- 13 Mayıs 2008
- 2.238
- 2
- 41
- Konu Sahibi reyhantuana
bende şimdi haşhaşın içine zeytinyagı koyup peeling yaptım haşha cildi beslyiomuş sabununu kullanın diyor uzmanlar .benim deginmek istediğim konu şu arkdaşlar ben banyo yaptıgımda maske yaptıgımda acaip hoş görnüorm ama bu sadece 1 gün sürüyor hemen saçım yaglanıo cildim yaglanıo çok çirkinleşiyorum sanki bianda yaşlanıoyrum sora yine bir duş güzellik geri gelio kısacası saçım ve cildim çok yaglı benim görüntümü bozuyor bu durumdan inanılmaz rahtsızm yani ben evli degilim e evlenince hergn banyomu yapcam yapmasam çirkin çirkin dolaşcam her banyo saç düzleştrme anlamına gelioki buda saçımın berbat hale gelmsne neden oluo napcam bilmiorm bu durumu yaşayan tek benmiyim fikrnizi almak istedim
benm de cildim ve sacim yagli. annemin de o sekilde. bunye meselesi. bir yana cildin yagli olmasi cok iyi ilerki yaslarda isimize yaricak annemin cildi hala cok guzel kirisiklik yok desem yeridir 60 yasinda annem yagsiz ciltlerin kirismaya yatkinligi daha cok oluor o yuzden uzulme derim. sadece yagli cildin de duzenli temizlenmesi bakimi lazim. saca gelince benm de senin gibi hergun yikanmasi gerekior. bazen her gun yikiorm yapamadigimda ise sacimi topluorm 2. gun o sekilde idare ediorm. yani yanliz deilsin cnm merak etme :82: benm sacim duz oldugundan sadece biraz kurutup birakiorm genelde gece yikamaya calisiorm ki kendi kendine kurusun cunku kurutunca da hem sicak sac icin cok ii deil hem de diplerinin yaglanmasini hizlandirior sanirim. bir de ben sacim yagli die her ne kdr soylensem de bi yana o yag da saci koruor gene. saclarimi platin kullaniorm boya ve islem goruyor yagli olmasaymis saclarim yipranmis gorunebilirmis kuafor soylemisti yag sacini kurtarior die. senelerdir platin sac kullanirim ama evt haklisin bakimi cok daha zahmetli yagli cildin ve sacin.