Inşallah inşallahBeraber büyür gideriz bebişlerle napalım
Çok güzel anlatmışsın vallaCivap veriyorum
Birisiyle polemik vs atışma laf sokma gibi konuşmalarda ceza yiyorsun ilk ceza 24 saat
2 ci ceza 2 gün 4.5.7.8.10.15 1 ay diye gidiyor biz buna kısaca ban diyoruzban yiyenlere don hediye ediyoruz içerde sıkıntıdan totomuz büyüyor hızla kilo alıyoruz xl XXL xxxxl hediye donlarimiz elimizde mevcuttur
Birşey satmak vs herhangi bir siteden varsa örnek veriyorum ben bunu satıyorum dediğin anda kadınlar kulübünden otomatikmen üyeliğin iptal ediliyor kadınlar kulübü üyelik şartları ve üyelerin neleri yapmaması gerektiğini siteden okuyabilirisn
Şimdi anladın bebeğim bu donu da çıkaran benimmmÇok güzel anlatmışsın vallaben de bu don mevzû ne diyordum
Şimdi anladın bebeğim bu donu da çıkaran benimmm
Simdi banlanan herkez birbirine don hediye ediyor pazardan veya ünlü don mağazalarından sende ban yersen güzel markalı don hediye edicem
Çok pis düşünürüm mıç önemli soğuğu yemeyeceksin ordane ban yiyince donlaşırız o zaman ama harika bi icat olmuş valla mapuslarda miçları üşüyenleri düşünmüşsün güzel yüreklim
hala bağımlı mısın sevgi pırtırcığı3 gündür içerisinde olduğum bir bağımlılık. Hep takip ederdim yeni üye oldum her yeni konuya bir şeyler yazmaya çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Ortamı çok sevdim.
Yoo diiliim aslaahala bağımlı mısın sevgi pırtırcığı
Şuna ne kadar gülünebilirse o kadar güldümAy cok iyi yaakısmet bakalım yemem insallah diyelim
Bi deee dedim ve o gün yedim inanır mısın?Şuna ne kadar gülünebilirse o kadar güldüm
Dedi ve yediAy cok iyi yaakısmet bakalım yemem insallah diyelim
Ben ikna oldumYoo diiliim aslaa
2020 ve 2021 yılının yarısında banlıydın sanırım hahahahAy cok iyi yaakısmet bakalım yemem insallah diyelim
Ne kadar klasik cümleler3 gündür içerisinde olduğum bir bağımlılık. Hep takip ederdim yeni üye oldum her yeni konuya bir şeyler yazmaya çalışıyorum yatıyorum kalkıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Ortamı çok sevdim.
Üşenmezsen o tarihteki yorumlarıma bak heleNe kadar klasik cümlelerÜyeliğini birazdan iptal ettirirsin, Kidinin dişimini kidin diye
Çok üşeniyorum yapma etmaaÜşenmezsen o tarihteki yorumlarıma bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?