Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

1.gece yatmadan önce diz kapaklarıma ve dirseklerime mutlaka sıvı vazelin sürerim
2.uyku bandımm olmadan kesinnlkle uyuamam karanlık ve rahatltcı bişiler olması lazım gzmde
3.her gece ve sabah ayak kremimi mutlaka sürerim bazı gecelr kremi sürdkten sonra çorap giyerim.
4.sabahları uyandığımda en az 5 dakika yatakta gerinirm ufak tefek harktler yaparım ama esnemek çok önmli uyandığnda
5.sonuncusu ve en önmli gece için muz maskesi yaprım çnkü cilt en çok gece kendini yeniliyor

baya bişi oldu yaw :hulya:

cok güzel bir konu acmışsınız bende yazayım
ayda bir cıksın cıkmasın mutlaka komple ağda yapılır
manikür -pedikür 10-15 günde bir
haftada 1 veya 2 kere mutlaka hamam,kese ,masaj yaptırrım ( kendimi osmanlı sarayında sultanlar gibi hissederim :)
hamamda keseden önce vucud peelingi mutlaka ama mutlaka yapılır
vucud pespembe pamuk gibi olduğundan artı nemlendirici kullanmam
saclarım kıvırcık olduğundan 2-3 günde mutlaka fönlüdür
hafta bir özel buharlı bakım uygularım
yüzümde tüy yoktur ama 6 ayda bir yüzüme mutlaka ağda yaparım bütün ölü deriler gider..en sağlıklı peelingdir...ve asla kırışıklık olmuyor ( annemden biliyorum )
ayda bir cilt bakımım tamamen naturel ürünler ile yaparım
kıyafetlerde acık renkler ,ve siyah favorimdir
ayakkabı ve cantalara cok düşkünümdür

hadi yaa kaydirigubbakcemile3 arkadaş çok önemli deyince bende başka bi faydası daha var sanmıştım :KK1: bunu zaten benim gibi tembel insanlar her sabah yapar :ecrin_bebek:

güne çok daha iyi başlıyosunn tembel kızlarr içinn spor yapmaya üşeenn fln iyi bi yöntem aslındaa hem uyanmaya çalışıosunn hemde vücudunun gerilmesini sağlıosunn sempatiksalakcinni sabahları yaptığın egzeersizler çok daha etkili oluyor metblzmyı hızlandırıyorr..

haftada 1 veya 2 kere mutlaka hamam,kese ,masaj yaptırrım ( kendimi osmanlı sarayında sultanlar gibi hissederim :)
yüzümde tüy yoktur ama 6 ayda bir yüzüme mutlaka ağda yaparım bütün ölü deriler gider..en sağlıklı peelingdir...ve asla kırışıklık olmuyor ( annemden biliyorum )

canım ağdayla ilgili kafama takılan bişi var bilmiyorumkismile koltuk altına ağdayı uzun yılalr yaptıktan sonra sarkma oluyormuş diye duydumm bunu yüze uyguladığında da acaba sarkma oluo mu ilerde yüzdee :1shok:

güne çok daha iyi başlıyosunn tembel kızlarr içinn spor yapmaya üşeenn fln iyi bi yöntem aslındaa hem uyanmaya çalışıosunn hemde vücudunun gerilmesini sağlıosunn sempatiksalakcinni sabahları yaptığın egzeersizler çok daha etkili oluyor metblzmyı hızlandırıyorr..

hmmm bundan sonra daha çok yaparım o zaman kaydirigubbakcemile2 mirmirmirmir

canım ağdayla ilgili kafama takılan bişi var bilmiyorumkismile koltuk altına ağdayı uzun yılalr yaptıktan sonra sarkma oluyormuş diye duydumm bunu yüze uyguladığında da acaba sarkma oluo mu ilerde yüzdee :1shok:

benim annem yıllardır yapar yüzüne yaşına göre sarkma ,kırışma yok...benim yüzümde öyle ..sadece cilt bakımından parlak ve sağlıklı durduğunu sanıyorlar ama ben herkese söylüyorum 6 ayda bir ağda yaparım.artı hamanın cok faydası var..haftada bir mutlaka giderim ve kese yaparım..agdadan dolayı koltuk altlarında sakma hiç kimsede görmedim

benim annem yıllardır yapar yüzüne yaşına göre sarkma ,kırışma yok...benim yüzümde öyle ..sadece cilt bakımından parlak ve sağlıklı durduğunu sanıyorlar ama ben herkese söylüyorum 6 ayda bir ağda yaparım.artı hamanın cok faydası var..haftada bir mutlaka giderim ve kese yaparım..agdadan dolayı koltuk altlarında sakma hiç kimsede görmedim

