• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evine üç çocuğumla beni alirlarmi ?

Ne malca bir yorum, sığınma evleri boşanmak isteyip maddiyatı yeterli olmayan kadınlar için. yani evet her boşanmak isteyen kadın gelebilir. Maddiyatı olan kadın direkt ev açıp boşanıyor zaten, bir süre desteğe ihtiyacı olan kadınlar için açılıyor bu evler yani amaç kadınların gelmesi :KK51:
Üslubunuzdan, kaliteniz belli oluyor. Cevap verme gereği duymuyorum.

Merhaba konu sahibi Esra Erol'da üç çocuğuyla kaybolan Bengisu konusu işlendi konu sahibi o sen misin ?
O olsa bile benim demez herhalde, zira izini kaybettirmeye çalışıyor konu sahibi 🤷🏻‍♀️ yani ben olsam demezdim en azından, hazır kaçabilmişken , nolur nolmaz. 🧐

2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Kadın sığınma evinde sadece 6 aya kadar kalabiliyorsun bildiğim kadarıyla ondan sonra ne yapacaksin

Sizce bu konuda insiyatifi olabilir mi konu sahibinin?
Cok haklisiniz.Bazen diyoruz ya hiç mi düşünmüyorsunuz neden cocuk yapıyorsun?Bir tercih hakkı olsa zaten evlenmezdi.Lutfen kimse yaşamadığı olay hakkında ahkam kesmesin.Bazen çaresizlik nedir bilmek lazım.Kimsenin olmaması.Kurtulmak için hiç gelmeyecek birini beklemek.

Cok haklisiniz.Bazen diyoruz ya hiç mi düşünmüyorsunuz neden cocuk yapıyorsun?Bir tercih hakkı olsa zaten evlenmezdi.Lutfen kimse yaşamadığı olay hakkında ahkam kesmesin.Bazen çaresizlik nedir bilmek lazım.Kimsenin olmaması.Kurtulmak için hiç gelmeyecek birini beklemek.
Ozellikle bu sitede cok oluyor. Neden evlendin? Evlenmeden once tanimiyor muydun? Bir de cocuk mu yaptin? Neden 3 cocuk? gibi gibi gibi... Herkes sifir hatayla yasayamiyor malesef.

Rabbim yardımciniz olsun umarım şiddet yoktur zor bir yolculuk mücadele etmen dimdik durman gerekecek evlatlarınla aynen şuan yazdığın gibi sana ilk lazım olan şey cesaret herşeyi iyice düşün ölç tart kendi durumunu en iyi sen bilirsin 3 çocukla kira ve geçim nereye kadar saglarsin nasıl yaparsın düşün bunları öyle karar ver rabbine sigin ve sonra çık yola .eğer koca dediğin adam zorba ve şiddet eğilimi varaa önce sığınma evine git sessiz sedasız kal belli etme sonra orada ki yetkili ve görevliler sana yol gösterirler .çocuklarını senden kolay kolay almazlar sen vermek istemediğin sürece yada aklı dengen le alakali

Rabbim yardımciniz olsun umarım şiddet yoktur zor bir yolculuk mücadele etmen dimdik durman gerekecek evlatlarınla aynen şuan yazdığın gibi sana ilk lazım olan şey cesaret herşeyi iyice düşün ölç tart kendi durumunu en iyi sen bilirsin 3 çocukla kira ve geçim nereye kadar saglarsin nasıl yaparsın düşün bunları öyle karar ver rabbine sigin ve sonra çık yola .eğer koca dediğin adam zorba ve şiddet eğilimi varaa önce sığınma evine git sessiz sedasız kal belli etme sonra orada ki yetkili ve görevliler sana yol gösterirler .çocuklarını senden kolay kolay almazlar sen vermek istemediğin sürece yada aklı dengen le alakali
Yada sagliginla alakalı bir problem olmadığı sürece devletimiz çocuklarını senden almayacaktır ama ekonomik olarak da çocuklarına bakabilmen gereklidir rabbim yardımcın olsun kurtarsın seni sıkıntilarindan üzülme dikv dur ve herşeyi iyice düşün sonra karar ver her sese burada yazılan her yoruma takılıp moralini bozma herkes herşeyi söyler moralini bozanlar olacak tabi ki yok nefen o kadar çocuk yapmışsın diyenler gibi olacağı varmış olmuş yapacak birşey yok bu saatten sonra hayırlı geceler kardeşim dualarım seninle ❤️🤲

Bence bir avukatla da görüşebilirsiniz bakın yakın zamanda 6 yaşında zorla evlendirilen bir hanım kardeşimiz yıllar geçse de şikayetçi oldu. Ha 15 yaş, ha 6 yaş çocuk çocuktur. Size bunları yaşatanlardan yargı yoluyla hesap sorabilirsiniz

Back