Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar kayganlastirici jel yada ultrason jeli vb. şeyleri hep kullanmamiz gerekir mi. Yoksa bi sure sonra birakmali miyiz. Vajinusmusu yenen arkadaslar siz nasil yapiyorsunuz ?
Ben ilk giriste ihtiyac duyuyorum ama ikinci yada ucuncu yapista gerek kalmiyor. Sizde de oyle oluyor mu ??

Aynen öyle canımm ilerleyen süreçte hiç ihtiyaç kalmaz diye umuyorum

canım bi süre daha kullan bence gelgiti tamamen yapmaya başla bi süre sonra bırakırsın inşallah benim 2 ay oldu ultrason jeliyle yapıyorum çünkü ona ihtiyaç duymamak için zevk alıp ıslanmak gerekli ama ben zevk aşamasına henüz geçemedim

Canım vemcaine sprey sıkıp dün kayganlaştırıcı ile kısa bir denememiz oldu eşime yerini bul bir anda yap dedim çünkü yavaş yavaş yapınca kasmaya başlıyorum :) yarıya kadar girdi yarın tekrar denicez ilk giriş anında yerini bulup bir anda ittirmek sence nasıl ?

canimmm süperrr bitti iste bu kadar cesaret edebiliyorsan hızlı girmesi çok daha kolay tabiki cok sert değil ama normal bir hızda ilerlersin eşin yarıya kadar olunca çıkarmayın geri eğer kasıldıysan 1-2 saniye beklesin eşin sen o sırada nefes al ver gevşe devam etsin hadi bakalım yarın müjdeli haberi bekliyorum

İnşallah canım benim fazla kasılmalarım yok dilatör yapmadım hiç :) perşembe günü doktora randevu aldık ya altı milyar ya bu dedim yataktan ölsem bile kalkmıcam dedim :))))

İnşallah canım benim fazla kasılmalarım yok dilatör yapmadım hiç :) perşembe günü doktora randevu aldık ya altı milyar ya bu dedim yataktan ölsem bile kalkmıcam dedim :))))
ahhhaahha boşver doktoru doktorluk işin kalmamış artık senin zaten kasılman yoksa büyük ihtimalle vajinismus bile değilsin sadece herkeste olan ilk gece korkusu var sende o kadar kolayca yaparsın merak etme

Hamile bile kaldım; ondan önce en büyük dilatörü de yapıyordum.. Halen yenemedim bu vajinismus illetini.. Anlam veremiyorum. Herkes nasıl yeniyor anlayamıyorum.. Hiç bir zaman olmayacak gibi

Doktora muayene oldum parmak felan soktu vajinusmussun değilsin sadece hafif kasılmaların var dedi kızlık zarı hakkında birşey söylemedi canım
Merhaba gezerken yazdıklarınıza rastladım. Benimde aynı şekildeydi değilsin dedi üstüne kendi teklif etti allalım küçük bir operasyonla diye. Öyle şeyler söyledi ki ikna oldum bile. Oh dedim değilmişim sadece ufak kasılıyormuşum. Bana da bu şekilde söyledi. Yarısından biraz daha az başarmışık halbuki. Değilsin deyince hatta kesin operasyon deyince de rahatlamıştım. Ama sakın öyle birşey yapmayın. Bildiğiniz vajinismus bu. Dört doktora gittim ve ilk doktor vajinismus değilsin deyince sonradan gittiğim doktorlara da inanamadım. Sonradan öğrendim ki o operasyonu yaptırsamda geçmeyecekmiş vajinismus. O yüzden böyle bir yöntem düşünmeyin derim.

Hamile bile kaldım; ondan önce en büyük dilatörü de yapıyordum.. Halen yenemedim bu vajinismus illetini.. Anlam veremiyorum. Herkes nasıl yeniyor anlayamıyorum.. Hiç bir zaman olmayacak gibi
canım şuan hamilemisin ?

Ben ameliyatı oldum. 1 hafta sonra ilişkiye girmeye başladım. 2 aydır aktif olarak devam ediyor. Canım yanmıyor. Ameliyattan önce asla olmuyordu ve canım çok yanıyordu. Ameliyattan sonra zarın olmadığını bilmenin de rahatlığıyla ilk seferde oldu

canım sen vajinismus değilsindir kapalı veya septalı zarın olduğu için ilişki olmuyordur yani fizyolojik bir sorunun olduğu için vajinismusta malesef zar aldırmak hicbir işe yaramıyor benim evliliğimin 3. günü bozuldu kızlık zarım yarim ilişki oldu o gün nasıl oldu nasıl bir boşluğuma geldi de giriverdi bilmiyorum hiç ne acı ne de başka bişey hissettim sadece hafif baskı vardı hatta ohh kızlık bozuldu bi kerede oldu sayılır bundan sonra yaparım korktuğum gibi bişey değilmiş dedikten sonra 1.5 sene yapamadım hep bi kere yapmıştım ben yine yaparım umuduyla denedim ama mümkün değil olmadı ta ki tedavi gorene kadar

Merhaba peki siz baskı hissettiniz mi kızlar o baskı hissi neden oluyor o his olmasa yanmaya dayanılabilir bence ben o hissi hiç sevmiyorum

Canım şu vemcaine sprey beni çok yakıyor öyle olması normal mi ben aparat hiç kullanmadım direk vajina içine iki üç fıs sıkıyorum şuan hala yanıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun çok nadir görülen bir durummuş %0.3-0.5 kadar kadında görülüyormuş. Bir kaç doktora gitmeden hemen yaptırdınız mı bazı doktorlar işin kolayına kaçarak direk açmak istiyorlar operasyon ücreti için. Bununla ilgili bir yere yazdım sizi etiketleyeyim bir bakın isterseniz. Bazı kadınlarlda nasıl olsa aldırdım diye rahatlayıp bu sorunda ortadan kalkabiliyor tabi. Atlatmanıza sevindim

Merhaba peki siz baskı hissettiniz mi kızlar o baskı hissi neden oluyor o his olmasa yanmaya dayanılabilir bence ben o hissi hiç sevmiyorum
canım baskı hissini ortadan kaldırmak için poponun altına ince bi yastık koy ilişki esnasında

Canım şu vemcaine sprey beni çok yakıyor öyle olması normal mi ben aparat hiç kullanmadım direk vajina içine iki üç fıs sıkıyorum şuan hala yanıyor
canım vajina içine eğer ucunu sokup sıkıyorsan o kadar sıkma en fazla 1 fıs sıksan yeterli eğer vajina girişine sıkıyorsan 4-5 fıs sık bikac saniye yakıyor sonra geçiyor zaten uyuştuğu için hissetmiyorsun yara sivilce tahriş gibi şeyler varsa biraz daha fazla yakabilir ben sıkınca bir dakika filan yerimde zipliyodum sonra geçiyordu hemen

canım fizyolojik bir sorun yoksa kızlık zarında alınmasının anlamı yok vajinusmus çok başka bişey yani kasılmaları kontrol etmeyi öğrenmen gerekli kurtulmak için onun dışında kızlık zarını aldirsanda yine kasılacaksın yine olmayacak kasılmaları kontrol altına almanın iki yolu var birincisi parmak egzersizi ikincisi dilatör egzersizi yani bi kere ilişkiye girdim tamam bitti demek değil vajinismus iliskiye girseniz bile kasılmalar aylarca devam edecek sadece o kasilmalari konrtol altina almayi ögrendiginiz icin ilişki olacak zorlu bir süreç ama 6 ay içinde ilişki rayına oturmuş olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…