Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

hergün yüzümü tonikle ve de garnierin 3 lü etkisi olan ürünüyle temizlerim.dişlerimi fırçalarım arada bi tuz ve limonla ovarım dişlerimi

siyah noktam t bölgemde çok çıkıyo onları haftada 2 kez temizliyorum ve peeling yapıyorum

saçlarım için haftada 1 maske yapıyorum ve maya içiyorum(her şeye faydası olduğuna inanıyorum)

günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışırım ama ramazanda olmuyor...

temizliğime özen gösteririm

yediklerime dikkat ederim

haftada bir kez de mayayla yüzüme maske yapıyorum sıkılaştırıcı olarak ve hergün nemlendirici sürüyorum 1 kez

hafif makyaj yaparım en çok tercih ettiğim siyah göz kalemiyle parlatıcı..arada bi pembe renkli allığım ama arada bi kıpkırmızı ruj da çok seviyorum ama onu hep kullanmam

:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar patates maskesi vazgeçilmezim oldu bayanssulusmile cildim bebek gibi oluyor.ve gercekten pudra sürmüş gibi oluyor beyazlaşıyor .deneyin derim kaydirigubbakcemile5

üniversiteye başladığım sene yanaklarımda çok fazla sivilce vardı. ama çoğalıp bir de üstüne yara olmalarının nedeni benim elimin sürekli yüzümde oluşuydu. insanlar artık bana "çiçek mi geçiriyorsun?" dediklerinde bazı şeyleri değiştirmenin vakti geldiğini anladım. o sırada bir arkadaşımla tester fondotenler denedik, hoşuma gitti ve alıp kullanmaya başladım. sonra anneciğim bana limon suyunun siyah noktalara ve sivilcelere çok iyi geldiğini söyleyince yüzümü 1-2 haftada bir limon suyu ile temizlemeye başladım. basit bir formül ama açıklamak gerekirse:

- yüz temizlenir.
- limon bir kaba sıkılır.
- pamuk, limon suyuyla ıslatılır.
- yüz nazik hareketlerle silinir.

15-20 dk sonra yüzünüzdeki kuruluğu hissedeceksiniz. ben eğer dışarı çıkmayacaksam hemen yıkamıyorum yüzümü ama isterseniz 30 dk sonra yıkayıp temizleyebilirsiniz. biraz kızarıklık, yanma hissi yapabilir - özellikle üst dudak bölgesinde- ama bir iki hafta boyunca yağlı olmayan bir cilt hissi için değer diye düşünüyorum.

ayrıca yüzüm için aklıma estiğinde salatalık kabukları kullandım. sonuç inanılmazdı. yüzümün rengini homojen bir hale getirdi ve doğal bir şekilde nemlendirmiş oldu.

sonuç olarak; fondöten kullandığım için bozulmasın diye elimi yüzümden çektim. limon suyu ile siyah nokta oluşumunu engelledim. salatalık ile de nem dengemi korudum.

tatil bitip de okula geri döndüğümde kırtasiyeci abi bile fark edip cildime ne yaptırdığımı sordu.sempatiksalakcinni

bende yazayım bari haftda 3 kez peelin yaparım haftada 2 kere saçlarıma zeytin yağı sürerim...kıllı tüylü hayatta gezemem...işe giderken mutlaka ama mutlaka pudra allık ve hafif alt kirpiklerime rimel sürerim..üst kirpiklerim zaten çok siyah ve uzun..işte giyeceğim elbiselerimi hep en iyi kaliteli markalardan alırım...ve kimsede aynısının olmamamsına dikkat ederim çoğu kez diktirirm...fön mön bilmem saçlarıma gören hayran kalır..5 yaşından beri her hafta zeytin yağı sürereim alıştım yapmazsam psikolojim bozuluyo...haftada 3 kez aske yaparım..ruj ve oje hiç kullanamam..güzel kokmak çok önemlidir parfümümü vucuduma sürerim...öyle orta yerde parfüm kutusu kırılmış gibi gezmek bana çok itici gelir saçlarıma sürerim parfümü süper oluyo....

Herkes cok güzel yazmış gerçekten:) Bende elbette nemlendirici ve maske tarzı seyler kullanıyorum ara sıra ancak dıştan sürülen hiçbirşeyin çok fazla etkili olduğunu düşünmüyorum.

