How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kadınlar Kulübü bağımlılığı 💕

Evet harika bi ortam hiç tanımadığın ama yarana bant olan okadar çok kadın var ki 😍 iyiki kk ailesine dahil oldumm🥰
Sen burdaki ilk arkadaşım olabilirsin zaten bir de aynı anda gebe kalabiliriz belki seni takipteyimmm 💐💐💐💕

İnşallah canım ama benim pek beklentim yok bu ay olmadı gibi😔 bu arada kaç yaşındasın?
91 ekimliyim sen kac yasindasin 🤗 bence umut kesme hic bir zaman ovulasyon testi denedin mi hic ben olmazsa bu ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum.

91 ekimliyim sen kac yasindasin 🤗 bence umut kesme hic bir zaman ovulasyon testi denedin mi hic ben olmazsa bu ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum.
Ay benden büyükmüşsün 🙈 ben henüz 20 oldum ☺️ ben Dr la yumurta takibi yaptık çatlayınca da ilişki oldu ama bilmiyorum içimde bir his olmadı diyo, ümidimi hiç kesmedim zaten asla da kesmem Allah büyüktür olur bi gün inşallah ♥️ hepimize nasip olur bi gün 🥰

Ay benden büyükmüşsün 🙈 ben henüz 20 oldum ☺ ben Dr la yumurta takibi yaptık çatlayınca da ilişki oldu ama bilmiyorum içimde bir his olmadı diyo, ümidimi hiç kesmedim zaten asla da kesmem Allah büyüktür olur bi gün inşallah ♥ hepimize nasip olur bi gün 🥰
Oo çok küçüksün sen ama hemen çocuk derdine düşmeyeydin be ben 2.5 yildir evliyim cocuk calismalarina baslayana kadar sorana ben daha kucugum diyodum dusun yani :KK49:

Ust üste ban yemeye başlarsan görürüm kk sevip sevmedigini :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hırçınlaşip sağa sola saldırmaya başlıyorsun sonra yine ban yiyorsun :KK70::KK70:

Oo çok küçüksün sen ama hemen çocuk derdine düşmeyeydin be ben 2.5 yildir evliyim cocuk calismalarina baslayana kadar sorana ben daha kucugum diyodum dusun yani :KK49:
Ben de 2 yıl oldu evleneli 🙈 ve 18 aydır da istiyoruz bebiş☺️ benim sıkıntım tedavi olmadan gebe kalamıyorum Dr da ilerde olmayabilir deyince vira bismillah dedik😊

Ban nedir nasil yenilir öğrenmiş olurum napiyim ayol :rapci:
Civap veriyorum
Birisiyle polemik vs atışma laf sokma gibi konuşmalarda ceza yiyorsun ilk ceza 24 saat
2 ci ceza 2 gün 4.5.7.8.10.15 1 ay diye gidiyor biz buna kısaca ban diyoruz 😊ban yiyenlere don hediye ediyoruz 👙👈😂içerde sıkıntıdan totomuz büyüyor hızla kilo alıyoruz xl XXL xxxxl hediye donlarimiz elimizde mevcuttur 😂😂😂
Birşey satmak vs herhangi bir siteden varsa örnek veriyorum ben bunu satıyorum dediğin anda kadınlar kulübünden otomatikmen üyeliğin iptal ediliyor kadınlar kulübü üyelik şartları ve üyelerin neleri yapmaması gerektiğini siteden okuyabilirisn

Ben de 2 yıl oldu evleneli 🙈 ve 18 aydır da istiyoruz bebiş☺ benim sıkıntım tedavi olmadan gebe kalamıyorum Dr da ilerde olmayabilir deyince vira bismillah dedik😊
Hayırlısı tabi güzelim bi sikinti varsa tedavine erken baslamis oldun ama çocuksun bence yav. Hatta ben de çocugum ama cocugumla buyurum diye dusunuyorum :KK33:

Civap veriyorum
Birisiyle polemik vs atışma laf sokma gibi konuşmalarda ceza yiyorsun ilk ceza 24 saat
2 ci ceza 2 gün 4.5.7.8.10.15 1 ay diye gidiyor biz buna kısaca ban diyoruz 😊ban yiyenlere don hediye ediyoruz 👙👈😂içerde sıkıntıdan totomuz büyüyor hızla kilo alıyoruz xl XXL xxxxl hediye donlarimiz elimizde mevcuttur 😂😂😂
Birşey satmak vs herhangi bir siteden varsa örnek veriyorum ben bunu satıyorum dediğin anda kadınlar kulübünden otomatikmen üyeliğin iptal ediliyor kadınlar kulübü üyelik şartları ve üyelerin neleri yapmaması gerektiğini siteden okuyabilirisn
Ay cok iyi yaa 🤣🤣 kısmet bakalım yemem insallah diyelim 😋

Back