- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
senın guzel hatrını için ayzarım sen bı gel bakım ayamcıma
peküüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senın guzel hatrını için ayzarım sen bı gel bakım ayamcıma
Aaaa temizliği duyunca kaçıyor bak bak
Kadesaya bak
Ben bunu bilmiyordum sok oldum su an :26:
Hosbuldum hayalcim nasilsin bugun bakalim?
Gel anamm sennnpeküüü
Gel anamm sennn
Bu arada aspirinli vazelin çatlaklara sürünce müthiş daralma yapıyor gozukmıycek derecede.. Ben çatlaklarımada süryorum Ayaklarıma sürüp çorap geöiriyorum sabh anomm pamıkk pammmıık
İyiyim canım napalim bugun rüzgarı yedim Ortaköy'de bir guzel su an hala icimde rüzgar ediyor sanki.
Hasta olmamam lazım ...
Sen nasılsın?
Ben de izlediğim zaman öğrenmiştim..Resim bölümünden bir arkadaşla izlemiştik..Bir de ağlamıştık salya sümük..Türk filmi gibi :)
Sesine de aşık olmuştuk tabi....
işe yarıyor mu??
Ben de izlediğim zaman öğrenmiştim..Resim bölümünden bir arkadaşla izlemiştik..Bir de ağlamıştık salya sümük..Türk filmi gibi :)
Yarıyor Youtube dan aratır mısın, ballı asprin maskesi diye.
Harika birsey. Yaptıktan sonra elim surekli yüzüme gidiyor istemsiz
Filmin adı ne acaba? :26:
onu ben de biyerlerde okumuştum ama tam anlayamadım ya hadım edilince ses kalınlaşmıyor mu yoksa hadım etme olayında testisleri falan da mı alıyorlar?
Tesekkur ederim Surican
Jeton köşeli benim :1:
ühüüü Ortaköy mü... ooofff naptin hayalcim ya, icim gitti simdi orda olaydimda rüzgarina bile raziyim diye
kumpirde yedin mi
bende eh iste, isten geldim az önce, yarin sabah 4.30da kalkip ise gidecegim yine. hemen yatmam lazim :26:
Gel anamm sennn
Bu arada aspirinli vazelin çatlaklara sürünce müthiş daralma yapıyor gozukmıycek derecede.. Ben çatlaklarımada süryorum Ayaklarıma sürüp çorap geöiriyorum sabh anomm pamıkk pammmıık