- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Aynen benim de tuhafıma gitti. Yani komşunun kocasıyla ayrı odada oturarak neyi engelliyorlar ? Kocaya karşı ilgi duymaktan mı korkuyor yoksa adama mı güvenmiyor. Cidden bu zihniyet çok ama çok ilginç.
Aynen benim de tuhafıma gitti. Yani komşunun kocasıyla ayrı odada oturarak neyi engelliyorlar ? Kocaya karşı ilgi duymaktan mı korkuyor yoksa adama mı güvenmiyor. Cidden bu zihniyet çok ama çok ilginç.
bu yüzden haremlik selamlık en güzeli. böyle kadınlı erkekli arkadaşlıklarda bu durum olabiliyor. bizim bir tanıdık da komşusuna aşık olmuş evlenip kaçtılar. tehlikeli işler. en güzeli bayan bayanla, erkek erkekle muhattap olsun..
siz de yabancı erke
siz de yabancı erkeklere kolay bakar mısınız . Bu şekil düşünmek doğru mu ?Erkek yabancı ise illa şerefsiz mi olur
Kardeşim çalışıyor, şimdilik bir arkadaşında kalıyor. Eşi kapdan çıkarken sarılmış ağlamış falan, bizimki çıkarken demiş biraz ayrı kalalım. Bence benim kardeşim sağlıklı düşünemiyor. Anlatıyorujm anlatıyorum bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor gibi. Bana kalsa affedilmez, dediğiniz gibi ikisinin yanına kar olarak bırakmazdım. Ben eşini asla savunmuyorum, burada suçlu olan eşi kadar benim kardeşimde. Çok güvenmiş olabilir ama o kadar göze batan hadiseler varki konduramamış asla. Bu arada bende evliyim, bizimde aile dostlarımız var. Evimize herkes giremez, aile olarak görüştüğümüz bir elin parmağını geçmiyor. Ama asla öyle planlar yaparken ben arayıp arkadaşını konuşmam, ben bayan arkadaşıma iletirim falan filan. Bir özel kutlamalarda ve hastalıkta sağlıkta ararız bu da çok doğal. Kendimizi bilen insanlarız. Bu arada kızkardeşimi görseniz MANKEN dersiniz. Bakın bu kadar net konuşuyorum. Boyu posu, fiziği, zaten demezsiniz evli. Her gören bekar sanır. Biz yaşımızı göstermeyiz. Ben bu aldatmalarda kişinin afedersiziniz karaktirsizliklerinden dolayı yapıyorlar diyorum.
Angelina Jolienin aldatıldığıCanım bak bu adam bu kadını aldattı:
http://www.backgroundwallpapershd.com/wp-content/uploads/2012/12/adriana-lima-husband.jpg
Bu işlerinin güzellikle alakası yok. Yasak olanın cazibesi.
Aldatma ne boyuttaymış konuşma mı yoksa...
gerçi farketmez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?