Bunlar saçmalık değil, hepsi ayrı ayrı duyduğumuz şeyler. Yüz verdikçe de devam eden hastalıklı tipler. Bu bir kadın ya da erkek diye ayrım yapmak değil.Sacmalik bunlar. Sizde erkeklere hakverir gibi kalkmis burda bunu paylasip, özelestiri yapmamizi soyluyorsunuz. Her okdugunuza inaniyor musunuz siz? Ne yapalim yani erkekler boyle dusunuyorlarsa evlenmesinler. Ayrica, birde kadinlar yazmaya kalksa bu yazilanlari, kac ansiklopedi cikar bilmiyorum artik. Erkeklerin kadinlari kotulemelerini anlarim da, bir hemcinsimin kalkip bunu savunurcasina konusmasini anlayamam kusura bakmayin. Yersiz bir paylasim olmus bu.
Ya adam aldatıyorum, aldatacağım dememiş ki. Önyargıyla varıyorsunuz bu kanıya..hıc bısey aldatmak ıcın bahane degıl
tv karsısında gobegını kasıyan burnunu karıstıran kokan coraplarını sehbaya uzatıp sapırdatarak meyve yıyen adamları kadınlar aldatmıyor ama ???
cocugu olmadıgı ıcın kocasını boşamıyor ???
ya da.... kaynana terorune karsı bıle hala evlılıgını surdurebılıyor
ıhanetın bahanesı olmaz serefsızlık serefsızlıktır bunu ne kıllı bacaga ne alınan kıloya baglayabılırız
kocam evlendıgınden berı 30 kılo aldıadam hergun duzenlı ev yemegı yıyor dort dortluk bekarken karnımı doymus garıbımın sımdı ben o adamı aldatım mı onla aynı evımı paylasmıyım ne demek yahu
zaman zaman kıloda alırız verırız sacımız basımız karısık pıs de olur hergun bakımlıda olur ev hallerı o bızım esımız dıger yarımız her halımızı gorebılır
evlılıgımın 1 . ayında amelıyat oldum mesela hayatımda kımsenın benı gormesını ıstemeyecegım sekılde esım benı gormek zorunda temızlemek zorunda kaldı
annem bıle gormedı gosteremedım o hallerımı esım gordu
sımdı benımle aynı evı paylasmaktan mı kacıcak
cok sacma olmus...
o adamın annesıde oyleydı babası bırakıp gıtmıs mı ?
bence en onemlı ayrıntı su
sevılen kadın guzel mutlu kadındır sevılen kadın kendıne bakar esıne kendıne ozen gosterır
sadece ıhanetden bahsetmedım ,aynı evı paylasmaktan kacınan da dedım.Ya adam aldatıyorum, aldatacağım dememiş ki. Önyargıyla varıyorsunuz bu kanıya..
Kesinlikle katılıyorum öyle kadınlar var ki,şeytan gördüğünde esas duruşa geçerHayır biz hep böyleyiz demiyorum. Ama kendinin farkında olmayan, böyleleri de var. Bunların bazılarını yapan, hepsini yapan. Sonra konuyu kendi penceresinden anlatıp haklı olduğuna inanıp daha da devam eden.
Biraz kendimizi sorgulayalım diye, bir erkeğin gözünden. :)
Ay hic usenmedin, nerden vursam, nerden vursam diye dusundun, gittin eski konularima baktin tek tek, hemcinslerimle iletisim kuramiyorum diye actigim konuyu getirdin onume koydun. Zahmet etmissin, sorsaydin ben soylerdim. Evet normal hayatta bazen hemcinslerimle iletisim kuramiyorum. Ne var bunda? Belki bu benim sorunumdur. Benim boyle bir sorunum var diye, butun kadinlar tüü kaka diye mi dusunmeliyim yani? Kadinlari savunuyorum diye suclu mu oldum? Burda gercekten fikren carisma yasadigimiz bircok hemcinsimiz olabiliyor. Bu cok normal. Ama kadin erkek iliskisi, hele de evlilik bambaska birsey. Sapla samani karistirmamak lazim. Ben burdaki kadinlarla kavga bile etsem, eger onun esiyle ilgili bir sorunu varsa, bunu da burda dile getirmisse, kadini savunmaktan, yol yordam gostermekten gocunmam. Her zaman hemcinslerimden yanayimdir. Bununla da gurur duyuyorum.Bunlar saçmalık değil, hepsi ayrı ayrı duyduğumuz şeyler. Yüz verdikçe de devam eden hastalıklı tipler. Bu bir kadın ya da erkek diye ayrım yapmak değil.
Burda, forumda hep şikayet eden haklıyım diyen kadınlar, onları daha da kışkırtan yorumlar var. Sonucunda haklı olduklarına inanıp devam edenler. Hiç öz eleştiri yapan yok.
Kimin dah açok haksız olduğunu tartışmıyoruz burada. Siz konuyu çok yanlış anlayıp en baştan kavga ortamına çektiniz. Eski konularınıza göz attım kusura bakmayın ama siz de davranışlarınız hakkında ve kadınlarla iletişim kuramadığınız hakkında konular açmışsınız. Gerçekten şu an anlamak için değil kavga etmek için yorum yazıyorsunuz..
İllaki kendimizi sorgulayalım . Ama bir erkeğin gözünden bunu yapamayacağım. Ben insan olduğum için sorgularım kendimi kadın olmamla toplumsal görevleri (!) uygulayayıp uygulamamla değil.Bir şey tartışmayacağız.. Kendinin farkında olmayan, böyleleri de var demek istedim. Bunların bazılarını yapan, hepsini yapan. Sonra konuyu kendi penceresinden anlatıp haklı olduğuna inanıp daha da devam eden. Zaman zaman burda da böyle konular görüyoruz. Kadın yazıyor, kocamı yumrukladım diye. vs.
Biraz kendimizi sorgulayalım diye, bir erkeğin gözünden. :)
Herkes dengiyle evlenir arkadaşlar, şikayet etmek saçma bence. Herkes hakettiği ile evlenir ve evli kalır. Varsa sıkıntı, evlenmezsin ya da boşanırsın yani. Evlenme kararı aldığınız veya evli kaldığınız insan sizin yansımanızdır, bunu da unutmayın. Kendimden örnek vereyim, özellikleri bana benzemeyen, benim karakterime zıt, bana uzak gelen insanı ben hayatıma arkadaş diye bile almıyorum mesela. Evlilik boyutunu düşün bu işin, o çok daha uyumlu olmalı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?