• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinin dusmani kadin maalesef...

Olaydaki esas kızı hallettik esas kızın kocasına da bahsettik esas oğlana ne yapardınız peki?
Seviyorsam ki kardeşiniz seviyormuş süründürürdüm bayağı ... hemen canımlı,cicimli olmazdım,eve gitmezdim,gitsem de bir kaç gün aynı yastığa baş koymazdım,evde de tavrımı sürdürürdüm.Tabi en önemli olan bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair söz almak olurdu. Aaaah bu erkekler sevgiden hiç anlamıyor :KK14:

Seviyorsam ki kardeşiniz seviyormuş süründürürdüm bayağı ... hemen canımlı,cicimli olmazdım,eve gitmezdim,gitsem de bir kaç gün aynı yastığa baş koymazdım,evde de tavrımı sürdürürdüm.Tabi en önemli olan bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair söz almak olurdu. Aaaah bu erkekler sevgiden hiç anlamıyor :KK14:

Yok ben konu sahibi değilim ama öteki kadını nerdeyse kendi eşine öldürtsek sevinecek boyuttayken kocayı affetme olayını anlamlandıramıyorum.

Ben bu işin güzel yada çirkinlikle alakalı bir durum olmadığını biliyorum, haklısınız. Ben kardeşime söylenecekelri söyledim, bir yapan bin defa yapar. Yaa bildiğiniz ev arkadaşı gibi bir hayatları var. Bebek ister ama çaba yok. Diyorum allah sana yüzünü gösterdi ama yok. Diyor ki ben çok seviyorum. Yahu yeni aşık değilsin ki, 6 yıllık evlisin. SAygı bitti bir kere. Ama ben artık geri çekiyorum kendimi. Birde son kez şöyle demeyi düşünüyorum. Gelipte aramızda hala cinsellik yok ve ben bebek istiyorum. Ya tüp bebekle bile uğraşmaya değmez bu adam için ama yok anlamıyor. Sanki hayatta bir daha mutlu olamayacak.

Kardesiniz yol yakinken onune baksin bence, bu adamdan ona bir yol olmaz.

Burdaki en büyük düsman kim biliyor musun? O kadin degil, kardesinin kocasida degil. Su an kardesinin en büyük düsmani ta kendisidir. Aldatan erkeki af etmek nedir ya? Kardesin sanirim asiri bir sekilde özgüven sorunu yasiyor yoksa aldatan bir erkegi asla sevemezdi. Ilk önce bu çözelmesi gerekir.

O kadin kara çarsafli, 10 çoçuk annesi olsaydi yine gözümde birsey degismezdi. Yada tam tersi, genç çekici birsey olsa bisey degistirmiyor. En büyük adilik kardesinin esi yapmistir. Sonuçta o kardesin ile evlenip sadakat sözünü vermistir. O kadin sonuçta dis kapinin dis mandali, onun ahlaki degerleri kardesini baglamamasi lazim. Esinin yaptiklari onu ancak baglar.

Yok ben konu sahibi değilim ama öteki kadını nerdeyse kendi eşine öldürtsek sevinecek boyuttayken kocayı affetme olayını anlamlandıramıyorum.
Bana kalsa tabi ki affetme derim kolay bir şey değil arkadaşım sandığım biri ve eşimmm ama kardeşiniz seviyor.İş kardeşinize kalmış.Hakkında hayırlısı ne diyeyim...

kadın da suçlu erkek te suçlu.
topu oraya buraya yuvarlamaya gerek yok:))
aldatma fiili iki kişi ile yapılıyor sonuçta değil mi.
hür iradeleri ile eşlerini aldatmışlar daha ötesi yok.
kadın istemeseydi o adam onu yoldan çıkaramazdı.
erkek istemeseydi o kadın o adamı yoldan çıkaramazdı.
ortam oluşmuş karşılıklı adımlar atılıvermiş.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Simdi soylesem kesin yobaz denilir ama kadininda erkeginde evliklik sonrasi cok samimi arkaasi olamaz ve evine girip cikamaz.. babaannemin dedigi gibi arkadas kenef tasidir..

Ask ne kotusun sen.
Bizi kor eden sen,
Gercegi ortturen sen,
Hersey katlNmamiza sebep olan,
Sen nesin ya askkkkk.
Bu yapilanlari baskasi yapsa siler atariz.bu ne bicim duygu...rabbimm..kanserden de kotu.
Ne ilaci ne memelhemi var...
Offfff.

Donecek gibi kardesiniz...ama ona soyleyin.hic bir zaman gulemiyecek.hep aklinda...yani donsede bir donmesede...en guzeli donmemek.namus kavrami iliskide cok onemli,bence.bunu yitirdilermi,bitmelidir hersey.
Donunceher gunkavga edecekler,herzaman onun yuzune vuracak.her onasarildiginda aklinda hep oaci...yanidonsede bir donmese de.....allah yardimcisiolsun.o kadinin esinin haberi varmi bu olanlardan.soylemeyi dusunuyormusunuz?

Simdi soylesem kesin yobaz denilir ama kadininda erkeginde evliklik sonrasi cok samimi arkaasi olamaz ve evine girip cikamaz.. babaannemin dedigi gibi arkadas kenef tasidir..

Eger esin, senin arkadasina o gözle bakacak kadar af edersin serfesiz ise, ha arkadasin gelmis, ha gelmemis. O serfesizlik kendini her yerde gösterir. Disarda, facebooktan baska kizlar ile bulusabilir.

Benim bacim dedigim arkadasim bazen esi ile, bazen essiz bizede gelir,bizde kalir ve esim asla ona farkli göz ile bakmaz. Benim arkadasim olarak görür. O zaman ayni sekilde bende esimin arkadaslarinidami görmeyim farkli düsünürüm diye? Ya evlenmek, sadakat bunlarin hiçmi deger kalmadi ya? Hersey çoçuk oyuncagi olmus ya.

Herkese merhaba. Bazi erkekler ne kadar karaktersiz yahu. Ve bazi kadinlar, onlara bir hitap sekli bile bulamiyorum.

Konuma gelecek olursam; kizkardesim 6 yillik evli. Evliliginin 2 yili sikinti yok (cinsellik anlaminda). Kizkardesimin 1_2 arkadasi oluyor (ayni binada kapi komsulari). Zamanla yedikleri ictikleri ayri gitmeyen.

Daha sonra kardesim bana aciliyor, esiyle munasebetleri 2 ayda bir, 5 ayda, 6 ayda derken abartisiz neredeyse bitti. Kardesim hergun bebek askiyla agliyor ama esi malum.

Doktora git der gitmez, kavgalar cikar, sonra bir gorunur, ilaclari kullanmaz. Nitekim sonuc husran. Kardesim tup bebekte yaptirdi, kismet degilmis, tutmadi.

Benim bu arada hosuma gitmeyen bir durum dikkatimi cekmisti. 4 yil oncesinde ve devaminda da kardesimi defalarca ikaz etsemde ici fesat biri olarak isimlendirildim. Kardesimin komsusu basi ortulu fakat ne alakaysa kardesimin esi yaninda aciyordu. Ama disarida biri gormesin diye titizlenen kadin bizim eniste beyin yaninda rahat. Birde cocugu var simdi 6 yasinda falan sanirim. Ailecek gorusuyorlar bu arada. Dedim ta kaopi komsu olmuslar bir aile.

Kardesime dedim yuz bin kere. Bu kadar yuz verme su kadina. Esime abi diyor. Beni cok seviyor. İstemiyorsun bir arkadasim olsun.

Neyse gelelim sona dogru. Benim kardesim her gun aglarken, esiyle ilgili sikintilarini bana anlattigi gibi bu kapi komsusu, cani cigeri bildigi arkadasina anlatiyor haliyle. Esi bu arada telefonu hic ortaya koymazmis. Ama ne hikmetse kardesim facebook sifresini biliyor.

Ben bakayim bir dedim. Aldim elime. Bu komsu da ekli ve nasil bir durumsa sadece onun mesajlarina girilmiyor. Yuce rabbim gosterdi o anda. Bizim eniste bey ve by komsu (evli,mutlu ve cocuklu) . kardesim aptallasti. Nasil yaa, buiri kocam biri arkadasim. Daha dun bendeydi, esim o ve ben kahve icmistik.

O konduramadigi arkadasi ile olan tum yazismalar canli canli onumuzde. Baska hat uzerinden konusuyorlarmis. Hatti tainca caldir. Caldirdi ve eniste beyin telefona ulasilamiyor, komsu aranir telefon mesgul.

Daha sonra kardesim kizi ariyor yanida, ama ne hikmetse bahsetmiyor bile kardesimin kocasiyla konustugunu.

Sonuc, kardesim yikildi. Esiyle konustu kardesim. Esi biz normal yazisiyoruz demis. Sen yanlis anlarsin diye de mesajlari siliyordum demis.

Kardesim evi terk etti.

Mutlumudur o evli cocuklu ve mutlu kadin.

Kardesim hala esine deliler gibi asik. Abla yapmamislardir bana bu kotulugu diyor. Doktor kontolynde antidepresan ilaclari aliyor verug gibi.

Esi her gun ariyor ve af diliyor, yanlis birsey yapmadigini ima ediyor.

Kadindir kadinin dusmani...
Ben düşmanlıkları kadın erke diye ayıramıyorum.Her hemcins kendi cinsinden olana iyi olacak diye birşey de yok.Erkek olsun kadın olsun tabiatı farklı.İnsan insana düşman bu hayatta.Başka kadın bana dost olsa ne olur bana en büyük kötülüğü eşim yaptıktan sonra.Kardeşinin başına gelen çok üzücü.Ama bu olayda enbüyük düşmanlığı eşi yapmış.Diğeri elin kadını.Ne ahlakını,ne değerlerini ölçemeyiz,değiştiremeyiz.Ama bir insana güveniyorsun seviyorsun aile oluyorsun yuva kuruyorsun aynı yastığ baş koyuyorsun.Diğeriyle kapını örttünmü dışada kalır ama eşin yuvanda.O yüzden diyorum ki,herkesle mesafeli olmalı insan bu hayatta.

Eger esin, senin arkadasina o gözle bakacak kadar af edersin serfesiz ise, ha arkadasin gelmis, ha gelmemis. O serfesizlik kendini her yerde gösterir. Disarda, facebooktan baska kizlar ile bulusabilir.

Benim bacim dedigim arkadasim bazen esi ile, bazen essiz bizede gelir,bizde kalir ve esim asla ona farkli göz ile bakmaz. Benim arkadasim olarak görür. O zaman ayni sekilde bende esimin arkadaslarinidami görmeyim farkli düsünürüm diye? Ya evlenmek, sadakat bunlarin hiçmi deger kalmadi ya? Hersey çoçuk oyuncagi olmus ya.

Hepimiz ayni seyi soyluyoruz ama sonuclar bellidir evlilik oyuncak degil isanlar nefissiz olmus ayrica sen uygulrain yada uygulamazsin bu benim fikrim

Al evine samimi arkadaşım diye yıksın yuvanı.
Ailem dışında kimseye güvenmem.siz uyarmısınız zaten ama kardeşiniz onu fesatlık olarak algılamıs.
Benim ablam bana böyle uyarıda bulunacak kırk defa düşünürdüm ve mesafemi komsumla koyardım.ablalarıma okadar fazla güvenirim ki bilirm ki benim üzülmemi istemezler.

• Beğen
Reactions: twe
Eğer eş yine badem gözlü olacaksa lütfen kadının kocasını aramayın, aldatma iki kişiliktir, biri yuvasında mutlu mesut tabiri caizse madalyasını almış diğerinin yuvası dağılmış... Hep şu eski hikaye yuvaya kötü bir kadın musallat olur ama kötü hep kadındır, ona karşılık veren adam püri pak olur sonunda, onun gibi bir şey...

