Kadın sığınma evine üç çocuğumla beni alirlarmi ?

Hayal satmaya gerek yok, şu hayat pahalılığında böyle bir adım atmayın. En azından 5 yaşındaki çocuğunuz da ilkokul yaşına gelene kadar sabredin.

Hepsi devlet okuluna gittiğinde, desteksiz, tek başına çalışan anne olarak bir evin geçimini belki sağlayabilirsiniz. O zamana kadar sabırla birikim yapın, yaşayabileceğiniz mütevazı bir ilçe araştırın, iş araştırın.

Bu devirde paran yoksa sokakta kalırsın, aç kalırsın. Bu işler öyle kolay değil, yıllarca çalışan insanlar şu devirde açlık sınırında yaşıyor, 3 çocukla akıllı hareket etmek zorundasınız.

benim bildiğim kadın koruma evlerine kocadan şiddet vs. bir şikayet olup kolluk kuvveti işin içine girilmeden gidilmiyor
yani kocamla geçinemedim, sevmiyorum, olmuyor diye oraya gitmek gibi bir durum yok diye biliyorum.

bir de gideceksiniz çocukların okulu ne olacak? kocanıza uzaklaştırma çıkarsanız bile okula çocuk yolladığınız an gidip onları bulabilir işler çirkinleşebilir vs.
düzenleri psikolojileri ayrı konu. orada çok da normal kadınlar yok. etrafımda çok sosyal çalışmacı var bildiğim orada her kadın ayrı bir film konusu. kızlar için çok zor olabilir.

hani temiz temiz ben ayrılacam diyebileceğiniz bir noktaya gelmeye çalışmanız, direkt kendi düzeninizi kurmanız sanki en iyisi...

15 yaşında mi aile zoruyla mi evlendin

Nikahim evlendikten 3 yıl sonra çıktı günü birlik evet dediğiniz gibi bazen diyorum belki ölür gider ozaman çocuklarımla evimizde hayatımıza devamı ederiz ama artık dayanacak gücüm yok
istemeyerek olsa nikahina neden evet dedin.. demeseydin.. imam nikahiyla kolay olurdu..
şimdi mahkemeleriyle sürüneceksin Allah yardimcin olsun eşiniz tam psikopat biriymiş okuduğumda.

15 yaşında aile zoruyla amcasinin oğluyla evlendirilmiş bir genç kadinin kendi istegiyle 3 çocuk yapar mı?
hayır.. oda zorla...
26 yaşına dek evde istemediği bir adamla yaşamak mutlu eder mi HAYIR..
kadin bunalmiş.. sıkılmış yüzüne güneş görmemiş... bi an olsun kurtulmak istiyor.
peki kocasi ölseydi.. ailesi yine durdumazdi evlendirirdi.. ama kadin pasif durmamali.. hayır ben kendi ayaklarimin üzerine durmak istiyorum üç çocuğuma bakicam okutcam.. benim gibi olmayacaklar diyor.
ben çok güçlü kadin gördüm..
kendi mantı dükkani açan 13 yaşında evlendirilen bir kadini biliyorum.. kendi ayaklarini üzerinde durmuş..
kendi bildiğini okumuş.. kocasina hiç başini eğmemiş.. hırslanmiş.. çocuklarini okutmuş.. öle birini biliyorum..
çok şey var.. burda. konulari okudum.
sende yaparsin. kaçç kurtul..
evden örgü örerek dikiş dikerek kendi parani kazan..
kadin isterse her türlü yapar...

İstanbuldamısınız evet çocuklarınızla kabul ederler kardeşim genel merkezde çalışıyor kadın sığınma da hemen başvurunuzu yapın mutlaka

Acilen boşan, ne demek banyoya girip soyunuyor apaçık, bunun tabiri ne demek siz biliyor musunuz, yarın öbür gün bu pislik adam kızlarınızdan birine gel bana kese at derse ne yapacaksınız , iğrenç bir adamla berabersiniz, gerekirse çocukları yurda verin bari hayatları kurtulsun...

Ben il
Böyle tipler bazen inşaat amelesi falan oluyor. Günübirlik kazanıp yeme olabilir. Bu kadının nikahı bile olmayabilir.

Keşke böyle pıt pıt kene gibi dökülseler dünyadan
Ölmelerine gerek yok, bedenleri lazım olur. Ben ilaç ve kozmetik deneylerinde kullanılması taraftarıyım. Masum hayvanların canı yanmasın.

ev tuttuktan sonra belediyelerin beyaz masasına eşya için başvuru yapın, ayakkabılığa kadar veriyorlar. lütfen belediyeye gidip araştırın.

İnsanların hayatlarını nasıl böyle mahvedebiliyorlar ya şuna bak küçücük yaşta zorla evlendirmişler sana da yazık çocuklarına da yazık inşallah kurtulursun.
Amin inşallah
ev tuttuktan sonra belediyelerin beyaz masasına eşya için başvuru yapın, ayakkabılığa kadar veriyorlar. lütfen belediyeye gidip araştırın.
Boşanmadan destek olurlar mı

Çocuklarımdan ayrı kalamam onlarda bana çok düskunler ama kurtaricam kendimide çocuklarımı da

ben 2 sene önce boşandım ve tek çocuğum var tek çocukla bile şu dönemde zorlanıyorum. . lütfen herşeyi hesaba katın, adamdan boşanınca alacağınız nafdakai tazminat herşeyi hesaba katın ki zorlanmayın.
Bence kabul ederler çocukları da elinizden almazlar.

Allah senin yardimcin olsun herşeyi düşünüyorum ben birikim yaptim bunun için şuanki tek ihtiyacım olan bı sure kadın sığınma evinde çocuklarımla kalabilmek

bence internetten araştırıp bitane kadın sığınma evini arayıp bu konu ile ilgili bilgi alman doğru olur.

Kadın sığınma evlerinin adresleri bile saklı olur ki kocalar bulup kadına zarar veremesin. Barodan avukat bulup ona danışmalı. Aile sosyal bakanlığında bir görevli oluyor aynı zamanda. Ücretsiz danışma ve yardım amaçlı

ben şimdi baktım internetten bilgiler vs herşey var adres de var.

3 çocukta 15 yaşında olmamış değil mi ?
15 ile 20 yaş araliginda ben pek fark göremiyorum acikacasi Ayrıca evleneceği kişiyi evleneceği ,evlecegi yaşı kendisi belirleme şansı verilmemiş bir insana çocuk istermisin veya kaç çocuk istermisin diye de sorulmadigini hepimiz çok iyi tahmin edebiliriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…