- 5 Mart 2012
- 468
- 154
-
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
teşekkür ederim utandırdınız :)) peki kısa boylulara da kısa saç olur değil mi
teşekkür ederim utandırdınız :)) peki kısa boylulara da kısa saç olur değil mi
ayy çok heyecanlandım şimdiyok canım maymunda etmez: )
şimdi jole var, biryantin var, zırt bırt var: ))))
onlar şekle sokar.
ayy çok heyecanlandım şimdi
teşekkür eerim inşallah güzel olur sabah ilk işim gidip saç kestirmek olacak acayip moral alım buradanburda kimse 170-180 değil ayol hahahahabenim boyum 158 sizin gibi minyonuz gayette daha tatlı oluyor insan ya bazısı niye kıydın saçlarına derken, bazısı da çok tatlı olmuşsun ya diyorlardı. maşallah yüzünüzde güzel çok yakışır
inşallah biraz da uzun gösterir :)kısa boyluya daha çok yakışır bence.
inşallah biraz da uzun gösterir :)
yarın bu testi yapmış olacağız :)zaten kısa boylu kişiyi uzun saç daha kısa gösterir, kısa saçsa daha uzun..
teşekkür eerim inşallah güzel olur sabah ilk işim gidip saç kestirmek olacak acayip moral alım buradan
yarın bu testi yapmış olacağız :)
evet buraya yorum yaparken bir yandan da bulunduğum şehirler ilgili kuaförelere facebook sayfalarına baktım yorumlar falan bir kişi yattı kafama sabah ona gideceğim en erken saatte.8-9 gibi büyük ihtimalle saçlarım kesilmeye başlanır :) evet fotoğraf koyacağım gülben ergenin saç kesimleri çok hoşuma gidiyor ama ben model belirleyip gitmek istemiyorum onların eline bırakacağım sadece kısalığını ölçüp tarttım kafamda ama ne olursa olsun çıtçıt takılabilecek bir kısalıkta kestireceğim :) :) :)Güzel kesen bir yere git bu mühim..
: )
Hadi bakalım..
Burayada foto koyacakmısın?
Aman okadarda takma kafana kökü sende değilmi? Elbet uzar sonunda.
Gülben ergenin kısa saçlı hali güzel, nasıl bişey düşünüyorsun?
vet öyleymiş gelen cevaplara bakılırsa herkes bu fikirde ben toplumun dediğine çok takılmışım işte saç kadına en yakışan aksesuardır kadın dediğin uzun saçlı olmalı falan gibiAyrıca sorunada cevap yazayım, bence asıl kadını gösteren saç değil yüz..
evet buraya yorum yaparken bir yandan da bulunduğum şehirler ilgili kuaförelere facebook sayfalarına baktım yorumlar falan bir kişi yattı kafama sabah ona gideceğim en erken saatte.8-9 gibi büyük ihtimalle saçlarım kesilmeye başlanır :) evet fotoğraf koyacağım gülben ergenin saç kesimleri çok hoşuma gidiyor ama ben model belirleyip gitmek istemiyorum onların eline bırakacağım sadece kısalığını ölçüp tarttım kafamda ama ne olursa olsun çıtçıt takılabilecek bir kısalıkta kestireceğim :) :) :)
ahahha aynen ne olur ne olmaz benim kafama pek belli olmaz :)Çıtçıtla tedbiride elden bırakmıyon yani: DD