Saç Kesim Şekilleri Kadını gösteren saç mıdır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
bu arada kısa boyluyum , minyon tipliyim

bunlar uzun saçlı hallerim renk önerisi olan varsa da alabilirim

Son düzenleme:
Cok guzelsin bosver saci her turlu guzel olur emin ol degisiklik olur bide barcelino diye bi yag var deli gibi sac uzatiyo hemde cok ucuz en son yedi bucuga aldim kime onerdiysem ayni seyi soylediler hata bi arkadasimin saci gurdu ama kiriklari var die kullanmisti sonra yeni sac cikartiyo die kullanmadi

kısa da olur diyorsun yani?? yağı nereden aldın canım

Kisa olur tabiki ya nerden cikti toplumda kabul gormez felan canim nerden cikardin bunu sen ya? Kisa olmaz olur mu hem de cok guzel olur ve bence sana kisa cok cok guzel yakisir yuzun buna musait. Benim saclarim 15 yasima kadar belimin uzunlugundaydi sonra 8 sene boyunca hep kisa kestirdim. Kisadan kastim baya erkek saci kisaliginda, sonra küt kestirdim, kisa kat kat kestirdim ohooo ben sacima her turlu sekli verdim. Bence saclariyla oynamali insan ara ara. Saclarim omuz hizamdan az uzun yine kisa kestirmek istiyorum. Cok kisa degildi tam boyun hizamda. Kisa saci seviyorum ben, bir dusun daha saglikli da gozukur. Canisi koku sen de degil mi yine buyur aaa

Kökü sende yaw. Bu saç mevzusu neden bu kadar takılıyor bilmiyorum. Geçen yıl mayıs başında kısacık kestirdim saçlarımı, yıpranmıştı sağlıksızdı. Şimdi kürek kemiklerimde.
Kestirirsin, beğenmezsen uzatırsın. Bana yakıştığını söylüyorlardı ama kullanmak zor olduğu için uzattım.
Bu arada kadını gösteren ne saçı ne yüzü ne boyu posu kilosu değil. Kendine güveni, pozitif tavrı, güler yüzüdür.

bende işte diyorum ki kökü bende şimdi bu yaşlarda denemezsem ne zaman deneyeceğim kestireyim gitsin ama sanki uzun saçlı kadınlar daha modern ilgi çekici gibi off

teşekkür ederim sanırım gerçekten öyle bu yorumlar bana feci moral oluyor

ilk defa duydum bir alıp deneyeyim
Duzenli kullaninca bir bucuk ayda farkediyosun hemen bencexe kesmene gerrk yok yipranikligini gideriyo far ecersin haftada en az iki kere suruyosun bide beklete bildigin kadar cok beklet ben banyo yapicagim gunler sabahtan suruyorum bide elidorun sac uzatan yesil kutusunu kullanabilirsin

Percemlerin muthis yakismis yuzune, ilk fotodaki sac modelinin kisasi cok cok cok yakisir eminim. En cok da kahve tonlari yakisir diye dusunuyorum.

canım çok sağol ama saçı beslmekten ziyade kestirmeyi kafaya taktım ama cesaret edemiyorum

teşekkür ederim canım kısa derken sence omuz hizası mı olsun biraz daha yukarısı mı
Uzun sacli oldugun icin cok kisa kestirince uzulebilirsin. Simdilik omuz hizasinda kullan ama dana daha kisa sacin da cok yakisacagini dusunuyorum. Cenenin biraz asagisinda katli bir bob modeli olabilir. Onden de asimetrik duran bir bob modeli de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…