Kadınlar Köyü

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
Hepimiz Hemşoyuz hepimiz kadınız :KK22: :KK22: :KK22:
Polemik yok sadece sohbet muhabbet var...
Özel mesaj ile teker teker konuşacağımıza bütünlük olsun istedim...
Buyrun... :KK42:

Hoooop daldım girdim hemen...:KK1:

Çocuklar az sonra kreşten gelicek...Ara ara bakarım...:KK34:

Hoşgeldin Narmikciğim...
Kadınlar Köyü projem hayata geçti sonunda. :KK55:
Ben de ara ara bakacağım gelen gelsin... :KK76:

Hayyal sen siteden gitmemiş miydin? Ben mi karıştırıyorum acaba neyse, hayırlı olsun. Topic pek güzel, avatardaki ufaklıkta pek sevimli pek çılgın birşeye benziyor :KK55:

Hayyal sen siteden gitmemiş miydin? Ben mi karıştırıyorum acaba neyse, hayırlı olsun. Topic pek güzel, avatardaki ufaklıkta pek sevimli pek çılgın birşeye benziyor :KK55:

Yok gitmedim geçen hafta derdimvarda bir konuda geyik yaptığım için banlandım :KK24:
Ama şimdi burdayım... :KK16:
Ufaklık yeğenim teşekkürler.
O bizim merinos koyunumuz :KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
narmik nereye kayboldun yine yaa ...seni bir türlü yakalayamıyorum:KK33::KK33::KK33::KK33:

Ay sonuna kadar burdayim canim.Yemek yapmak yok,temizlik yapmak yok,gezmek var,tozmak var.
Baba ocagi bir baska caniiimmmmm:KK14:

Son düzenleme:
Natlus gene iş başındaaa :KK76:
Gene kendine kurban bulup birilerini banlatma peşinde.
Ekşi ya da incici gibi geldi gözüme... :KK19:
Doğruluğuna bile inanmıyorum kendisinin... :KK37:
Yazardım ama hayır artık ban yok. :KK47:

narmik nereye kayboldun yine yaa ...seni bir türlü yakalayamıyorum:KK33::KK33::KK33::KK33:

Zırhımı taktım,ben de görünmez oldum ya ondan ..Hızlı koşuyorum ,biraz yavaşlayayım belki yakalarsın...:KK53:

Çocuklarım kreşten geldiler de canım...Onlarla ilgileniyorum..Ara ara bakıcam buraya....:KK34:

Sagol canim benim.Sizinkiker yok mu?

Mevsim geçişlerinde ve pastorma sıcağı dediğimiz bu zamanlarda ne kadar vitamin alırsam alayım hep halsiz düşüp saat 9.30 da yatıyorum. :26:
Zaten saat 8 i geçiyor eve gitmem... Yemek şu bu derken saat 8.30 1 saatin içinde sızıp kalıyorum.
Kışa geçsek de rahatlasam biraz. :KK37:

Mevsim geçişlerinde ve pastorma sıcağı dediğimiz bu zamanlarda ne kadar vitamin alırsam alayım hep halsiz düşüp saat 9.30 da yatıyorum. :26:
Zaten saat 8 i geçiyor eve gitmem... Yemek şu bu derken saat 8.30 1 saatin içinde sızıp kalıyorum.
Kışa geçsek de rahatlasam biraz. :KK37:

O canim benim.Calisiyorsun tabii kolay degil.
Bende de su siralar bir enerji fazlaligi var.Havasindan suyundan mi bilemedim:KK76:

X