Sen burdaki ilk arkadaşım olabilirsin zaten bir de aynı anda gebe kalabiliriz belki seni takipteyimmmEvet harika bi ortam hiç tanımadığın ama yarana bant olan okadar çok kadın var kiiyiki kk ailesine dahil oldumm
Sen burdaki ilk arkadaşım olabilirsin zaten bir de aynı anda gebe kalabiliriz belki seni takipteyimmm
1 yıldır istiyorum ben de insallah Allah hayirlisiyla verir ikimize de bu ayTabiki de canımİnşallah canım♥ ne kadar oldu isteyeli bebiş ben 18 aydır uğraşıyorum
İnşallah canım ama benim pek beklentim yok bu ay olmadı gibi1 yıldır istiyorum ben de insallah Allah hayirlisiyla verir ikimize de bu ay
91 ekimliyim sen kac yasindasinİnşallah canım ama benim pek beklentim yok bu ay olmadı gibibu arada kaç yaşındasın?
Ay benden büyükmüşsün91 ekimliyim sen kac yasindasinbence umut kesme hic bir zaman ovulasyon testi denedin mi hic ben olmazsa bu ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum.
Oo çok küçüksün sen ama hemen çocuk derdine düşmeyeydin be ben 2.5 yildir evliyim cocuk calismalarina baslayana kadar sorana ben daha kucugum diyodum dusun yaniAy benden büyükmüşsünben henüz 20 oldum ☺ ben Dr la yumurta takibi yaptık çatlayınca da ilişki oldu ama bilmiyorum içimde bir his olmadı diyo, ümidimi hiç kesmedim zaten asla da kesmem Allah büyüktür olur bi gün inşallah ♥ hepimize nasip olur bi gün
Ben de 2 yıl oldu evleneliOo çok küçüksün sen ama hemen çocuk derdine düşmeyeydin be ben 2.5 yildir evliyim cocuk calismalarina baslayana kadar sorana ben daha kucugum diyodum dusun yani
Tescillendi ve onaylandı diyorsunUst üste ban yemeye başlarsan görürüm kk sevip sevmedigini
Hırçınlaşip sağa sola saldırmaya başlıyorsun sonra yine ban yiyorsun
Öyle değil mi ama
Ban nedir nasil yenilir öğrenmiş olurum napiyim ayolUst üste ban yemeye başlarsan görürüm kk sevip sevmedigini
Hırçınlaşip sağa sola saldırmaya başlıyorsun sonra yine ban yiyorsun
Civap veriyorumBan nedir nasil yenilir öğrenmiş olurum napiyim ayol
Hayırlısı tabi güzelim bi sikinti varsa tedavine erken baslamis oldun ama çocuksun bence yav. Hatta ben de çocugum ama cocugumla buyurum diye dusunuyorumBen de 2 yıl oldu evlenelive 18 aydır da istiyoruz bebiş☺ benim sıkıntım tedavi olmadan gebe kalamıyorum Dr da ilerde olmayabilir deyince vira bismillah dedik
Ay cok iyi yaaCivap veriyorum
Birisiyle polemik vs atışma laf sokma gibi konuşmalarda ceza yiyorsun ilk ceza 24 saat
2 ci ceza 2 gün 4.5.7.8.10.15 1 ay diye gidiyor biz buna kısaca ban diyoruzban yiyenlere don hediye ediyoruz içerde sıkıntıdan totomuz büyüyor hızla kilo alıyoruz xl XXL xxxxl hediye donlarimiz elimizde mevcuttur
Birşey satmak vs herhangi bir siteden varsa örnek veriyorum ben bunu satıyorum dediğin anda kadınlar kulübünden otomatikmen üyeliğin iptal ediliyor kadınlar kulübü üyelik şartları ve üyelerin neleri yapmaması gerektiğini siteden okuyabilirisn
Beraber büyür gideriz bebişlerle napalımHayırlısı tabi güzelim bi sikinti varsa tedavine erken baslamis oldun ama çocuksun bence yav. Hatta ben de çocugum ama cocugumla buyurum diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?