Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de şey var hatta sanki robotmuş gibi ben şöyle boşarım böyle cevap veririm gibi kesin ifadeler kullanıp sanki duygulardan arınıklarmış gibi davranılıyor

Ama hem burda konu açıp yardım isteyip hem telkinlere laf etmekte ayrı bir psikoloji

Sen

sende olsaydın böyle yorum yapana kadar
Valla ben olduğum konumdan çok çok memnunum ve şunuda hatırlatayım buradaki insanlar sizden kaç yaş büyük terbiyenizi takının saygınızı bozmayın. Kadın dediğin az ağırbaşlı saygılı olur be bu ne böyle basitlik allahım yarabbim. Aileniz size yeterince telkin vermediği için böyle olmuşsunuz zaar :)

Konu sahibi; başkalarının fotoğraflarını sosyal medyada kullanmanın suç olduğunu biliyorsundur umarım, bilmiyorsan da mahkemede öğretirler!

Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
Konu açıp insanlardan fikir istediğiniz için alakadar ediyor olmasın sakın? Gerçi siz fikir değil onay istiyorsunuz.
E o zaman evlenin çocuklu bir adamla. Bir çocuk da yetmez en az üç çocuk olsun hatta.
Çok yüksek ihtimalle başkasının çocuklarına bakmak zor gelip tekrar boşanma aşamasına geleceksiniz. Hazır mısınız buna?
Çocuklu adamın önceliği çocuğu olur. Siz daima ikinci planda olursunuz. O beklediğiniz ilgi alakayı asla alamazsınız. Ama size müstahak, evlenin kendiniz görün.

Valla beni çok seviyorlar sizin gibi değiller onlar
Dur kahkaha atayım ha ha ha :) Allah aşkına saygı terbiye satılsa sana alıcam yollucam ne saygısız birisin be midem bulandı sabah sabah şu basit konu ve konuşmalarınla. Sanırım ailenizde kendinden büyüklere böyle davranıyor onlardan gördünüz bunu. Bana göre bir psikologla falan görüşün bu kadar asabiyet iyi değil söyliyeyim.

Kadin hakli arkadaslar dagilin. Kaciniza gorucu geldi? Bana hic gelmedi. Millete ustune cocuklu gorucu geliyor. Kislancliginizdan catlayin
Ay bana zamanında görücüler geldi ama ben görücü usulüne karşı olduğum için hep bir bahane buldum. Hayatımı yaşayıp aşk evliliği yapma taraftırıyım ben ama şuan değil tabi ki yapacak birkaç senelik planım daha var. He ama bana gelenler bekar benim yaşıtlarımdı altını çizmek istedim ki benim ailem zaten çocuklu biri falan olsa karşı çıkar bide kendileri bulacak tövbe bismillah kız:)

Sen ve senin gibilerin öğretmen olabildiği eğitim sistemininde ne bileyim yaaa........Efkarlandım yine güzel ülkem adına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…