• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evine üç çocuğumla beni alirlarmi ?

15 yaşında zorla evlendirilen, 16 yaşında küçücük anne olan bir kadın. O güne bakınca bir çocuğun omzuna dünyaları vermişler.
Zorla evlendiren insanlardan ne hayır gelecek ki boşanmanıza destek olsunlar.
Benden küçüksünüz.
Hiç durmayın bugün hayat kurabileceğinizi düşünüyorsanız hemen ayrılın.
Umarım iyi insanlarla karşılaşır iyi bir hayat kurarsın

Teşekkür ederim ben çok zor şeyler yaşadım istemedigim bır insanla aynı evde cehennem hayatı yaşadım artık dayanamıyorum bu insanla artık oluru yok biran once bende kurtulmak istiyorum tek korkum çocuklarımı elimden almaları çocuklarım beni tercih edeceklerini biliyorum hepside bana düşkünler çünkü 😑😐

Böyle tipler bazen inşaat amelesi falan oluyor. Günübirlik kazanıp yeme olabilir. Bu kadının nikahı bile olmayabilir.

Keşke böyle pıt pıt kene gibi dökülseler dünyadan
Nikahim evlendikten 3 yıl sonra çıktı günü birlik evet dediğiniz gibi bazen diyorum belki ölür gider ozaman çocuklarımla evimizde hayatımıza devamı ederiz ama artık dayanacak gücüm yok 🥺

Yanlış anlamayın da neden 3 çocuk ? Bu yazdıklarınızı okuyacaklara ders olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah çocuklarınız çok mutlu olurlar
Siz de yanlis anlamayin ya da anlarsaniz da anlayin da 15 yasinda evlenip 16 yasinda anne olan ne kadar secme sansi olmustur da boyle abuk subuk mantiktan uzak sorular soruyorsunuz ya hic mi aklinizla dusunmuyorsunuz

Yanlış anlamayın da neden 3 çocuk ? Bu yazdıklarınızı okuyacaklara ders olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah çocuklarınız çok mutlu olurlar
Zorla evlendirilen bir çocuktum evin içinde o adamla hayat zaman geçmediği için çocuğum olursa onunla nefes alırım die düşündüm tamamen cahillik toyluk ozamanki aklım zorla evlendiren insanlar beni asla boşatmazlardi öylede oldu bosamam bu adama mahkumum dusuncesi icindeydim şuan kendi ayaklarımın üstünde durabilecegim cesareti var aileden beklentim yok artık üçüncü cocugum isteyerek olmadi şuan bunu düşünmek için çok geç yani şükürler olsun büyüttüm 🙏

Eğer İstanbul'da iseniz kadın destek ve sığınma evleri için 444 8086 yı arayabilirsiniz. Farklı şehirde iseniz de rn azından fikir sahibi olmak için veya sizi yönlendirmeleri için de görüşebilirsiniz. Evi terk edeceğinizi çocuklar dahil kimseye söylemeyin Allah muhafaza engellemek için şiddete başvurmasın kimse. Paranızı da nakit olarak üzerinize almak yerine banka hesabında tutup kart ile harcama yaparsanız en azından hırsızlık vs için de tedbir olur. Umarım sizin ve kızlarınız için yarınlar çok güzel olur, Rabbim feraha kavuştursun🍀

Kendisi de evlendiğinde çocukmuş daha . 15 yaş ne demek . Düşünmemiştir o yaşta bilmiyordur . Adam zorluyordur . O tarz ailelerde doğum kontrol kullanmaya falan izin yok . Erkek karar veriyor böyle şeylere .

Rabbim yardimciniz olsun inşallah cok üzüldüm bu yaşadıklarınıza neden 3 çocuk peki arkadaşımın sorduğu gibi

İnsanların hayatlarını nasıl böyle mahvedebiliyorlar ya şuna bak küçücük yaşta zorla evlendirmişler sana da yazık çocuklarına da yazık inşallah kurtulursun.

2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Çok gençsiniz daha çok...
O kadar üzüldüm ki yazdıklarınıza. Bi bilgim yok alırlar mı almazlar mi diye ama umarım o adamdan bi an önce kurtulursunuz.
15 yaşında evlenmiş,cocuk gelin olmuşsunuz.
Allah yardımcınız olsun

Canim kardeşim çok üzüldüm.Keske yasadiklarina merhem olabilsem.Sen güçlü bir annesin ki bu karari verebilmissin.Siginma evi durumlarını bilmiyorum.Ama belediye,kaymakamlik vs yardım almayı deneyebilirsin.En azindan çocuklarının okul masrafini öderler.Bence ailenden birine de gideceğini yada gittiğin yeri söyleme.Ne olur ne olmaz.Allah yardımcin olsun.İnsallah karşına iyi , vicdanı olan insanlar çıkarsın

Hadi ilk ikide cocuktunuz son bebede neden korunmadiniz ya😑21 yasinda insan korunma yontemlerini ogrenir en azindan.Bu aile hekimleri bi biz korunanlari mi arayip korunuyor musunuz diye soruyor anlamiyorm valla😑

15 yaşında zorla evlendirilmiş bir kız çocuğuna mi soruyorsunuz bu soruyu?

2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Alo 183 sosyal destek hattını arayın. Ale ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na ait bir hat. Ben geçen hafta bir kız öğrencim için aramıştım. Hemen ilgilendiler.

Back