- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
-
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
Çok az uçlardan küt kesim yaptırabilirsin canım uzadıkça kestirirsin saçlaırn kendine gelir. Saçların gösterişle bi alakası yok. Önemli olan insanın kendine yakışanı yapması her manadaArkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
bu arada kısa boyluyum , minyon tipliyim
bunlar uzun saçlı hallerim renk önerisi olan varsa da alabilirim
Eki Görüntüle 1535716 Eki Görüntüle 1535715
saç kazıtmak işe yararmı acaba benim kilerde çok zayıf
Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
hakılısın canım her şeyden önce sağlıklı görünüm önemliYıpranmış saç uzun olsa nolur, kısa olsa nolur... Tüy gibi ama uzun saçlıları da görüyoruz, çok basit görünüyor saçlar. Senin yerinde olsam saçlarımı önce yıprandığı yerden kestirir, ondan sonra yüzüme yakışabilecek modeli verdirirdim. Saçta da önemli olan uzunluk değil, kalite diye düşünüyorum.
ayy cidden kaşımız çıkınca şeklimiz şemalimiz değişiyor canım yaönce soruya cevap vereyim, bence kadını gösteren saç değil, kaş.
kaşlarım çıktığı zaman yarabbim makyaj yapasım gelmiyor, böyle bi özgüvenim kırılıyor falan. kaş önemli. saçtan daha önemli. saç tepede toplanır da yüzü kaş gösterir.
sürekli düzleştirip maşa yapmaktan yıprandı bi ara benim saçlarım, kırıkları aldırdım öyle çok kestirmedim, toparladı. biraz daha uzayınca da gittim perma yaptırdım yıkadım çıktım kullandım. dökülmesi de azaldı. sonra da uçlarını boyattım, tepe tepe kullandım. biraz daha uzasın kalan boyayı kestirip tekrar perma yaptıracağım.
canım yarar da o saçla nasıl çıkacaksın dışarıyasaç kazıtmak işe yararmı acaba benim kilerde çok zayıf
kestirdim canım sabah :)Kadini kadin yapan sactir derler buyuk sacmalik. Sana gelince bence kestir cunku bu sene moda cogu dunyaca unlu uzun saclarina kiyip kestirdi. Sanada yakisir
kestirdim canım inan ki tahminimden daha çok hoşuma gitti.Bana sorarsan kadını gösteren saçı değildir, yüzüdür gözleridir ama saç... Belki ben farklı düşünüyorumdur ama bilemedim. Ben de saçlarımı bundan 3 yıl önce kısacık kestirdim, ben kendimi hiç kötü hissetmedim yalnız eşim uzat uzat diye biraz baskı yapıyordu, ben hiç takmadım. Şimdi bu senin kararın olacak, eğer iyi hissedicem diyorsan hiç kimseyi dinleme kestir gitsin hem güzel kızsın ne yapsan yakışır.
yaa çok teşekkür ederim çok utandım. kestirdim canım saçımı sabahOkadar güzelsinki maşallah, sana herşey yakışır, bence güzel bir kısa saç kesimi çokta gizemli durabiliyor.
teşekkür ederim canım tabi ki haklısın her şeyin yakışanı makbul yakışmadıktan sonra en güzeli olsa ne olurÇok az uçlardan küt kesim yaptırabilirsin canım uzadıkça kestirirsin saçlaırn kendine gelir. Saçların gösterişle bi alakası yok. Önemli olan insanın kendine yakışanı yapması her manada
naaptın kestirdinmi saçını?
merak ettim..
teşekkür ederim ilgilendiğin için evet biraz daha farklı gösterdi sankiCanim benim sen zaten cok guzelsin ama kisa boyluyum diyosun bence kestirirsen cok daha iyi olur cunku kisa boylulara hep kisa sac tercih edin diyoriz bende kuaforum bu arada mesajin gozume carpti
evet canım beyaz tenliyim siyahı bende beğeniyordum ama annem küçük kadın gibisin diye diye bu renge çevirdi beni :)bencede uzun saçın daha güzel tabii zevk meselesi ama siyah saç yakışmış bence sana beyaz tenlisin galiba
suan bende siyah kullanıyorum :)
Harika olmusteşekkür ederim ilgilendiğin için evet biraz daha farklı gösterdi sanki
çoook teşekkür ederim canımmHarika olmus
buyrun hanımlaaaarr :)Eki Görüntüle 1536218 Eki Görüntüle 1536219
evet deneyler başaşrılı sonuç verdi :) gerçekten çok teşekkür ederim :)hadi gözünaydın test sonuçların iyi çıktı ahahaah: )))))
çok yakışmış, çok tatlı olmuşsun, güle güle kullan canım saçını.
maşaallah çok tatlısında.
Bu saç modeli herkese yakışmaz tatlım. Çok güzel olmuş sana :) Güle güle kullan :)buyrun hanımlaaaarr :)Eki Görüntüle 1536218 Eki Görüntüle 1536219