canım sabret az kaldı :))
istemedim bu zamana kadar almayı taam mı şimdide cesaretim yok kötü olur diye
kaşını almayan ender insanlardanım bu dünyada daha neeeeee
Git al, gel bana da ver
Yok mu şurda döner bıçağı???Birini kescez dee
Hastanedeyim kuzu şu an . Sabaha kadar uykusuzluk var şimdi..
Bende de 3 görümce var... İkisi benden büyük, biri yaşıt..
İkisini gördüm bu gün düğünde.. Düğünden nefret eden biri olarak görümce lafıyla düğüne gittim ben yaa, ne hale gelmişim
Qızım sen dedin yaa yoğurt verdim uykusu geldi diyee, ben de uyumak için yesem mi dedim
marga kaşlarımı dalgaya aldı ya çatlak patlak yuvamızda vardı bir ara şenlendi ama yine gittiler balım
Valla ben bi kere bulunduğum yerde birine gidip kaş aldırmıştım o güzel canım kalın kaşlarımı fena şekilde inceltmişti..
AMa bir ayda eski kalın kaşlarıma tekrardan sahip oldum
Kimi döveceysin kızSözlünü mü
Bencede.. Bi uykum geldiki sorma daha şimdiden hemde.
toparlatmamı ne oluyomuş öyle diycem inceltrce bende kadının kaşlarını yolarım kaşsız gezer
Az kalmadı daha var yaa ama napalım şükrediyorum son günlerim iş hayatımdaki diye tekrar sınava hazırlanmak istiyorum güzelce :/
İşte benim o an aklım başımda değildi , benimkiyle konuşuyordum lafın arasında kaşımı alın dedim..
Toparlayın dimedimmmmmmmmmmmmmmm
Kamyoncu margam benim .dNöbetim ol seni tutayımmmm
olsun be kaç yaşındaydın peki ?
Kişiler aynı zaten .dÇatlak patlağın yerine kartal yuvası aldı artık..Neyinize dar geliyo burası hııı
Kamyoncu margam benim .d
Geçtiğimiz kış oldu bu mevzu..
Kaç ay boyunca incecik kaşlarla gezmek zorunda kaldım , sonra bi süre oturdum evde iyice uzadı kaşlarım sonra gittim benimkinin ablasının güzellik salonu var orda hallettirdim..
Kişiler aynı zaten .d
Kampüs düşünüyorum kuzu ama babam vahap yılmazla da bi görüşelim diyo henüz kayıt yaptırmadım ama büyük dershane istemiyorum :26:Canım sormayı unuttum hangi dersaneyi düşünüyorsun..
hmm ne sinir bozucu ya 30 yaş üstü kadınlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?