- 13 Mayıs 2008
- 2.238
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi reyhantuana
bende şimdi haşhaşın içine zeytinyagı koyup peeling yaptım haşha cildi beslyiomuş sabununu kullanın diyor uzmanlar .benim deginmek istediğim konu şu arkdaşlar ben banyo yaptıgımda maske yaptıgımda acaip hoş görnüorm ama bu sadece 1 gün sürüyor hemen saçım yaglanıo cildim yaglanıo çok çirkinleşiyorum sanki bianda yaşlanıoyrum sora yine bir duş güzellik geri gelio kısacası saçım ve cildim çok yaglı benim görüntümü bozuyor bu durumdan inanılmaz rahtsızm yani ben evli degilim e evlenince hergn banyomu yapcam yapmasam çirkin çirkin dolaşcam her banyo saç düzleştrme anlamına gelioki buda saçımın berbat hale gelmsne neden oluo napcam bilmiorm bu durumu yaşayan tek benmiyim fikrnizi almak istedim
aslında beni tek rahatlatan durum o yaglı cilt kırışmıyor tek avantajım bu olcak ama ona gelene kadar çilesi çok işte .bi tek benim sorunlarım var gibi gelio evlenmekten bile korkuoyrum kusursuz olmadıgım için ama aynı şeyleri yaşayan insanları görmek yalnz olmadıgını bilmek rahattı:) genital bölgede mesala jilet kullanıyorum agdaya geçemedim acısına dayanmıorum mesala oyüzdende evlnmek istmyorum :) ooo benim kendimle ugraşmam bitmez
canım çok şekersin yaadam seni beğenmicekmi sanıyorsun yoksa:44: boşversene o kendine baksın bir kadın vücudu erkeğinkine göre her zaman daha bakımlıdır hem zaten erkekler öyle şeylere pek bakmazlar merak etme önemli olan güzel ve isteklerine hitap edebiliyor olmaktır bilmem anlatabildimmi:80:
:18:
her erkek oyle midir? sanmam, temiz ve bakimi seven erkeklerde var. Eger kocan onlardan'sa dikkat eder ama degilse mavis81'in dedigi gibi istekleri olsun yeter.
Yinede erkek temiz bakimli kadinda daha cok durur. Tuy temizligi ayri bir dert osla bile ozen gostermek gerek.
canım tabiki temiz ve bakımlı olmak şarttır onu her erkek ister.kadında ister tabi erkekten benim söylediğim jiletmi kullanıyon ağdaylamı alıyon yoksa tüy dökücümü kullanıyosun erkek bunlara karışırmı hiç:44:valla ben hiç duymadım ona ne ya nasıl rahat ederse onu yapsın kızcağız sonuçta karşısına temizleyip çıkmışsa sorun yok demektir bence
birde ağda yapan erkek varmıdır ya:44:hani ağda talebinde bulunması için bu iştende anlamsı lazım gibi geliyor bana
erkek nsl temizledigine bakmazdir ona ne tabikide, cildin batik olmasindansa (jiletle alinmis) dokunusu yumusak (agda ile alinmis) olmasi erkegn daha ck hosuna giderdir, dgl mi??
agda yapan erkegi ne duydum ne erkek icin agda gordum, bilemiyrm
onlar bizim kdr takintili dgller, basitten halediyrlardir islerini
bende duymadım ya ondan merak ettimbir erkeğin mesela bacaklarını neyle aldığını anlayacağınıda hiç sanmam ben ya .bunlar sadece bekarların korkuları gibi geliyor bana.biz anlıyoz ya sanki onlarda bilecekler temiz ve pürüzsüz olan bir cildin jiletle alındığını ben gözeneklerin biraz daha belirgin olmasından anlarım ama erkek adam bunu tahmin edemez çünkü hiç backlarını almamıski
kaldıki öyle gözeneklerinin belirginliğiyle ilgilenen erkek sayısı kaçtır Allah aşkına.farketmezler bile böyle şeyleri.onlar için bacağın düzgünse,yumuşak ve pürüzse tamamdır
orasi oyle ama bir bayan icin bacaklarinin gorusunu purusuz ama dokunusu batik olunca kendisi rahatsiz olur. cok takintiliyiz bu konuda cookk
ya şakamısınız jiletle al ertesi gün tüy uzuo aldııgın gün bile agda gibi pürüssüz olmaz nokta nokta belli olur jiletle alındıgı bunu anlmıycak erkeğin zekasından şüphe ederim sadce takmyan erkek olur ama anlamayan yoktur die düşünüyorum artı erkekler mutlaka agda ile alınmış pürüssüz bir ten tercih ederler gibi gelio bende bu nedenle agdaya geçmek istiyorumda işte acısı var:)