• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Dersanenin büyüğü küçüğü olmaz.Buna bakma,eğitimine bak.Verdiği kaynaklara bak..
Oluyo bebeğim kalabalık dershanelerin eğitimlerini sevmiyorum belli bir grup üzerinde eğitim veriyorlar sanki final fem mesela bunlara gitmek istemem hiç.

Oluyo bebeğim kalabalık dershanelerin eğitimlerini sevmiyorum belli bir grup üzerinde eğitim veriyorlar sanki final fem mesela bunlara gitmek istemem hiç.

Ben feme gittim 2 sene boyunca..
Okul biteli 3 sene olacak ama bilgilerim hala taptaze düşün..

Kaynaklarını seviyorum , mevzu onların seninle ilgilenmeleri değil..
Hoca öğrencinin peşinden koşmaz , öğrenci koşacak sorusunu çözdürmek için..
Anlamadığı yerleri sormak için..

Zaten senin kaşların güzel gerek yok aldırmana..

Birde kapalısın ya kaşların müthiş durur..

kapalıyım daha göze batyolar margam açıkken böyle bir sorunum yoktu kapalıyken saçın falan görünmüyor ne varsa yüzün o yüzden kaşlar böyle ben burdayımmmmm diye bağırıyolar kardeşim geçecek pc ye ya sinirlerim bozuldu iyice :1: çıktım ben güzeller

kapalıyım daha göze batyolar margam açıkken böyle bir sorunum yoktu kapalıyken saçın falan görünmüyor ne varsa yüzün o yüzden kaşlar böyle ben burdayımmmmm diye bağırıyolar kardeşim geçecek pc ye ya sinirlerim bozuldu iyice :1: çıktım ben güzeller

Gelirsin yine biz buralardayız canım..
Maşallah nazar değmesin..:nazar:

Valla ben bi kere bulunduğum yerde birine gidip kaş aldırmıştım o güzel canım kalın kaşlarımı fena şekilde inceltmişti..

AMa bir ayda eski kalın kaşlarıma tekrardan sahip oldum

Kimi döveceysin kız :27: Sözlünü mü

Yok Sago seni kesicekti yaa ben de ona yardım amaçlı :1::1: Ama şu an sinir etti sözlümü de kese bilirim :1:

Sen yine düğüne gitmişsin..
Ben en son düğüne gideli aylar seneler oluyor..

10 sene önce kuzenim evlenmişti,onun haricinde hiç bi düğüne gitmem. Sevmiyorum kalabalığı..

Eeeee sizde nişan ne zaman :)

Aynen yaa hiç sevmem kalabalığı.. Severim de sadece tanıdıklarım, akrabalarım falan olunca..
Bi de soruyorlar neyin var diye?? Sıkıldım patlamak üzereyim demek istedim :27::27:

Allah izin verirse Ekimde düşünüyoruz, Kurban bayramında :17:

Ben feme gittim 2 sene boyunca..Okul biteli 3 sene olacak ama bilgilerim hala taptaze düşün..Kaynaklarını seviyorum , mevzu onların seninle ilgilenmeleri değil..Hoca öğrencinin peşinden koşmaz , öğrenci koşacak sorusunu çözdürmek için..Anlamadığı yerleri sormak için..
Yok canım ben yinede sevmiyorum belki her yer aynı değil ama burdaki öyle.. Gidenlerden biliyorum etüt alamıyorlar kalabalık sınıflar falan.

Back
X