Dıştan sürülen veya kullanılan herşeyin destekleyici olması gerektiğine inanıyorum.
Yani c vitamini maskesi yapacagımıza bir portakal 1 elma birkaç mandalina yesek günde, vücut c vitaminini zaten depolamış olur. Günde en az 1.5 litre su içersek zaten cilt doğal nemini korur birde dıştan nemlendiriciyle desteklendiğinde o cilde hiçbişey olmaz :) , kayısının sadece yağını sürüp mucize bekleyecegimize önce kayısının kendisini besin olarak tüketmeliyiz.

Yani demek istediğim bu ve benzeri şekilde sağlıklı beslenirsek vücudun güzelliği zaten dışa vurur, Benimde yaptığım seyler bunlar ha birde sigara içmemek içilen ortamdan mümkün olduğunca uzak durmak, yaz veya kış güneş koruyucu krem sürmek, güneşli ortamda gözünüzü asla kısmamanın (dikkat ederseniz alışılıyor :)) yaşlanma sürecini inanılmaz derecede gerileteceğine inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar :)

kızlar harikasınızz..
bende her duşta kabak lifiyle iyice keselenrim.tenimin bebek gibi yumuşaklığını keseye borçluyum.her duşta vucuduma soğuk suyla şok etkisi yaparım.hem saçlarım daha parlak oluyor hemde tüm vucudumda kan dolaşımı hızlanıyor...sıkı bir ciddi de yaptığım bu şoka borçluyum.duştan sonrada bebek yağı sürdün mü oohhhhhhhhhh değmeyin kızlar keyfinize...yüzüme limon yada mısır unu maskesi yaparım.siyah noktalar için doğal peeling...saçımada çamtarabentin.tatlı badem yağı.bepanthol ampul,bemiks ampulden oluşan bir karışım sürüyorumm....

Ben de yazıyorum,,,
En çok önem verdiğim sey saçım yıllardır uzun ve bir kadın için bence saç çok önemli,arda susam ve zeytin yağ maskesini kullanıyorum,
Yüzümü her gün yıkarım nemlendirici kullanıyorum.
Yüzüm için arada limon bal maskesini veya yumurta beyazını sürüyorum.
Banyo yaptığımda selülitler için aşağıdan yukarıya doğru tüm vucutta kese kullanıyorum
Makyajı günlük hayatta hiç sevmem doğal olmaya daha çok seviyorum allahtan çok ta ihtiyacım olmuyor ama özel günlerde makyaj yaparım.
Nemlendirici olmasa olmazlarından günde sadece ellerime bellki 15 20 kere sürerim.

ben zaten 16 yaşındayım ama çok bakımlıyımdır
-Saçlarımı doğal bırakıyorum genelde kıvırcık oldukları için herkes bayılıyo.Önceden çok düzleştirirdim yakmıştım bayağı.Bi kerede kuaföre kırıklarımı al dedim kısacık oldu Çok üzgünüm çoook
-Bi de genelde iyi giyinirim.Marka olması şart değil,yüksek bel etekler tercihim.Altına da babet,özel günlerde topukluzemuszemus
-Tırnaklarım çok güzeldir.En azından öyle derler.Okul tatil olunca da oje sürerim hep.
-Rimelim,pudram,fondotenim Max Factor'dır.Yurt dışından getirttim.Türkiye'de çok pahalı.:umursamaz:
-Allık da sürerim.Altına hafif bronz renk,üstüne pembe sürünce daha dayanıklı oluyor.
-Kırıklarımı da artık kuaförde almıyorum.kendim alıyorum :)
-Dudaklarıma Golden Rose'un dolgunlaştırıcı ruju var onu sürüyorum.Zaten kalın olan dudaklarım,onla hem daha çok şişiyo hem de daha çok ilgi çekiyor.sositososito
-Zaten anne ve babamdan da miras kalan güzelliğim var hani.Ama ben ikisine de benzemiyorum.:kedi: Annem fazla uzun değil,babam uzun ben 1.73 üm.
-Gözlerin güzel derler ona da bol bol rimel sürüyorum.

