- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.255
- 548
- 33
Hehe deyip geçmişim farkındaysan. Neyse şutlandı zaten doncu.Don muhabbeti kötüymüş ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe deyip geçmişim farkındaysan. Neyse şutlandı zaten doncu.Don muhabbeti kötüymüş ama
Siviyirim sizi kizlirHer mesajın sonunda şu emoji
Doncu siteden atılan değil miHehe deyip geçmişim farkındaysan. Neyse şutlandı zaten doncu.
Şimdi olsa bunu kusmuk:) koyacağına yemin edebilirim ama ispatlayamamHehe deyip geçmişim farkındaysan. Neyse şutlandı zaten doncu.
Ya aslında bizzat çok ponçik diilim biliyosun ama sanki o an çekinmişim de ortamdan. Ama sevmişi. De üşenmemişim konu açmışım. Aman ne biliimSiviyirim sizi kizlir
Sen ne ponçik bir üyeyeken nasıl bu hale geldin. BDV delirtti seni
Evet evet.Doncu siteden atılan değil mi
Ay kesinlikleŞimdi olsa bunu kusmuk:) koyacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
İnanırımBi deee dedim ve o gün yedim inanır mısın?
Abla bana noolmuş bilmiyom.Mervişşş üye olup 2 gün sonra konu açmışsın,bak şimdi habire ban alıp mapıslara düşüyonn
Yafrum havası suyu böyle ediyorrrAbla bana noolmuş bilmiyom.
Al benden de o kadar3 gündür içerisinde olduğum bir bağımlılık. Hep takip ederdim yeni üye oldum her yeni konuya bir şeyler yazmaya çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Ortamı çok sevdim.
Mune çarpınca insan arsızlaşıyo da olabiliiirYafrum havası suyu böyle ediyorrr
Hiç acımıyor bile direk çarpıyor bu kadaın yaşlı nene olmuş bide demiyor hiç sjksjksjksjkMune çarpınca insan arsızlaşıyo da olabiliiir
Biraz ateşli gibi bugün takipteyim abla. Çok şükür düşürdük.Hiç acımıyor bile direk çarpıyor bu kadaın yaşlı nene olmuş bide demiyor hiç sjksjksjksjk
Bebeğin nasıl iyimi öp kokla benim içğn annesi
Geçmiş olsun böyle böyle büyüyecek prenseste neyse düşmüş ateşide.Biraz ateşli gibi bugün takipteyim abla. Çok şükür düşürdük.
Ay Merve çok güldüm, yeni konu diye okuyorum ben deÖf konuda 20 kişi var yaa
hortlayan konuya bak hele
ne işin var k.k daaaaa.çabbukkk derslerinin başınaaaaBenim ponçiklik dozumda bir değişim olmamış da Ağustos Eylül dönemi mesajlarına baktım geçen, hep mantıklı mantıklı şeyler yazmışım. Şimdi McDonald's palyaçosu gibiyim
Tamam kaçtımne işin var k.k daaaaa.çabbukkk derslerinin başınaaaa