evet ben de çok giderim hamama gerçktn çok faydası var canım hamamın. özellkle de saunanın .. hamamdan çıkınca yeniden doğmuş gibi oluosunnnn bayanssulusmile

yüze ne tür bir ağda uyguluyorsun acaba? daha önce sir ağda ve ağda bantlarını uyguladım her ikiside cildimi mahvetti benim.yanık gibi izler oluşuyor ve geçmesi uzun zaman alıyorohaoldumsmile sanırım cildim çok hassas bunu önlemek için herhangi bir yönteminiz varmı?CADIARZU

yüze ne tür bir ağda uyguluyorsun acaba? daha önce sir ağda ve ağda bantlarını uyguladım her ikiside cildimi mahvetti benim.yanık gibi izler oluşuyor ve geçmesi uzun zaman alıyorohaoldumsmile sanırım cildim çok hassas bunu önlemek için herhangi bir yönteminiz varmı?CADIARZU

ben sir ağda yaptırıyorum..kendim yapmıyorum...bu işi iyi yapan kişilere yaptırmak lazım..ama bazı ciltler bu tür işlemleri kaldırmıyor..sir ağdadan sonra pepanten yüz kremi kullanabilirsin

anladım teşekkür ederim ama maalesef dediğin gibi benim cildim hassas çünkü sir ağdayı bende dışarda yaptırmıstım cildim mahvolunca evde kendim bantlarla denedim sonuç yine aynı:KK43: bepantene krem içinde tüy köklerini beslediği ve tüylerde artış olduğu söylendiği için tercih etmedim.yinede sağol

bol bol su içerim
arko vücut yağımı her dustan sonra ve etek giymeden önce bacaklarıma sürerim
dudaklarıma tarcın yağı ve bal sürüyorum ( dolgunlaştırıyor)
yüzüme maya maskesi yaparım. haftada 1 de içiyorum mayayı.tadı iğrenç ama cildimin ve saçlarmn ısıldamasını buna bağlıorum.
yüzümü papatya yağıyla sileriim ( makyaj yapmıssam eger temizlemek için )
cok beyazım. en az 50 faktörü yüzüme,dekolteme ve kollarıma sürüyorum)
saçlarım doğal rengi ucları yaptrdım cok yıprandı. aktardan aldıgım yağı kullanıyorum.pek etkili olmadı.
hergün maşa yaparım. çünkü saçım cok düz.
jöle vs hiç sürmem. saçımı da haftada 2 den fazla yıkamam. yıkamak yıpratıyo,kurutuyo.
parfümüm bebek kolonyası. sevgilim kendi kokum sanıyo sempatiksalakcinni
ojesiz cıkmam tercihm canlı renkler
ruj deil parlatıcı sürerim.
kolaltlarıma ve boynuma kendi hazırladıgım kokuyu sürerim. hem doğal hem misler gibi kalıcı :)
kılsız beyazlardanım ama ayda 1 kuaföre giderim.(özel bölge vs. için )
kaşlarımı almıyorum zaten pek cılızlar.

bizler bakımla sadece varolanı koruyoruz.makyaj ve tamamlayıcılarla güzel olanı vurguluyoruz..yaptıklarıma gelince:
*her sabah yataktan kalkerken"bu gün çok güzel bir gün olucak "der gülümseyerek kalkarım..yüzümü bol suyla yıkarım ve kurulamam..ardından buz kalıplarına koyduğum soda küpleriyle yüzüme masaj yaparım(yoğun olmadığım günler uygularım)..güneş koruyucumu sürerim..günlük makyajımı hafif uygularım..
*1bardak yeşil çayımı içer 1st sporumu yaparım(hafta içi iş nedeniyle bu 20dk olii),(yoğun olduğum zamanlar sporumu haftada 3-4 e indirir akşam yaparım..ardından soda-limom tüketirim).ardından duş alırım.duştan çıkınca kurulanmadan bebek yağımı sürerim.kurulandıktan sonra doğal kremlerle özellikle bacaklarıma ve tüm vücuduma masaj yaparım.
*bol maydanozlu,bol meyveli çavdar ekmeğimle kahvaltımı yaparım..2bardak çay içerim..20dk sonra 1 bardak yeşil çay içerim.
*güneş koruyucumu sürerim..günlük makyajımı hafif uygularım..
*haftada 1 ; -tüm vüduduma peeling uygularım(yüz-ayaklarda dahil)
-kil maskesi,bal limon maskesi dönüşümlü uygularım
-manikür,pedikür yaptırırım.
-saç bakım maskemi uygularım..
*çok kıl sorunum olmadığı halde yoğun çalıştığım ve uğraşamadığım için, sıkıldığım için lazer epilasyon yaptırdım..bacak-kol altına rahatım..kaşlarım kendinden şekilli çıkanları alırım o kadar..
*çok su içerim,her gün 3kase yoğurdum kesin vardır evde olmayınca sinir oluyorum..
*3öğün dişlerimi fırçalarım..
*yatmandan 2 saat önce 1 elma yerim.1bardak su içerim.
*yatmadan önce gülsuyuyla yüzümü yıkarım..göz ve yüz nemlendiiricimi sürerim..
*ayda 1 spa ya giderim.bildiğimiz hamam aslında.tek fark siizinle çok ilgileniolar.özel ve rahatlamış hissediyorum.kese bakım masaj vs uyguluolar..
*yaza ve kışa girerken ortalama 6ayda 1 cilt bakımına giderim...