bende yazıyımmmm

saclarım ıcın haftada 3 gun sinemakı maskesı yapıyorum sacları uzaltıyorrr bı 5 cm daha uzatmaya calısıyorum
yuzum ıcın maya maskesı yapıyorum 3 gunde bır artı ızlerım ıcın ozel kremlerım var onları suruyorum artı buhar maskesı
vucudum ıcın her banyodan cıkısımda kesın vucut kremlerımı surerım oram için bıle ozel kremım var:)) vucudumun guzel kokması cok onemlıdır benım ıcın.
haftada bır manıkur yapıyorum kardesımede pedıkur yaptırıyorum
ojelerımı 3 4 gunde bır degıstırırım
her sabah alkollu temızleme suyuyla yuzumu temızlerım.
,ellerım ıcın kremım var maskelı gıbı adı aklıma gelmedı sımdı onalrı surerım aklıma gelenler bunlar

kızla bende sabah ilk kaltığımda dove sabunuylu yüzüzmü yıkarım sonra nemlendirici sürüyorum banyoda kese yaparım tüm vücuduma en çokta bacaklarıma sonra duş jeliyle yıkanıyorum duştan çıktıktan sonra vücud losyonu sürüyorum hamilelikte olusan çatlaklarım için ise kakao yağı aldım onu kullanıcam ellerime gece yatırken el kremi sürüyorum haftada bi kere bacaklarıma toz şekeri ve zeyinyağını karıştırıp bacaklarıma peeling yapıyorum süper oluyo bacaklarım dizlerime ve koltuk altıma bepanthen sürüyorum beyazlaması için saçımada geçen hafta maya kürünü yaptım yarın tekrar yapıcam haftada bir yapılıyo yüzümede yumurtanın sarısıyla limon suyunu karıstıp sürüp yarım saat sonra yıkıyorum ellerim kuruduğu zamanda zeytinyağı ve limonsuyunu karıstırıp sürüp doktor eldiveni takıp yarım saat sonra yıkıyorum bazende mayonezi krem gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyorum yediklerime dikkat ederim bol su içiyorum hamur işi yemiyorum kepek ekmeyi yiyorum yeşil çay içiyorum bi tek spor yapamıyorum bebeğim olduğu için yalnızda olduğum için spora yada yürüyüse çıkamıyorum ama evde hiç durmuyoru titiz olduğum için çok sık temizlik yaparım dişlerimi günde 2 defa fırçalarım oje de bir yere giderken sürüyorum çok şık kaliteli ve marka giymeye özen gösteriyorum ter kokusundan nefret ederim sabah aksam koltuk altı dedorantı sürerim parfümsüz asla duramam evde bile sürerim ve uyumlu giyinmeye özen gösteririm dışarı çıkarken mutlaka hafif makyaj yaparım fondoten allık rimel göz kalemi ve dudak kremi niveanın çilekli olanı ruj gibi duruyo bazen altına rujda sürüyorum kaş bıyık ve ve tabi diğer tüyler bunları asla ihmal etmem bence insan birazda olsa bakımlı olmalı kendine bakmalı

month canım konuyla pek alakası yok ama belki bilmiyorsundur diye uyarmak istedim bebeğin küçük veya emzirme dönemindeysen asla deodorant parfüm tarzı birşey kullanmamalısın bebeğine zarar verir.onun yerine sık sık duş alabilirsin mesela.birde ojeye ara vermelisin en azından birkaç yıl: )kakao yağına gelince bende kullandım ama hamilelik döneminde.işe yarıyor yani çatlak oluşmasını önlüyor ama oluşmuşu geçireceğini sanmıyorum yinede nemli tutmak adına kakao yada başka yağlardan faydalanabilirsin yalnız kakao yağının kokusu berbat olduğu için istersen daha az kokulu bir yağ kullan veya yoğun nemlendirme özelliği olan bir krem kullanabilirsin canım.sağlıcakla kal.

cnm emziriyorum ama ellerimi mutlaka yıkıyorum zaten her gün duş alıyorum duştan sonra sürüyodum zararlı olduğunu bilmiyodum neyseki kış geliyo gün aşırı duş alıyorum kışın dedorantta parfümde evde sürmiyim o zaman dışarı çıkarken sürerim

her ay saçlarımın ucundan kestiriyorum daha iyi görünüyorlar veee MUTLAKA 4/5 GÜNDE BİR CİLDİME BAL SÜRÜYORUM MÜHİŞ BERRAK GÖSTERİYOR

