Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuna ucu yapıyorum ama çok tedirgin ve gerginim daha önce yaptigim şeydi
canım böyle durumlarda kendini rahatlatıp tekrar dene pes etmeden olana kadar devam et denemeye olmadı diye bırakma olacak de ve yap eğer hiç yapamazsan eşine ver dilatörü eşin yapsın sen komut ver ilk seferde eşinin yapamayacağını ya da canını acıtacağını dusunebilirsin ama inan hiç öyle olmuyor başkasının yapması her zaman daha kolay çünkü sen stresten itekleyemiyorsun ya da net göremediğin için dilatörü kaydiriyosun veya ellerin terliyor boynun tutuluyor filan ama eşin yaptığı zaman o kadar rahat ve kolay oluyorki şaşırıyorsun ben ilk zaman eşimin yapamayacağını düşünüyordum hatta seansta doktora o yapamaz diye bağırmıştım ama görerek yaptığı icin o kadar kolay yaptı ki şoka girdim ve ev ödevlerini hep ona yaptırdım kendim hiç uğraşmadım evde seansta birlikte yapıyoduk evde ona bırakıyodum

İlk çok şiddetli bir baskı hissi oluyor penis denemesinde sanki yırtıp atacakmış gibi bu hissi nasıl yenebiliriz ve iteledikçe penis gitmiyor gibi kızlık zarımı aldırmayı düşünüyorum...

İlk çok şiddetli bir baskı hissi oluyor penis denemesinde sanki yırtıp atacakmış gibi bu hissi nasıl yenebiliriz ve iteledikçe penis gitmiyor gibi kızlık zarımı aldırmayı düşünüyorum...
canım eğer tamamen kapalı degilse kızlık zarı aldırmanın hicbir anlamı yok aldırsanda yine yapamazsın hiç muayene oldun mu doktora kızlık zarı yapını vajinismus dereceni söyledimi fizyoloji bir sorun olup olmadığından bahsettimi bunlar hakkında bilgi verirsen bikac taktik vereceğim baskı hissetmemen için

dilatör egzersizi yapıyormusun?

Doktora muayene oldum parmak felan soktu vajinusmussun değilsin sadece hafif kasılmaların var dedi kızlık zarı hakkında birşey söylemedi canım

Doktora muayene oldum parmak felan soktu vajinusmussun değilsin sadece hafif kasılmaların var dedi kızlık zarı hakkında birşey söylemedi canım
sorun olsa söylerdi demekki sorun yok ee kasılmalarında azsa vajinismus derecen düşüktür hemen çizersin merak etme dilatör egzersizi yapıyormusun

Anlatım için teşekkürler çok iyi özetlemişsiniz. Yalnız ereksiyon haplarının tehlikeli olduğunu duymuştum kalp krizi riski daha başka yan etkileri varmış.

Anlatım için teşekkürler çok iyi özetlemişsiniz. Yalnız ereksiyon haplarının tehlikeli olduğunu duymuştum kalp krizi riski daha başka yan etkileri varmış.
Eğerki sistematik herhangi bir kalp kronik rahatsızlığı yoksa kullanılıyor.

Siz dilatörle yenmişsiniz sanırım ama omlar beni daha çok korkuyor onu sokabilen penisinde girmesine bişey demez bence
Öyle olmuyor işte cesaretini burdakiler ya sprey krem yada dilatörlerden alıyor.Egzersiz olmadan bu şekılde yenmek biraz zor. Zaten onu alsan vajinusmus olmazsın Umarım sizde biran önce yener kurtulursunuz

Öyle olmuyor işte cesaretini burdakiler ya sprey krem yada dilatörlerden alıyor.Egzersiz olmadan bu şekılde yenmek biraz zor. Zaten onu alsan vajinusmus olmazsın Umarım sizde biran önce yener kurtulursunuz
Umarım belki de değilim bende bilmiyorum

Keşke dila
Keşke aparatsız yenmekte mümkün olsa

canım kalp rahatsızlığı olanların kullanmasını önermiyorlar zaten ama eşin gençse ve herhangibir kalp rahatsızlığı yoksa sorun olmuyor zaten bikac kez kullanılıyor sonra bırakılıyor bana klinik verdi bi sorun yaşamadık biz

Siz dilatörle yenmişsiniz sanırım ama omlar beni daha çok korkuyor onu sokabilen penisinde girmesine bişey demez bence
canım vajinismusun tek çözümü tepkilerini en aza indirip kendini gevşetmeyi öğrenmek bunu öğrenebilmen içinde tek yol dilatör ya da parmak egzersizi ama parmak egzersizi oldukça rahatsız edici o yüzden dilatör kullanmak daha kolay bende öyle düşünüyordum bunu yapacağıma eşimle yaparım derdim hep ama emin ol öyle olmuyor diltorde kontrol tamamen sende ve sürekli sert duran bişey olduğu için yavaş yavaş ilerletebiliyirsun ve aşamali olarak gidiyorsun en küçükten başlayarak alışa alışa devam ediyorsun ama eşinle denerken bu mümkün değil

Teb Tebrik ederim. Cok güzel anlatmissiniz. Bende vajinismus yenen biri olarak(tedavi oldum) yaziniz cok hosuma gitti. Umarim yeni arkadaslarimiz da biran önce atlatır kurtulur.

Teb
Tebrik ederim. Cok güzel anlatmissiniz. Bende vajinismus yenen biri olarak(tedavi oldum) yaziniz cok hosuma gitti. Umarim yeni arkadaslarimiz da biran önce atlatır kurtulur.
inşallah herkese umut olmasını isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…