ve gülümseyen her kadın güzeldir dicem..aslında mutlu olan her insan güzel..ve önemli olan sizin kendinizi güzel bulmanız...ukalalık boyutunda deell tabiki..beğenilmek ewet çok güzel.ama iç güzelliğiyle bunu desteklemek lazım..çok güzel ama kötü kalpli birini napalım di mi?için dışın güzel derler,benim için en önemlisi bu..ikisinide verdiği için Allaha şükür..:kedi:

Canım sir ağda burna falan uygulandığında siyah noktaları çıkarıyo diye duymuştum doğrumu sence ?? ve tüm yüzüne yaptırıyorsun dimi kuaföre yaptırıyorsun galiba bide ayda bir yaptırsak çokmu olur çok soru sordum farkındayım ama yapmadığım cilt bakımı kalmadı şu siyah noktalardan gene kurtulamadım kafayı yicem artık:gitme:

pukaa canım özel msj hakkım yokmuş daha burdan yazıyım dedim . umarım görürsün.. tarcın yağı gecici bi dolgunluk sağlıyo.dudaklarına yediriosun iyice ve 4 5 saat dolgun kalıyo. birazcık yakıyo ama o da zaten şiştiğinin kanıtı :) balı da beslemek iiçin sürüorum.

Canım sir ağda burna falan uygulandığında siyah noktaları çıkarıyo diye duymuştum doğrumu sence ?? ve tüm yüzüne yaptırıyorsun dimi kuaföre yaptırıyorsun galiba bide ayda bir yaptırsak çokmu olur çok soru sordum farkındayım ama yapmadığım cilt bakımı kalmadı şu siyah noktalardan gene kurtulamadım kafayı yicem artık:gitme:

evet cıkarıyor ve ölü derileride alıyor.( ben kuaförde yaptırıyorum ).yüzünde tüy yoksa 6 ay yeterlidir...siyah noktaların için hamam tavsiye ederim..yada buhar yapabilirsin yüzüne..bi kapta suyu kaynat..başının üzeine bi havlu al ve yüzünü tutabildiğin kadar suyun buharında tut daha sonra işaret parmağınla burnun üzerinde bastırarak gezdir göreceksin kendi kendine siyah noktaların nasıl cıkıyor...bunu haftada bir yapabilirsin..başka birşey yapmana gerek yok bence

valla burda yazılanları gördükten sonra anladım ki ben hiç bir şey yapmıyormuşum:nazar:
ben haftada 2 kere peeling
2 haftada 1 saç maskesi
makyaj anlayışim da ruj ve göz makyajı bazen de allık;cildimin temiz olması benim daha önemli
oje pek kullanmıyorum genelde kalyon tırnak sertleştiriciyi tercih ediyorum
dışarı cıkarken güneş kremi kullanırım...

Ayyy maaşallah kizlar ya bu ne bakım okudukça hayret ettim dogrusu ben hic birsey yapmıyomusum demekki tek bakımim hergün yatmadan bi sabunum var onunla sabunlar yüzümu gül suyu ile silerım ve tırnaklarım bazen ojesiz olsa bile mutlaka törpüludur :) simdi okuyup heves ettim yüzüme bal sürdüm :) bi de bepanten krem alacagim herkes cok memnun birazdan da buhar yapacagim yüzüme elma sirkesi ile cok gaza geldim dogrusu :)

X