Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

benm de cildim ve sacim yagli. annemin de o sekilde. bunye meselesi. bir yana cildin yagli olmasi cok iyi ilerki yaslarda isimize yaricak annemin cildi hala cok guzel kirisiklik yok desem yeridir 60 yasinda annem yagsiz ciltlerin kirismaya yatkinligi daha cok oluor o yuzden uzulme derim. sadece yagli cildin de duzenli temizlenmesi bakimi lazim. saca gelince benm de senin gibi hergun yikanmasi gerekior. bazen her gun yikiorm yapamadigimda ise sacimi topluorm 2. gun o sekilde idare ediorm. yani yanliz deilsin cnm merak etme :82: benm sacim duz oldugundan sadece biraz kurutup birakiorm genelde gece yikamaya calisiorm ki kendi kendine kurusun cunku kurutunca da hem sicak sac icin cok ii deil hem de diplerinin yaglanmasini hizlandirior sanirim. bir de ben sacim yagli die her ne kdr soylensem de bi yana o yag da saci koruor gene. saclarimi platin kullaniorm boya ve islem goruyor yagli olmasaymis saclarim yipranmis gorunebilirmis kuafor soylemisti yag sacini kurtarior die. senelerdir platin sac kullanirim ama evt haklisin bakimi cok daha zahmetli yagli cildin ve sacin.

aslında beni tek rahatlatan durum o yaglı cilt kırışmıyor tek avantajım bu olcak ama ona gelene kadar çilesi çok işte .bi tek benim sorunlarım var gibi gelio evlenmekten bile korkuoyrum kusursuz olmadıgım için ama aynı şeyleri yaşayan insanları görmek yalnz olmadıgını bilmek rahattı:) genital bölgede mesala jilet kullanıyorum agdaya geçemedim acısına dayanmıorum mesala oyüzdende evlnmek istmyorum :) ooo benim kendimle ugraşmam bitmez

yagli cildler belki hem temizlenmek ister ama kuru ve normal cildlerde nemlendirlimek ister. Ben cildimi nemlendiriyrm..
her iki tarafta da bakim istiyr cild.

canım çok şekersin ya adam seni beğenmicekmi sanıyorsun yoksa:44: boşversene o kendine baksın bir kadın vücudu erkeğinkine göre her zaman daha bakımlıdırhem zaten erkekler öyle şeylere pek bakmazlar merak etmeönemli olan güzel ve isteklerine hitap edebiliyor olmaktır bilmem anlatabildimmi:80:

:18:
her erkek oyle midir? sanmam, temiz ve bakimi seven erkeklerde var. Eger kocan onlardan'sa dikkat eder ama degilse mavis81'in dedigi gibi istekleri olsun yeter.
Yinede erkek temiz bakimli kadinda daha cok durur. Tuy temizligi ayri bir dert osla bile ozen gostermek gerek.

canım tabiki temiz ve bakımlı olmak şarttır onu her erkek ister.kadında ister tabi erkektenbenim söylediğim jiletmi kullanıyon ağdaylamı alıyon yoksa tüy dökücümü kullanıyosun erkek bunlara karışırmı hiç:44:valla ben hiç duymadım ona ne yanasıl rahat ederse onu yapsın kızcağız sonuçta karşısına temizleyip çıkmışsa sorun yok demektir bence

birde ağda yapan erkek varmıdır ya:44:hani ağda talebinde bulunması için bu iştende anlamsı lazım gibi geliyor bana

erkek nsl temizledigine bakmazdir ona ne tabikide, cildin batik olmasindansa (jiletle alinmis) dokunusu yumusak (agda ile alinmis) olmasi erkegn daha ck hosuna giderdir, dgl mi??

erkek nsl temizledigine bakmazdir ona ne tabikide, cildin batik olmasindansa (jiletle alinmis) dokunusu yumusak (agda ile alinmis) olmasi erkegn daha ck hosuna giderdir, dgl mi??

canım benim bildiğim sık sık ağda yada epilatör kullanmanın zararı batık olmasıdır ve bunun çözümüde arada sırada jiletle almaktır.çünkü jilet ölü derileri alıp peeling görevini üstlenir.onun için uzmanlar birkaç ayda birde olsa jileti tavsiye ederler.sadece biraz daha sık almak gerekir oda batmasın diye onun dışında yine ipek gibi cildin olur canım merak etmeama tabi bu benim söylediğim normal şartlarda mesela bazı kadınlarda erkeksi kıllanmalar olabiliyor ona bişey diyemem tabi.nasıl erkekler ipek gibi olamıyorsa oda jiletle olamayabilir.ama öyleside nadirdir bence zaten büyük olasılıkla hormonal bir problemden kaynaklanır

agda yapan erkegi ne duydum ne erkek icin agda gordum, bilemiyrm
onlar bizim kdr takintili dgller, basitten halediyrlardir islerini

bende duymadım ya ondan merak ettimbir erkeğin mesela bacaklarını neyle aldığını anlayacağınıda hiç sanmam ben ya .bunlar sadece bekarların korkuları gibi geliyor bana.biz anlıyoz ya sanki onlarda bileceklertemiz ve pürüzsüz olan bir cildin jiletle alındığını ben gözeneklerin biraz daha belirgin olmasından anlarım ama erkek adam bunu tahmin edemez çünkü hiç backlarını almamıski

dogrudur..

