How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kadınlar Kulübü bağımlılığı 💕

Civap veriyorum
Birisiyle polemik vs atışma laf sokma gibi konuşmalarda ceza yiyorsun ilk ceza 24 saat
2 ci ceza 2 gün 4.5.7.8.10.15 1 ay diye gidiyor biz buna kısaca ban diyoruz 😊ban yiyenlere don hediye ediyoruz 👙👈😂içerde sıkıntıdan totomuz büyüyor hızla kilo alıyoruz xl XXL xxxxl hediye donlarimiz elimizde mevcuttur 😂😂😂
Birşey satmak vs herhangi bir siteden varsa örnek veriyorum ben bunu satıyorum dediğin anda kadınlar kulübünden otomatikmen üyeliğin iptal ediliyor kadınlar kulübü üyelik şartları ve üyelerin neleri yapmaması gerektiğini siteden okuyabilirisn
Çok güzel anlatmışsın valla 🤣🤣 ben de bu don mevzû ne diyordum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Çok güzel anlatmışsın valla 🤣🤣 ben de bu don mevzû ne diyordum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şimdi anladın bebeğim bu donu da çıkaran benimmm :KK70: :KK70: :KK70:
Simdi banlanan herkez birbirine don hediye ediyor pazardan veya ünlü don mağazalarından sende ban yersen güzel markalı don hediye edicem:KK70::KK70::KK70:

Şimdi anladın bebeğim bu donu da çıkaran benimmm :KK70: :KK70: :KK70:
Simdi banlanan herkez birbirine don hediye ediyor pazardan veya ünlü don mağazalarından sende ban yersen güzel markalı don hediye edicem:KK70::KK70::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: e ban yiyince donlaşırız o zaman 🤣🤣 ama harika bi icat olmuş valla 🤣🤣🤣🤣🤣 mapuslarda miçları üşüyenleri düşünmüşsün güzel yüreklim 🤗🤗🤗

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: e ban yiyince donlaşırız o zaman 🤣🤣 ama harika bi icat olmuş valla 🤣🤣🤣🤣🤣 mapuslarda miçları üşüyenleri düşünmüşsün güzel yüreklim 🤗🤗🤗
Çok pis düşünürüm mıç önemli soğuğu yemeyeceksin ordan:KK8: dur kızın topigini donlar miclarla karıştırdık gittim ben :KK70: :KK70: :KK70:

3 gündür içerisinde olduğum bir bağımlılık. Hep takip ederdim yeni üye oldum her yeni konuya bir şeyler yazmaya çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Ortamı çok sevdim.
:KK36:
hala bağımlı mısın sevgi pırtırcığı :D

3 gündür içerisinde olduğum bir bağımlılık. Hep takip ederdim yeni üye oldum her yeni konuya bir şeyler yazmaya çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Ortamı çok sevdim.
:KK36:
Ne kadar klasik cümleler :D Üyeliğini birazdan iptal ettirirsin, Kidinin dişimini kidin diye :D

Back