- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi kadersiz0101
-
15 yaşında mi aile zoruyla mi evlendin2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
istemeyerek olsa nikahina neden evet dedin.. demeseydin.. imam nikahiyla kolay olurdu..Nikahim evlendikten 3 yıl sonra çıktı günü birlik evet dediğiniz gibi bazen diyorum belki ölür gider ozaman çocuklarımla evimizde hayatımıza devamı ederiz ama artık dayanacak gücüm yok
Keşke insanlar, empati yapıp da yorum yapabilse!Sizce bu konuda insiyatifi olabilir mi konu sahibinin?
İstanbuldamısınız evet çocuklarınızla kabul ederler kardeşim genel merkezde çalışıyor kadın sığınma da hemen başvurunuzu yapın mutlaka2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Acilen boşan, ne demek banyoya girip soyunuyor apaçık, bunun tabiri ne demek siz biliyor musunuz, yarın öbür gün bu pislik adam kızlarınızdan birine gel bana kese at derse ne yapacaksınız , iğrenç bir adamla berabersiniz, gerekirse çocukları yurda verin bari hayatları kurtulsun...2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Ölmelerine gerek yok, bedenleri lazım olur. Ben ilaç ve kozmetik deneylerinde kullanılması taraftarıyım. Masum hayvanların canı yanmasın.Böyle tipler bazen inşaat amelesi falan oluyor. Günübirlik kazanıp yeme olabilir. Bu kadının nikahı bile olmayabilir.
Keşke böyle pıt pıt kene gibi dökülseler dünyadan
Amin inşallahİnsanların hayatlarını nasıl böyle mahvedebiliyorlar ya şuna bak küçücük yaşta zorla evlendirmişler sana da yazık çocuklarına da yazık inşallah kurtulursun.
Boşanmadan destek olurlar mıev tuttuktan sonra belediyelerin beyaz masasına eşya için başvuru yapın, ayakkabılığa kadar veriyorlar. lütfen belediyeye gidip araştırın.
Çocuklarımdan ayrı kalamam onlarda bana çok düskunler ama kurtaricam kendimide çocuklarımı daAcilen boşan, ne demek banyoya girip soyunuyor apaçık, bunun tabiri ne demek siz biliyor musunuz, yarın öbür gün bu pislik adam kızlarınızdan birine gel bana kese at derse ne yapacaksınız , iğrenç bir adamla berabersiniz, gerekirse çocukları yurda verin bari hayatları kurtulsun...
Allah senin yardimcin olsun herşeyi düşünüyorum ben birikim yaptim bunun için şuanki tek ihtiyacım olan bı sure kadın sığınma evinde çocuklarımla kalabilmekben 2 sene önce boşandım ve tek çocuğum var tek çocukla bile şu dönemde zorlanıyorum. . lütfen herşeyi hesaba katın, adamdan boşanınca alacağınız nafdakai tazminat herşeyi hesaba katın ki zorlanmayın.
Bence kabul ederler çocukları da elinizden almazlar.
bence internetten araştırıp bitane kadın sığınma evini arayıp bu konu ile ilgili bilgi alman doğru olur.Allah senin yardimcin olsun herşeyi düşünüyorum ben birikim yaptim bunun için şuanki tek ihtiyacım olan bı sure kadın sığınma evinde çocuklarımla kalabilmek
bence internetten araştırıp bitane kadın sığınma evini arayıp bu konu ile ilgili bilgi alman doğru olur.
ben şimdi baktım internetten bilgiler vs herşey var adres de var.Kadın sığınma evlerinin adresleri bile saklı olur ki kocalar bulup kadına zarar veremesin. Barodan avukat bulup ona danışmalı. Aile sosyal bakanlığında bir görevli oluyor aynı zamanda. Ücretsiz danışma ve yardım amaçlı
ben şimdi baktım internetten bilgiler vs herşey var adres de var.
15 ile 20 yaş araliginda ben pek fark göremiyorum acikacasi3 çocukta 15 yaşında olmamış değil mi ?
birşey merak ediyorum. 15 yaşında nasıl evleniliyor? Kim bu nikahı geçerli sayıyor, onay veriyor, bunun suç olması gerekmez mi? 15 yaşında evlendirilen kişi buna izin verenlere ve anne-babasına dava açamaz mı? Bunu yapan insanlar yargılanmalı, istismar bu15 yaşında mı evlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?