Saç Kesim Şekilleri Kadını gösteren saç mıdır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bana sorarsan kadını gösteren saçı değildir, yüzüdür gözleridir ama saç... Belki ben farklı düşünüyorumdur ama bilemedim. Ben de saçlarımı bundan 3 yıl önce kısacık kestirdim, ben kendimi hiç kötü hissetmedim yalnız eşim uzat uzat diye biraz baskı yapıyordu, ben hiç takmadım. Şimdi bu senin kararın olacak, eğer iyi hissedicem diyorsan hiç kimseyi dinleme kestir gitsin hem güzel kızsın ne yapsan yakışır.

bencede uzun saçın daha güzel tabii zevk meselesi ama siyah saç yakışmış bence sana beyaz tenlisin galiba
suan bende siyah kullanıyorum :)

Okadar güzelsinki maşallah, sana herşey yakışır, bence güzel bir kısa saç kesimi çokta gizemli durabiliyor.

Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
bu arada kısa boyluyum , minyon tipliyim

bunlar uzun saçlı hallerim renk önerisi olan varsa da alabilirim

Eki Görüntüle 1535716 Eki Görüntüle 1535715
Çok az uçlardan küt kesim yaptırabilirsin canım uzadıkça kestirirsin saçlaırn kendine gelir. Saçların gösterişle bi alakası yok. Önemli olan insanın kendine yakışanı yapması her manada

Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?

Canim benim sen zaten cok guzelsin ama kisa boyluyum diyosun bence kestirirsen cok daha iyi olur cunku kisa boylulara hep kisa sac tercih edin diyoriz bende kuaforum bu arada mesajin gozume carpti

buyrun hanımlaaaarr :)
11203149_1574455122815650_3273116259597208107_n.jpg
20302_1574465846147911_3023714141810489989_n.jpg

Yıpranmış saç uzun olsa nolur, kısa olsa nolur... Tüy gibi ama uzun saçlıları da görüyoruz, çok basit görünüyor saçlar. Senin yerinde olsam saçlarımı önce yıprandığı yerden kestirir, ondan sonra yüzüme yakışabilecek modeli verdirirdim. Saçta da önemli olan uzunluk değil, kalite diye düşünüyorum.
hakılısın canım her şeyden önce sağlıklı görünüm önemli

önce soruya cevap vereyim, bence kadını gösteren saç değil, kaş.
kaşlarım çıktığı zaman yarabbim makyaj yapasım gelmiyor, böyle bi özgüvenim kırılıyor falan. kaş önemli. saçtan daha önemli. saç tepede toplanır da yüzü kaş gösterir.

sürekli düzleştirip maşa yapmaktan yıprandı bi ara benim saçlarım, kırıkları aldırdım öyle çok kestirmedim, toparladı. biraz daha uzayınca da gittim perma yaptırdım yıkadım çıktım kullandım. dökülmesi de azaldı. sonra da uçlarını boyattım, tepe tepe kullandım. biraz daha uzasın kalan boyayı kestirip tekrar perma yaptıracağım.
ayy cidden kaşımız çıkınca şeklimiz şemalimiz değişiyor canım ya

saç kazıtmak işe yararmı acaba benim kilerde çok zayıf
canım yarar da o saçla nasıl çıkacaksın dışarıya

Kadini kadin yapan sactir derler buyuk sacmalik. Sana gelince bence kestir cunku bu sene moda cogu dunyaca unlu uzun saclarina kiyip kestirdi. Sanada yakisir :KK66:
kestirdim canım sabah :)

Bana sorarsan kadını gösteren saçı değildir, yüzüdür gözleridir ama saç... Belki ben farklı düşünüyorumdur ama bilemedim. Ben de saçlarımı bundan 3 yıl önce kısacık kestirdim, ben kendimi hiç kötü hissetmedim yalnız eşim uzat uzat diye biraz baskı yapıyordu, ben hiç takmadım. Şimdi bu senin kararın olacak, eğer iyi hissedicem diyorsan hiç kimseyi dinleme kestir gitsin hem güzel kızsın ne yapsan yakışır.
kestirdim canım inan ki tahminimden daha çok hoşuma gitti.

Okadar güzelsinki maşallah, sana herşey yakışır, bence güzel bir kısa saç kesimi çokta gizemli durabiliyor.
yaa çok teşekkür ederim çok utandım. kestirdim canım saçımı sabah

Çok az uçlardan küt kesim yaptırabilirsin canım uzadıkça kestirirsin saçlaırn kendine gelir. Saçların gösterişle bi alakası yok. Önemli olan insanın kendine yakışanı yapması her manada
teşekkür ederim canım tabi ki haklısın her şeyin yakışanı makbul yakışmadıktan sonra en güzeli olsa ne olur

naaptın kestirdinmi saçını?
merak ettim..

evet canımmm attım resim :)

Valla saçlarım dümdüz ve kalçalarıma kadar uzamıştı. Sonra bi sıkıldım bi sıkıldım:) vur dedim makası halil abi:)) şuan ensemde önler biraz daha uzun. Hem daha modern hemde bakımı daha kolay oldu. Resmen kafam hafifledi saçlar gidince. Reform yapmak iyidir, insanı dinç tutar:)))

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

X