- 13 Ocak 2011
- 618
- 5
-
- Konu Sahibi reyhantuana
cok muhtesem gorunmuosn ama bence bı kadın boyle gorunmelı ztn.bakımlı olmalı.goruntun normal de o kadar sacı nerden buldun onu bılemıormlülülülülülüsaka tabi...:icecream:
gün aşırı duş almaya dikkat ederim saçlarım ı2 günde bir yıkarım saçlarım boyalı olduğu için saç kremi olmassa olmazım fönüsz ve makyaşsız gezmem ama cildime bişey sürmem allık dışında eyeliner da olmassa olmazım çok yakıştırıyorum kendime giyimime kuşamıma çok özen gösteririm banyodan sonra saçlarıma saç ucu serumu kullanırım bide vucut losyonu cildim çok kuru olduğu için her gece yatmadan önce nemlendiri sürerim bunların dışında özel bişey yapmam bu aralar biraz kilo aldım tek problemim buEki Görüntüle 133092
allah yardım etsinvalla ben bunları yapsam neye benzerim acep güzel olurmuyum bende hehehehehe her gün her gün çekilecek çile mi ya makyajj yazık gözlerime
gün aşırı duş almaya dikkat ederim saçlarım ı2 günde bir yıkarım saçlarım boyalı olduğu için saç kremi olmassa olmazım fönüsz ve makyaşsız gezmem ama cildime bişey sürmem allık dışında eyeliner da olmassa olmazım çok yakıştırıyorum kendime giyimime kuşamıma çok özen gösteririm banyodan sonra saçlarıma saç ucu serumu kullanırım bide vucut losyonu cildim çok kuru olduğu için her gece yatmadan önce nemlendiri sürerim bunların dışında özel bişey yapmam bu aralar biraz kilo aldım tek problemim buEki Görüntüle 133092
maşallah hoş bakımlı birine benziyorsunbende öyleydim ama kızım olduktan sonra çok fırsatım olmuyor artık biraz büyüsede tekrar eski halimi alsam.alışkın olmadığım için böyle kendimi mutsuz hissediyorum yinede haftada 1-2 kez fön yada maşa yaparım.hafif bir allık ve şeftali tonlu hafif bir gloss sürmedende gezmem.benimde kilo vermem lazım yatmadan mutlaka yüzümü uygun bir temizleyiciyle yıkarım gece kremi ve göz çevresi kremini mutlaka sürerim ve tüm vücudumuda nemlendiririm.
mimik yapmamak ne demek ya?gülmek istediğinde gülmüyor yada ağlayamam kızamam yoksa kırışırım mı diyosunbence biraz fazla abartıyorsun olayı hem yüz yogası yapanlar bunun tam tersini söylüyorlar hergün 10-15 dk ellerinden geldiğince değişik mimikler yapıp yüz kaslarını kuvvetlendirdiklerini ve yaşlanma etkilerini geciktirdiklerini söylüyolar hoş yaşlansam bile duygularımı içimden geldiği gibi ifade edemedikten sonra niye yaşıyoruz bu dünyada hatta kahkaha atmanın gençleştirdiğini biliyormusun?sırf fazla mimik olmasın diye sadece gülümsüyorsan hatırlatayım dedim
makyajlı süper güzel bir kzım makyajsız kendmi tanıyamıorm bile ha şu da var makyajla bile çirkin olan insanlar var benim makyasız güzel olmama sebebim cilt tonumun çok boz bir renk olmasından kaynaklı makyajszda nasıl güzel görünülür evlnince makyajda yapamcm sürkli makyajla gezilmiyor özellikle yazın denize girdiimde çok mutsuz hissediyorum kendmi aynı sorunu yaşyan varmı çözümü varmı bazen diorm kalıcı makyajmı yapsam ama onada bulşamam zor ya. makyajsz nasıl güzel olunur fikir rica ediyorum kızlar:84:
Bence çok güzel görünüyorsun. Paylaşımların için sağol arkadaşım