-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Eee kendi demiş kk daki yarısından fazlası kompleksli diyeçoğunluktan olması iyi, yalnız kalmaz
Ulkenin dogusu depremle yikilmis, guneyi yanginla kavrulmus ekonomi tirtlamisken boyle boş olmayi ben kislandim sahsen ya. Dusunsene sifir dert tasa.
Bi de şey var hatta sanki robotmuş gibi ben şöyle boşarım böyle cevap veririm gibi kesin ifadeler kullanıp sanki duygulardan arınıklarmış gibi davranılıyorKadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Valla ben olduğum konumdan çok çok memnunum ve şunuda hatırlatayım buradaki insanlar sizden kaç yaş büyük terbiyenizi takının saygınızı bozmayın. Kadın dediğin az ağırbaşlı saygılı olur be bu ne böyle basitlik allahım yarabbim. Aileniz size yeterince telkin vermediği için böyle olmuşsunuz zaar :)Sen
sende olsaydın böyle yorum yapana kadar
Konu açıp insanlardan fikir istediğiniz için alakadar ediyor olmasın sakın? Gerçi siz fikir değil onay istiyorsunuz.Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
İyisin galibaKonu sahibi; başkalarının fotoğraflarını sosyal medyada kullanmanın suç olduğunu biliyorsundur umarım, bilmiyorsan da mahkemede öğretirler!
Dur kahkaha atayım ha ha ha :) Allah aşkına saygı terbiye satılsa sana alıcam yollucam ne saygısız birisin be midem bulandı sabah sabah şu basit konu ve konuşmalarınla. Sanırım ailenizde kendinden büyüklere böyle davranıyor onlardan gördünüz bunu. Bana göre bir psikologla falan görüşün bu kadar asabiyet iyi değil söyliyeyim.Valla beni çok seviyorlar sizin gibi değiller onlar
Meğerse çoğu foto doktor hanımınmış. duysa ne tepki verir acaba
Bütün yorumlarda sensin iyi dedikodu çıkmıştır sana hadi iyisin
Deniz kenarında olan ve pp olarak kullandığın fotoğraf, instagram da olan klinikoloji hesabının fotoğrafı ve ben senin ekran görüntünü fotoğrafın sahibine gönderdim!İyisin galiba
Ay bana zamanında görücüler geldi ama ben görücü usulüne karşı olduğum için hep bir bahane buldum. Hayatımı yaşayıp aşk evliliği yapma taraftırıyım ben ama şuan değil tabi ki yapacak birkaç senelik planım daha var. He ama bana gelenler bekar benim yaşıtlarımdı altını çizmek istedim ki benim ailem zaten çocuklu biri falan olsa karşı çıkar bide kendileri bulacak tövbe bismillah kız:)Kadin hakli arkadaslar dagilin. Kaciniza gorucu geldi? Bana hic gelmedi.Millete ustune cocuklu gorucu geliyor. Kislancliginizdan catlayin
Ben haber verdim, diğer arkadaşlar da versin ki bunun gibiler yüzünden insanlar mağdur olmasın.Aaaa fotoğraflar başkasına aitmiş. Haber versin Instagram'ı olanlar kadına bence. Kadın bir dava açsın bence.
Haber verildiği söylenince durması gerektiginin farkına vardı zaten.Aaaa fotoğraflar başkasına aitmiş. Haber versin Instagram'ı olanlar kadına bence. Kadın bir dava açsın bence.
Yani durduk yere alakası olmayan bir kadının fotoğrafları ortaya saçıldı. Kadın mağdur oldu resmen.Ben haber verdim, diğer arkadaşlar da versin ki bunun gibiler yüzünden insanlar mağdur olmasın.
Bu öğretmen de değildir!Sen ve senin gibilerin öğretmen olabildiğin eğitim sistemininde ne bileyim yaaa........Efkarlandım yine güzel ülkem adına
Üyelik iptali için son 10….9….8Haber verildiği söylenince durması gerektiginin farkına vardı zaten.