kaldıki öyle gözeneklerinin belirginliğiyle ilgilenen erkek sayısı kaçtır Allah aşkına.farketmezler bile böyle şeyleri.onlar için bacağın düzgünse,yumuşak ve pürüzse tamamdır

kaldıki öyle gözeneklerinin belirginliğiyle ilgilenen erkek sayısı kaçtır Allah aşkına.farketmezler bile böyle şeyleri.onlar için bacağın düzgünse,yumuşak ve pürüzse tamamdır

orasi oyle ama bir bayan icin bacaklarinin gorusunu purusuz ama dokunusu batik olunca kendisi rahatsiz olur. cok takintiliyiz bu konuda cookk

orasi oyle ama bir bayan icin bacaklarinin gorusunu purusuz ama dokunusu batik olunca kendisi rahatsiz olur. cok takintiliyiz bu konuda cookk

haklısın canım.epilatör kolaylık gibi geliyordu bana bende de zaman içinde olmuştu batık.neler yaptım çare bulamadım.vücut peelengleri bile aldım ama sadece yumuşacık yapıyor batıkları engellemiyordu.ben çareyi jilette buldum valla tavsiye ederim birde her banyoda lifle iyice ovuyorum.artık tamamen düzeldi bacaklarım

ya şakamısınız jiletle al ertesi gün tüy uzuo aldııgın gün bile agda gibi pürüssüz olmaz nokta nokta belli olur jiletle alındıgı bunu anlmıycak erkeğin zekasından şüphe ederim sadce takmyan erkek olur ama anlamayan yoktur die düşünüyorum artı erkekler mutlaka agda ile alınmış pürüssüz bir ten tercih ederler gibi gelio bende bu nedenle agdaya geçmek istiyorumda işte acısı var:)

canım o nokta nokta dediğin gözenek oluyor zaten yani eline batmaz eğer iyi brozlaşmış yada esmer bir ten varsa pek belli olmuyor benim gibi açık tenliler içinde bacaklar için çok güzel ürünler var bu yönde telafi içinyani bence gün ışığında çok dikkatli bakmak lazım evdeki kocan bunu asla anlamaztabi tüylerin sıklığını ve sertliğini daha öncede söylemiştim aşırı tüylüysen onu bilemem ben.sen sürekli jiletlemekten bahsediyorsan herhalde haftada bir yapmıcan her duşta yapman gerekir pürüzsüz olması için.ama sen yanlış anlamışsın birkaç ayda bir demiştim ben peeling amaçlı ölü derileri alıp batık oluşumunu engel oluyor.onuda genellikle regl dönemine denk getirip o dönemide pantalonla geçirirsen süper pürüzsüz bacakların olur.zaten ağda kullanmak daha kötü bir görüntü bence asıl erkeği o rahatsız eder diye düşünüyorum.çünkü ağdanın tüyleri alabilmesi için biraz uzaması gerekir.e uzatıncaya kadar tüylümü gezecek insan:44:bence en güzeli benim tekniğim sadece regl döneminde jilet regl bitimine yakında epilasyon aletitabi her duşta bol bol kese ve duş sonrası bebe yağı.tabi benimkisi sadece öneri ister uygalarsınız ister uygulamazsınız

mavis81'e bujuu'ya katiliyrm ama her kadin kendi pratik ve kalici yontemini bulupta uygulamali.
mavis81'in yaptigini ben yapsam belki bende ayni etki gostermez.
dogru yontemi bulasiya kdr asirlari geciyor )

istiyorum ama temizleyicileri kullanamıyorum tenim alerjik. Ben de gülsuyu veya buhar kullanıyorum.
Asla makyaj yapmıyorum sadece evlenirken yaptım
bol su ve yeşil çay
düzenli uyku
Tavsiye ederim Gliss saç ürünleri
Muskat karanfil zyağından oluşan saç yağı
yüzüm için susam yağı
Gördüğünüz gibi heryerime yağ sürüyorum inanın hemen emiyor inanılmaz kuru cildim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…