- 7 Haziran 2010
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi reyhantuana
yeni uyandığında esnemek neden önemli sempatiksalakcinni
keyif yapmak icin
hadi yaa kaydirigubbakcemile3 arkadaş çok önemli deyince bende başka bi faydası daha var sanmıştımbunu zaten benim gibi tembel insanlar her sabah yapar :ecrin_bebek:
cok güzel bir konu acmışsınız bende yazayım
ayda bir cıksın cıkmasın mutlaka komple ağda yapılır
manikür -pedikür 10-15 günde bir
haftada 1 veya 2 kere mutlaka hamam,kese ,masaj yaptırrım ( kendimi osmanlı sarayında sultanlar gibi hissederim :)
hamamda keseden önce vucud peelingi mutlaka ama mutlaka yapılır
vucud pespembe pamuk gibi olduğundan artı nemlendirici kullanmam
saclarım kıvırcık olduğundan 2-3 günde mutlaka fönlüdür
hafta bir özel buharlı bakım uygularım
yüzümde tüy yoktur ama 6 ayda bir yüzüme mutlaka ağda yaparım bütün ölü deriler gider..en sağlıklı peelingdir...ve asla kırışıklık olmuyor ( annemden biliyorum )
ayda bir cilt bakımım tamamen naturel ürünler ile yaparım
kıyafetlerde acık renkler ,ve siyah favorimdir
ayakkabı ve cantalara cok düşkünümdür
güne çok daha iyi başlıyosunn tembel kızlarr içinn spor yapmaya üşeenn fln iyi bi yöntem aslındaa hem uyanmaya çalışıosunn hemde vücudunun gerilmesini sağlıosunn sempatiksalakcinni sabahları yaptığın egzeersizler çok daha etkili oluyor metblzmyı hızlandırıyorr..
canım ağdayla ilgili kafama takılan bişi var bilmiyorumkismile koltuk altına ağdayı uzun yılalr yaptıktan sonra sarkma oluyormuş diye duydumm bunu yüze uyguladığında da acaba sarkma oluo mu ilerde yüzdee :1shok:
benim annem yıllardır yapar yüzüne yaşına göre sarkma ,kırışma yok...benim yüzümde öyle ..sadece cilt bakımından parlak ve sağlıklı durduğunu sanıyorlar ama ben herkese söylüyorum 6 ayda bir ağda yaparım.artı hamanın cok faydası var..haftada bir mutlaka giderim ve kese yaparım..agdadan dolayı koltuk altlarında sakma hiç kimsede görmedim
benim annem yıllardır yapar yüzüne yaşına göre sarkma ,kırışma yok...benim yüzümde öyle ..sadece cilt bakımından parlak ve sağlıklı durduğunu sanıyorlar ama ben herkese söylüyorum 6 ayda bir ağda yaparım.artı hamanın cok faydası var..haftada bir mutlaka giderim ve kese yaparım..agdadan dolayı koltuk altlarında sakma hiç kimsede görmedim
yüze ne tür bir ağda uyguluyorsun acaba? daha önce sir ağda ve ağda bantlarını uyguladım her ikiside cildimi mahvetti benim.yanık gibi izler oluşuyor ve geçmesi uzun zaman alıyorohaoldumsmile sanırım cildim çok hassas bunu önlemek için herhangi bir yönteminiz varmı?CADIARZU
cok güzel bir konu acmışsınız bende yazayım
ayda bir cıksın cıkmasın mutlaka komple ağda yapılır
manikür -pedikür 10-15 günde bir
haftada 1 veya 2 kere mutlaka hamam,kese ,masaj yaptırrım ( kendimi osmanlı sarayında sultanlar gibi hissederim :)
hamamda keseden önce vucud peelingi mutlaka ama mutlaka yapılır
vucud pespembe pamuk gibi olduğundan artı nemlendirici kullanmam
saclarım kıvırcık olduğundan 2-3 günde mutlaka fönlüdür
hafta bir özel buharlı bakım uygularım
yüzümde tüy yoktur ama 6 ayda bir yüzüme mutlaka ağda yaparım bütün ölü deriler gider..en sağlıklı peelingdir...ve asla kırışıklık olmuyor ( annemden biliyorum )
ayda bir cilt bakımım tamamen naturel ürünler ile yaparım
kıyafetlerde acık renkler ,ve siyah favorimdir
ayakkabı ve cantalara cok düşkünümdür
Canım sir ağda burna falan uygulandığında siyah noktaları çıkarıyo diye duymuştum doğrumu sence ?? ve tüm yüzüne yaptırıyorsun dimi kuaföre yaptırıyorsun galiba bide ayda bir yaptırsak çokmu olur çok soru sordum farkındayım ama yapmadığım cilt bakımı kalmadı şu siyah noktalardan gene kurtulamadım kafayı yicem artık:gitme: