• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinin dusmani kadin maalesef...

Aynen benim de tuhafıma gitti. Yani komşunun kocasıyla ayrı odada oturarak neyi engelliyorlar ? Kocaya karşı ilgi duymaktan mı korkuyor yoksa adama mı güvenmiyor. Cidden bu zihniyet çok ama çok ilginç.

Arkadaşım diyeceğim kişi benden kocasını sakınacak ha .Ne evine giderim ne de konuşurum onla bir daha . Böyle psikopatlar yüzünden insanlar farklı kişilere itiliyor birazda

Aynen benim de tuhafıma gitti. Yani komşunun kocasıyla ayrı odada oturarak neyi engelliyorlar ? Kocaya karşı ilgi duymaktan mı korkuyor yoksa adama mı güvenmiyor. Cidden bu zihniyet çok ama çok ilginç.

Arkadaşım diyeceğim kişi benden kocasını sakınacak ha .Ne evine giderim ne de konuşurum onla bir daha . Böyle psikopatlar yüzünden insanlar farklı kişilere itiliyor birazda

bu yüzden haremlik selamlık en güzeli. böyle kadınlı erkekli arkadaşlıklarda bu durum olabiliyor. bizim bir tanıdık da komşusuna aşık olmuş evlenip kaçtılar. tehlikeli işler. en güzeli bayan bayanla, erkek erkekle muhattap olsun..

siz de yabancı erke
bu yüzden haremlik selamlık en güzeli. böyle kadınlı erkekli arkadaşlıklarda bu durum olabiliyor. bizim bir tanıdık da komşusuna aşık olmuş evlenip kaçtılar. tehlikeli işler. en güzeli bayan bayanla, erkek erkekle muhattap olsun..

siz de yabancı erkeklere kolay bakar mısınız . Bu şekil düşünmek doğru mu ?Erkek yabancı ise illa şerefsiz mi olur

Çok yanlış bir tabirde bulunmuşunuz siz de bir kadınsınız kardeşinizde kendinizede bu tabiri yakıştırıyor musunuz şahsen ben böyle bir şeyi asla kabul etmem kadınım ama kimsenin eşine sevgilisine o gözle bakmam kendimede o gözle baktırmam bu tamamen karakter meselesi insanlık meselesi suç eniştenizde eşinin arkadaşıyla bu kadar muhabbet içinde olmasına ne gerek var ki .

F.hise olan yine baska bir kadin oldu tabi, enistenin hiiiiiiiic gunahi yok, onun zaten aldatmaya meyli yoktu, bu kadin gelip onu ayartti.

Simdi bu sutten cikma ak kasik eniste abi bu kadin olmasaydi baska birine gider miydi? Giderdi, cunku kardesiniz coktan bitmis bir evliligi anladigim kadariyla surumus. Bebek diye uzulen kadina sirtini donen adamla olan evlilikten ne bekliyordu ki zaten? Adam da otede beride takilmis iste, evliligi umrunda degil.

Sucu bu kadina atmayin, bu kadinin ne kardesinize, ne de onun yuvasina hicbir sorumlulugu yok, el kadini. Yuvasindan sorumlu olan enisteniz, yuvasini yikan da enisteniz. Baska kadinlari suclamak kolay, kocaya toz kondurmak zor, aladtildigini kabullenmek zor. Baska kadinlara pislik atacagina kardesiniz, kocasinin karaktersiz oldugunu , aldattigini kabullensin derim.

Son düzenleme:
siz de yabancı erke

siz de yabancı erkeklere kolay bakar mısınız . Bu şekil düşünmek doğru mu ?Erkek yabancı ise illa şerefsiz mi olur

hepsi için geçerli değil bu. ama adamın nolduğu da anlında yazmıyor. buyrun örneği. kötü bir şeye giden yolları kapatmak, baştan tedbir almak en mantıklısı.

Çözüm bulundu hanımlar aldatmalara kesin son veriyorum! Harem selamlık olacak, kadın erkeği- erkek de kadını görmeyecek çünkü biz nefsine yenik düşen, aciz , iradesiz varlıklarız, kocalarımız da öyle. Ben mesela komşumun eşine bakabilirim nefis bu kayar o yüzden ayırdım odaları onlar gelince (!)

kadın da suçlu erkek te suçlu.
topu oraya buraya yuvarlamaya gerek yok:))
aldatma fiili iki kişi ile yapılıyor sonuçta değil mi.
hür iradeleri ile eşlerini aldatmışlar daha ötesi yok.
kadın istemeseydi o adam onu yoldan çıkaramazdı.
erkek istemeseydi o kadın o adamı yoldan çıkaramazdı.
ortam oluşmuş karşılıklı adımlar atılıvermiş.

Kardeşim çalışıyor, şimdilik bir arkadaşında kalıyor. Eşi kapdan çıkarken sarılmış ağlamış falan, bizimki çıkarken demiş biraz ayrı kalalım. Bence benim kardeşim sağlıklı düşünemiyor. Anlatıyorujm anlatıyorum bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor gibi. Bana kalsa affedilmez, dediğiniz gibi ikisinin yanına kar olarak bırakmazdım. Ben eşini asla savunmuyorum, burada suçlu olan eşi kadar benim kardeşimde. Çok güvenmiş olabilir ama o kadar göze batan hadiseler varki konduramamış asla. Bu arada bende evliyim, bizimde aile dostlarımız var. Evimize herkes giremez, aile olarak görüştüğümüz bir elin parmağını geçmiyor. Ama asla öyle planlar yaparken ben arayıp arkadaşını konuşmam, ben bayan arkadaşıma iletirim falan filan. Bir özel kutlamalarda ve hastalıkta sağlıkta ararız bu da çok doğal. Kendimizi bilen insanlarız. Bu arada kızkardeşimi görseniz MANKEN dersiniz. Bakın bu kadar net konuşuyorum. Boyu posu, fiziği, zaten demezsiniz evli. Her gören bekar sanır. Biz yaşımızı göstermeyiz. Ben bu aldatmalarda kişinin afedersiziniz karaktirsizliklerinden dolayı yapıyorlar diyorum.

Kardeşim çalışıyor, şimdilik bir arkadaşında kalıyor. Eşi kapdan çıkarken sarılmış ağlamış falan, bizimki çıkarken demiş biraz ayrı kalalım. Bence benim kardeşim sağlıklı düşünemiyor. Anlatıyorujm anlatıyorum bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor gibi. Bana kalsa affedilmez, dediğiniz gibi ikisinin yanına kar olarak bırakmazdım. Ben eşini asla savunmuyorum, burada suçlu olan eşi kadar benim kardeşimde. Çok güvenmiş olabilir ama o kadar göze batan hadiseler varki konduramamış asla. Bu arada bende evliyim, bizimde aile dostlarımız var. Evimize herkes giremez, aile olarak görüştüğümüz bir elin parmağını geçmiyor. Ama asla öyle planlar yaparken ben arayıp arkadaşını konuşmam, ben bayan arkadaşıma iletirim falan filan. Bir özel kutlamalarda ve hastalıkta sağlıkta ararız bu da çok doğal. Kendimizi bilen insanlarız. Bu arada kızkardeşimi görseniz MANKEN dersiniz. Bakın bu kadar net konuşuyorum. Boyu posu, fiziği, zaten demezsiniz evli. Her gören bekar sanır. Biz yaşımızı göstermeyiz. Ben bu aldatmalarda kişinin afedersiziniz karaktirsizliklerinden dolayı yapıyorlar diyorum.

Canım bak bu adam bu kadını aldattı:
http://www.backgroundwallpapershd.com/wp-content/uploads/2012/12/adriana-lima-husband.jpg

Bu işlerinin güzellikle alakası yok. Yasak olanın cazibesi.

Canım bak bu adam bu kadını aldattı:
http://www.backgroundwallpapershd.com/wp-content/uploads/2012/12/adriana-lima-husband.jpg

Bu işlerinin güzellikle alakası yok. Yasak olanın cazibesi.
Angelina Jolienin aldatıldığı
Adriana Limanın dayak yediği bu dünyada seni harcarlar hatceee diye bağırasım var valla...
Bu iş karaktere bakar tipe değil daha doğrusu Aldatan kişinin karaktersizliğine bakar..
Adam hala kardeşine rahat rahat sarılıp ağlayabiliyosa kardeşinde bir süre ayrı kalıp birleşmeyi planlıyorsa enişte beye SRC ehliyetini afiyetle vermiş oluyor kardeşin..daha çok aldatılır maalesef.

Ben bu işin güzel yada çirkinlikle alakalı bir durum olmadığını biliyorum, haklısınız. Ben kardeşime söylenecekelri söyledim, bir yapan bin defa yapar. Yaa bildiğiniz ev arkadaşı gibi bir hayatları var. Bebek ister ama çaba yok. Diyorum allah sana yüzünü gösterdi ama yok. Diyor ki ben çok seviyorum. Yahu yeni aşık değilsin ki, 6 yıllık evlisin. SAygı bitti bir kere. Ama ben artık geri çekiyorum kendimi. Birde son kez şöyle demeyi düşünüyorum. Gelipte aramızda hala cinsellik yok ve ben bebek istiyorum. Ya tüp bebekle bile uğraşmaya değmez bu adam için ama yok anlamıyor. Sanki hayatta bir daha mutlu olamayacak.

sadece olayİ kadın kadının düşmanı diye adlandırmamak lazim...o koca olacaga ne demeli yapmasın yapmasın. bosversin kardesin biraksin o adami..Güven tek kullanimliktir her zaman...

o kadinin esi nediyo bu duruma? hadi kardesin assalik herife bisey yapamamis o adamdami sessiz kaldi o kadinin sacini basini yolsaydi bi guzel

çok karaktersiz işler bunlar
rabbim hep iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
böyle kişilerin kirliliği etrafındakileri boğar
kardeşin ne olur bencil olsun...kendini düşünsün...kaç yaşında...gençtir büyük ihtimalle ...daha iyisi çıkar buna şüphe etmesin..

Adriana Lima aldatılıyor sizin kardeşiniz ne ki:KK51: karakter bozuk olunca güzelliğe bakmıyor malesef:KK51:

Back
X