• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

Evde boş boş duran makinem var. Üşenmeyen alsın haha. Buradaki yorumlardan sonra gidip çıkarıp kullanıcam heveslendim.

Ben Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .

Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum
Ah ya ben de o savsaklayanlardanım. Üstelik kullandığım birkaç ay boyunca kolumdaki ince tüylerde bile mis gibi etkisini görmüştüm. Şimdi karar verdim yeniden başlıyorum hadi bakalım 2019 tüylerimden kurtulduğum bir yıl olsun haha.

• Beğen
Reactions: H E
Ah ya ben de o savsaklayanlardanım. Üstelik kullandığım birkaç ay boyunca kolumdaki ince tüylerde bile mis gibi etkisini görmüştüm. Şimdi karar verdim yeniden başlıyorum hadi bakalım 2019 tüylerimden kurtulduğum bir yıl olsun haha.
genel sıkıntı bu sanırım

genel sıkıntı bu sanırım
Kesinlikle. Çünkü ilk aldığımda 4 seans kadar düzenli kullanınca bariz faydasınu görmüştüm. Tabi bu 3 yıl filan önce idi. Dün tekrar başladım bakalım 2 hafta aralıklarla uygulamayı düşünüyorum.

Kesinlikle. Çünkü ilk aldığımda 4 seans kadar düzenli kullanınca bariz faydasınu görmüştüm. Tabi bu 3 yıl filan önce idi. Dün tekrar başladım bakalım 2 hafta aralıklarla uygulamayı düşünüyorum.
ben ilk seansımı yaptım bu hatasonu ikinici olacak.inş biraz hafifler sinir oluyorum.gözümün içi kaldı sanırım çıkmadık yer:KK70::KK70:

ben ilk seansımı yaptım bu hatasonu ikinici olacak.inş biraz hafifler sinir oluyorum.gözümün içi kaldı sanırım çıkmadık yer:KK70::KK70:
Hahahaha ay ben dün gece epilasyonun finalinde iki kaşımın ortasına şak diye verdim lazeri beynimden vurulmuşa döndüm. Deli miyim neyim bir daha yapmam ama :D

merhaba hadi hayırlı olsun .5'temi yaptın
Merhaba kuzenüm bana philips lumea prestige vericek ama 3 4 yıl kullanmış atışı bitmelik olmuştur diyo 2 kız kardeş kullanmışlardı bu makinaların kartuşu tekrar dolduruluyor mu acaba ?

Merhaba kuzenüm bana philips lumea prestige vericek ama 3 4 yıl kullanmış atışı bitmelik olmuştur diyo 2 kız kardeş kullanmışlardı bu makinaların kartuşu tekrar dolduruluyor mu acaba ?
onu tam araştırmadım ama değiştirilmiyor diye duymuştum.philipse mail atabilirsin

Teşekkür ederim peki siz memnunmusunuz?
ben 3. seansımı yaptım.dörtten sonra daha iyi yorumalrım diye düşünüyorum.kolarda çok faydasını gördüm.cumartesi 4. seansın günü inş daha net şeyler yazarım.bacakların %50 si gitti alt ve üst olarak.

3. seansın sonunda
alt bacak ve üst bacaklar %50 oranında azalma
kollarda %60 oranında azalma
göbek %100 azaldı
özel bölge %20 5. derecede yapamadım 2-3 de yapınca yavaş ilerliyor
koltuk altı %70

4. seansımı dün yaptım.ara ara azalmalar hahhında bilgi vereceğim.gerekirse ilk sayfaya taşırım seans sonuçlarını

senin basligi gorunce bi heves tekrar basladim ama 1 ay oldu daha ikinci seansi yapmadim :( yine de azalma var. bu aksam yapayim bari :deli:

senin basligi gorunce bi heves tekrar basladim ama 1 ay oldu daha ikinci seansi yapmadim :KK43: yine de azalma var. bu aksam yapayim bari :deli:
ilk 8 seans düzenli yapmayı planlıyorum ondan sonra ayda bir iki ayda bire düşer umarım.ben çocuklardan fırsat bulamıyorum o sıkıntı.sonra salona gittiğimi farz edip zorluyorum.yoksa kalacak kaldıkça.aşırı tüylü olduğumdan nefes aldığımı hissettim.

Back