Herkese merhaba. Bazi erkekler ne kadar karaktersiz yahu. Ve bazi kadinlar, onlara bir hitap sekli bile bulamiyorum.

Konuma gelecek olursam; kizkardesim 6 yillik evli. Evliliginin 2 yili sikinti yok (cinsellik anlaminda). Kizkardesimin 1_2 arkadasi oluyor (ayni binada kapi komsulari). Zamanla yedikleri ictikleri ayri gitmeyen.

Daha sonra kardesim bana aciliyor, esiyle munasebetleri 2 ayda bir, 5 ayda, 6 ayda derken abartisiz neredeyse bitti. Kardesim hergun bebek askiyla agliyor ama esi malum.

Doktora git der gitmez, kavgalar cikar, sonra bir gorunur, ilaclari kullanmaz. Nitekim sonuc husran. Kardesim tup bebekte yaptirdi, kismet degilmis, tutmadi.

Benim bu arada hosuma gitmeyen bir durum dikkatimi cekmisti. 4 yil oncesinde ve devaminda da kardesimi defalarca ikaz etsemde ici fesat biri olarak isimlendirildim. Kardesimin komsusu basi ortulu fakat ne alakaysa kardesimin esi yaninda aciyordu. Ama disarida biri gormesin diye titizlenen kadin bizim eniste beyin yaninda rahat. Birde cocugu var simdi 6 yasinda falan sanirim. Ailecek gorusuyorlar bu arada. Dedim ta kaopi komsu olmuslar bir aile.

Kardesime dedim yuz bin kere. Bu kadar yuz verme su kadina. Esime abi diyor. Beni cok seviyor. İstemiyorsun bir arkadasim olsun.

Neyse gelelim sona dogru. Benim kardesim her gun aglarken, esiyle ilgili sikintilarini bana anlattigi gibi bu kapi komsusu, cani cigeri bildigi arkadasina anlatiyor haliyle. Esi bu arada telefonu hic ortaya koymazmis. Ama ne hikmetse kardesim facebook sifresini biliyor.

Ben bakayim bir dedim. Aldim elime. Bu komsu da ekli ve nasil bir durumsa sadece onun mesajlarina girilmiyor. Yuce rabbim gosterdi o anda. Bizim eniste bey ve by komsu (evli,mutlu ve cocuklu) . kardesim aptallasti. Nasil yaa, buiri kocam biri arkadasim. Daha dun bendeydi, esim o ve ben kahve icmistik.

O konduramadigi arkadasi ile olan tum yazismalar canli canli onumuzde. Baska hat uzerinden konusuyorlarmis. Hatti tainca caldir. Caldirdi ve eniste beyin telefona ulasilamiyor, komsu aranir telefon mesgul.

Daha sonra kardesim kizi ariyor yanida, ama ne hikmetse bahsetmiyor bile kardesimin kocasiyla konustugunu.

Sonuc, kardesim yikildi. Esiyle konustu kardesim. Esi biz normal yazisiyoruz demis. Sen yanlis anlarsin diye de mesajlari siliyordum demis.

Kardesim evi terk etti.

Mutlumudur o evli cocuklu ve mutlu kadin.

Kardesim hala esine deliler gibi asik. Abla yapmamislardir bana bu kotulugu diyor. Doktor kontolynde antidepresan ilaclari aliyor verug gibi.

Esi her gun ariyor ve af diliyor, yanlis birsey yapmadigini ima ediyor.

Kadindir kadinin dusmani...

peki o kadın ne alemde şimdi..
eşinin o normal sohbetlerden haberi var mı? ee madem normal konuşma eşide bilsin değil mi?

Hadi kadın rahat, kansız vs. vs. ya kardeşinizin eşi? Herkese istediğini vermeye kalkarsak işimiz var değil mi? Allahından bulsun ikisi de..

Back
X