Son düzenleme:
sabah uyandığımda mutlaka dişlerimi fırçalarım fırçalamadan asla birşey yapamam...aç karnına su içerim alışkanlık oldu vucut toksinlerini atıyormuş..
günde 2 litre su içerim bu değişmez.ellerimi çok fazla kremliyorum.3günde bir banyo yaparım .hertarafıma kese yaparım vucudumun.saçlarıma arada yumurtalı maske yapıyorum.yüzüm için pek birşey yapmak cildimi bozmak istemiyorum.çünkü berrak ve beyaz bir cildim var.
evde bisürü bitkiler otlarım vs vardır mutlaka onları demleyip içerim...yeşilçay içince poşetini gözlerime koyarımm.geceleri yatmadan önce bir bardak taze sıkılmış meyvesuları içerim karışık evde bulduğum sebze ve meyvenin..ter kokusunu hiç sevmem günlük pudra kokusu gibi nıvea spreyleri kullanırım.dışarı çıkıcaksamda parfümümden sıkarım.dedorant kullanmam.sigara içmem.cips çikolata asitlide tüketmiyorum .çokçokçok nadir arada brtane çikolata belki çünkü sevmiyorum!...dışardan yemek yemeyi pek sevmiyorum ama arada oluyor.bukadar sade ve temiz bir yaşantım var.

birde banyoda mutlaka sirkeli suyla durulanırım.soğuk suyla bütün vucuduma döker canlandırırım...gül suyuylada bacaklarımı ve göğüslerimi nemlendiririm.mukadar

kızlar ne kadar güzel şeyler yazmışssınız , bayıldım hepinize gerçketen :13:
burayı okudukça daha bi gaza geliyorum kendime bakım yapasım geliyo
sürekli bahaneler bulup erteliyorum bakım yapmayı, ama aslında 10 dakikalık bi maske bile insana kendini iyi hissettiriyo..
bugün saçıma bakım yapmaya karar verdim, badem yağı,sinameki ve bemiks ampül maskesi yapıcam

bende şimdi haşhaşın içine zeytinyagı koyup peeling yaptım haşha cildi beslyiomuş sabununu kullanın diyor uzmanlar .benim deginmek istediğim konu şu arkdaşlar ben banyo yaptıgımda maske yaptıgımda acaip hoş görnüorm ama bu sadece 1 gün sürüyor hemen saçım yaglanıo cildim yaglanıo çok çirkinleşiyorum sanki bianda yaşlanıoyrum sora yine bir duş güzellik geri gelio kısacası saçım ve cildim çok yaglı benim görüntümü bozuyor bu durumdan inanılmaz rahtsızm yani ben evli degilim e evlenince hergn banyomu yapcam yapmasam çirkin çirkin dolaşcam her banyo saç düzleştrme anlamına gelioki buda saçımın berbat hale gelmsne neden oluo napcam bilmiorm bu durumu yaşayan tek benmiyim fikrnizi almak istedim

bende bu sorun yok ck sukur, saclarim 3-4 yagsiz kaliyor.
cildimde aksine cok hasas, sabun veya sampuan kpourugu deyince kuruyor.Kuruyunca da nemlendirici kullaniyrm..

Sacin neden cabuk yaglaniyor bilmiyrm. Saci yikadiktan sonra cok yipratmamak gerek bence cunku hemen yaglaniyr.. ama sende nedenini bilmiyrm..

Guzellik ve bakim siradan birsey'mis gibi uygulanmamasi gerek. bunlarin ikisi kadinin temizliginde'dir. bakim yapan kadin temizdir cunku o kendisine onem veriyor, kendisine bakiyor. Banyo etmek, sac taramak, tirnak temizligi bunlar temizlik isi. Bunu yapmayan kadinin guzelligi kalmaz.
bakimli olmak icin gaza gelmek gerekmiyr. Sadece yeni seyler ogrenmis ve onlari kesfetmekte olmak istegini demek daha dogru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…