- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
Bu konudaki veliler için keşke iftira atmasalardı dedim. Yatak odasındaki fantazisine burnumuzu sokmadık sonuçta carpitmayin Çocuk doğurmasına da müdahil değilim üresin zavallı mağdur sürekli izne ayrılan memur kadıncağız o zaman gelip gelip gitmesin bayağı sistemdeki boşluktan yararlanarak suistimal etmektir bu. Öğretmen ayarlayamayan idare zaten en suçlusu. En mağdur o yaşta ben olmuşken bana yüklenmeniz garip Benim o yaşta dersimi etkilemiş ve bir şey öğrenememiş boş geçmişse evet burnumu sokarım. Sonuçta beni etkiliyor değil mi?Tarafsız olmak zorunda değilseniz "yanlış olan şeye kızarım." demeyin çünkü işinize gelene kızıyorsunuz. Bizler de zaten aksayan eğitimi ve boş derslerin düzeltilmesini sisteme ve idareye bağlıyoruz. Öğretmen hakkını kullanıyor burada size bize laf düşmez, müdürün ayarlaması gerekiyordu. Veliler öğretmen değiştirme konusunda haklı olsalar da saçma bahanelerle dilekçe vermeleri sorunu çözmez. Sizin gibi meslektaşının yatak odasına burnunu sokacak kadar hadsiz olmaktansa komik olmayı tercih ederim.
Bence siz de beni çok yanlış yerden anlıyorsunuz Imm ya da ne demek istediğimi anladınız yatak odası olarak çarpıtıyorsunuz muhatap olmayacağım
Not: Konu sahibi burada sizden bahsetmiyorum. Üzerinize alınmayın velilerin ayıp ettiğini idarenin suçu olduğunu dün zaten size söylemiştim sağlıklı doğumlar