Saç Kesim Şekilleri Kadını gösteren saç mıdır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Uzun sacli oldugun icin cok kisa kestirince uzulebilirsin. Simdilik omuz hizasinda kullan ama dana daha kisa sacin da cok yakisacagini dusunuyorum. Cenenin biraz asagisinda katli bir bob modeli olabilir. Onden de asimetrik duran bir bob modeli de olur.
katlı bob daha güzel druyor fotoğraflarda baktım da şimdi olabilir sanki teşekkür ederim

olmaz kısa değil mi?? teşekkür ederim bu arada

Saçını bu kadar takıntı yapman, sanki kestirdiginde pismanlik yaratacakmis gibi geldi bana. O nedenle kestirme dedim.
Cok kısa kestirme biraz oyle kullan sonra baktin sorun yok biraz daha kestirirsin.
Ama kadini gosteren sacmis, dudakmis takmamak lazim.

Kökü sende yaw. Bu saç mevzusu neden bu kadar takılıyor bilmiyorum. Geçen yıl mayıs başında kısacık kestirdim saçlarımı, yıpranmıştı sağlıksızdı. Şimdi kürek kemiklerimde.
Kestirirsin, beğenmezsen uzatırsın. Bana yakıştığını söylüyorlardı ama kullanmak zor olduğu için uzattım.
Bu arada kadını gösteren ne saçı ne yüzü ne boyu posu kilosu değil. Kendine güveni, pozitif tavrı, güler yüzüdür.

Oyle tabi, karakterimiz, insanligimiz, aklımız, nasil bir insan oldugumuz bunlar bizi biz yapan seyler degiller. Saç, baş , giyim kuşam kadın dediğin kişiliği neyi boşverin.

Kadın dediğin .m g.t meme fazla gözde büyütmemek lazım. Toplumun kadına biçtiği rolden çıkmamak lazım, et parçası olmaya devam.

Son düzenleme:
Saçını bu kadar takıntı yapman, sanki kestirdiginde pismanlik yaratacakmis gibi geldi bana. O nedenle kestirme dedim.
Cok kısa kestirme biraz oyle kullan sonra baktin sorun yok biraz daha kestirirsin.
Ama kadini gosteren sacmis, dudakmis takmamak lazim.
kestirirsm ve eğer bir kötü yorum dahi olursa ian çok pişman olurum :)

Oyle tabi, karakterimiz, insanligimiz, aklımız, nasil bir insan oldugumuz bunlar bizi biz yapan seyler degiller. Saç, baş , giyim kuşam kadın dediğin kişiliği neyi boşverin.

Kadın dediğin .m g.t meme fazla gözde büyütmemek lazım. Toplumun kadına biçtiği rolden çıkmamak lazım, et parçası olmaya devam.
şu mesajdan öyle derin mesajlar aldım ki :KK43: biz olmayı unutum başkasının var ettiği kalıplara sığmaya çalışıyoruz :KK43:

Arkadaşlar biliyorum derdin bu mu diyeceksiniz ama kafayı bununla yemek üzereyim sabahtan beri bu konuyla ilgili okumadığım şey kalmadı saçlarım kısa ve yıpranmış kestirmek istiyorum ama toplum görüşü beynimin son zerresine kadar işlemiş neredeyse... Kadını gösteren saçtır , uzun saçlı kadın güzeldir gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz derdime bir çare olun hanımlar sizce hangisi daha moderndir?
bu arada kısa boyluyum , minyon tipliyim

bunlar uzun saçlı hallerim renk önerisi olan varsa da alabilirim

Eki Görüntüle 1535716 Eki Görüntüle 1535715
Benim saclarimda boydan fön den cok yiprandi bana kalsa kazitacagim dah gur ve sağlıklı gelsin diye (bu arada vitaminli şeylere beslenmeliyiz)ama basta ailem ve arkadaslarim olmazzzzz diye diretince kestirdim cok kısa simdi uzadi bile.

Benim saclarimda boydan fön den cok yiprandi bana kalsa kazitacagim dah gur ve sağlıklı gelsin diye (bu arada vitaminli şeylere beslenmeliyiz)ama basta ailem ve arkadaslarim olmazzzzz diye diretince kestirdim cok kısa simdi uzadi bile.
hayırlı olsun :) güle güle kullanın peki ilk kestirince pişmanlık oldu mu

çok tatlı bir bayansınız yaaa resminize bakınca gülümsedim resmen :KK24: size kısa saç yakışır niye yakışmasın insanların uzun saç takıntısını bende anlamıyorum benimde saçlarım yeni uzadı erkek gibi nerdeyse kısaydı herkes görünce şok oldu zaten aaaaa saçına nasıl kıydın falan ama inanın kısa saç gibisi yok yıkaması kolay taraması banyodan çık hazırsın şekil ver bilmem ne derdi yok ohhh siz mutlu olacaksanız kestirin önemli olan sizin mutlu olmanız. size önler uzun arkalar kısa o model yakışır diye düşünüyorum :KK51:

bence sana kısa saçta yakışır, kısa saçın yakıştığı bayanlarda var bence, yakışmayana olmuyor ama kısa saç.

çok tatlı bir bayansınız yaaa resminize bakınca gülümsedim resmen :KK24: size kısa saç yakışır niye yakışmasın insanların uzun saç takıntısını bende anlamıyorum benimde saçlarım yeni uzadı erkek gibi nerdeyse kısaydı herkes görünce şok oldu zaten aaaaa saçına nasıl kıydın falan ama inanın kısa saç gibisi yok yıkaması kolay taraması banyodan çık hazırsın şekil ver bilmem ne derdi yok ohhh siz mutlu olacaksanız kestirin önemli olan sizin mutlu olmanız. size önler uzun arkalar kısa o model yakışır diye düşünüyorum :KK51:
teşekkür ederim utandırdınız :)) peki kısa boylulara da kısa saç olur değil mi

X