- 30 Ağustos 2009
- 128
- 0
-
- Konu Sahibi reyhantuana
kadınlar kulübünün güzel hatunları güzellik sırlarımızı paylaşmaya ne dersiniz,güzelliğiniz adına vazgeçemeyeceğiniz uygulamalar nelerdir? güzel bir vücut,güzel bir yüz,güzel bir saç,güzel bir cilt...aklınıza ne gelirse....güzellik adına yaptığınız tüm uygulamaları üyelerimizle paylaşalım.:dance::dance::dance:
sağol canıma.s. ama o kadar çok şampuan denedim ki...hepsi bir süre sonra fayda etmiyor ben de dön başa yapıyorum benim saç yağ fabrikası gibi
mutlaka ayda bir kere türk hamamı derim.kese köpük masajı ardından iyi bir yüz ve vücüt nemlendiricisi.saçlara saunada beklerken maskede uygulandımı .ritüel tamamdır.
Temiz olmaya herşeyden çok özen gösteririm.
Sabah akşam mutlaka elimi yüzümü yıkar dişlerimi fırçalarım.
Haftada bir kere maskelerimi yaparım.
Düzenli olarak nemlendirici kullanırım.
Fondoten yerine pudrayı tercih ederim, siyah göz kalemi, kırmızımsı bir ruj, birazda allık kullanırım. Renkli far hiç sevmem, kullanmam. Boya küpü gibi görümekten nefret ederim.
Hareketli bir yapım vardır, uzun süre hareketsiz kalmam.
Beslenmeme dikkat ederim. Çok zayıf olmayı sevmiyorum, kilolu olmayıda sevmiyorum. Boyum 171, kilom 59. Yeşil çay içerim ve besin takviyesi olarak vitamin alırım. ( Hangi gün hangisinden eksik kaldıysa ondan alıyorum, bu konuda çok takıntılıyım:) )
Saçlarım uzun ve siyah. Doğal haline bırakmayı seviyorum, o yüzden fön fırça pek uğraşmam. Body shoptan aldığım ve yanımdan ayırmadığım tahta tarağımla gün içinde bir kaç kere tararım. haftada bir saç bakımı yaparım.
Kıyafetlerimi özenle seçerim, özellikle ayakkabı çanta kemer aksesuar renk uyumlarına çok dikkat ederim.
Hafif parfümler kullanırım.
Ve sık sık aynaya bakarım :)
Bunları yaparken ve yazarken arada bir nefes aldın mı?kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsun...:icecream:
ay nerden baslasam ki
1-uyku düzenimi asla bozmam (sinav dönemleri haric) en az 8 saat uyurum 12 de veya daha önce uyumaya gitmis olmaliyim
2- Her sabah yüzümü soguk suyla bazende sodayla yikarim
3- Evde durdugum günlerde mutlaka kirpiklerime badem yagi, hint yagi karisimimi sürerim
4-Sivilcem varsa ve sIkmamissam cay agaci yagimi sürerim yok sIkilmissa bebek pudrasi
5-Sivilce izlerim icin her gece haccer kremimi sürerim
6-Pak maya maskesi yaparim haftada 1 gün
7-Saclarim icin gliss ürünleri kullaniyorum ayrica clear kullaniyorum cam terebentin yagini icinden eksik etmiyorum sac dökülmelerine karsi cok etkili
8-Hergün düzenli spor yapiyorum
9-Yesil cay iciyorum hergün düzenli olarak
10-Malum bayanlarin derdi istenmeyen tüyler onlarida 2 haftada bir halediyorum tüylerin gec cikmasi icin limon+tuz kullaniyorum(KK saolsunnn)
11-Göz kalemi ver rimelsiz pek disari cikmam
12-Giyimimin temiz olmasina özen gösteririm
13-Arada bi kafaama eserse saclarima yag sürerim
14-Vucut icin peeling yaparim (sIkIlasma amacli) her banyo öncesi limon, biberiye, cilek yaglai karisimindan (yeni öneriler olursa cok sevinirim)
15-Sac boyami ihmal etmem (sac rengim kizil ve saclarim belime kadar dümdüz Allah vergisi kaydirigubbakcemile2)
daha uzar gider aklima gelenler öncelikle bunlar daha o kadar cok var ki oooo alisinca artik düsünmeden yapiyosun bazi seyleri aliskanlik oldu bunlar artik normal seyler benim icin bu yaptiklarim extra gibi gelmiyor
Bu arada sivilceli bi cildim yok ama ciktigi zamanlar mecburen kullaniyorum bazi manzemeleri ..
limon+tuz karisimi etkisi nsl? yani incelme, yumusak, hizli veya gec, nsl cikiyrlar? agdami makineyle mi?
evet bu yaptiklarin gunluk normal bakim bencede extra birsey yok yoksa baska syele ugrasacak zamanimiz olmaz)) gzlligin eksik olmasin..
Saol canim güzellik sendende eksik olmasin .Bence cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir Alt yapi saglamsa güzellik katlanir .Yok alt yapisi bozuksa biraz daha iyilestirilebilir bakimla birlikte , hic bisi yapmassa cirkinlesir ...ve tabiki güzellik icten gelir , disa vurur zemuszemus
canim limon+tuz karisimini epilasyondan sonra sürüyorum tüy alinan bölgelere.Tüyleri inceltiyor daha ciliz cikmasini sagliyor uzun vadede yokediyormus henüz yokolmadi bendekiler biraz inceldiler cikmayanlarda var forumdan ögrenmistim bu yöntemide göz atarsan bulabilirsin ayrica nane cayida tüketmek gerekiyor bunlarin yaninda