Konu sahibi hangi sehirde bende merak ettim , bizim burda coxuk sac kesimine 30 tl aliyorlar , esim ise sac ve sakal trasina 60 tl oduyor
Mumkunati yok 20 liraya tum bunlari yaptirmanin
Zaten il büyüdükçe fiyatlarda artiyorTürkiye'de bir küçük bir ilçede 20 TL bacak komple 10 TL kas ,bıyık 10 TL saç kesimi 5 TL makyaj 5 TL maske yaptirmistim.
Aynen , zaten azicik sac var 15 dakikada bitiyo isleri , esas cocuklardan kazikliyolar bizleri :)ay 30 mu beterin beteri var:)
ya zoruma gidiyor benim çocukların saçına o kadar para vermek şekil yok bişe yok.
Saç kesimi ve bakımına 380 tl verdim gecen ayGeçen abim traş olmuş merak ettim sordum ne kadar diye.
İki yıkama
Saç kesim
Sakal kesim
Yanak uçlarına sir ağda
yüz maskesi
Fön
Üstüne bi de parfüm sıkma
Hepsi 20 tl dedi. Üstüne bi de çay ikram ediyorlarmış :)
Gittiği kuaför de gözde bi kuaför.
Kadın kuaförleri niye o kadar pahalı ya kazıklıyolar mı bizi ? Gittiğimde bi sürü para bayılıyorum ben föne ayrı para yıkamaya ayrı para...
Geçen abim traş olmuş merak ettim sordum ne kadar diye.
İki yıkama
Saç kesim
Sakal kesim
Yanak uçlarına sir ağda
yüz maskesi
Fön
Üstüne bi de parfüm sıkma
Hepsi 20 tl dedi. Üstüne bi de çay ikram ediyorlarmış :)
Gittiği kuaför de gözde bi kuaför.
Kadın kuaförleri niye o kadar pahalı ya kazıklıyolar mı bizi ? Gittiğimde bi sürü para bayılıyorum ben föne ayrı para yıkamaya ayrı para...
sac kesimi hariç tabievet
tüylerimi kendim alıyorum lazerle uğraşamadım ama planımda var
kaş bıyık kendim alırım
saçımı kendim keserim
makyajımı kendim yaparım
özel günlerde saçımı kendim yaparım
muhtemelen bi araba parası kar etmişimdir :)
lisedeyken bi amerikalı arkadaşımla konuştum da amerikada kadınlar kuaföre gitmez para vermemek için kendi yaparlar demişti o zaman aklına yatmıştı bu. seneler içinde baya ustalaştım da. vakit ayırma ihtiyacı da yok. temiz iş.
Kaşı bi becersem ben hıc ugramam :/
sac kesimi hariç tabi
Yaa resim yeteneği iyi olan daha iyi alır derlerkaşın nesi zor en başından beri kendim alıyorum hiç kuaförde aldırmadım. tek tip incecik kaş alırlardı eskiden herkesin kaşı aynıydı sevmezdim gitmezdim. hatta bi dönem yazın kaşımı bıraktım çıktı da yeniden planladım yüzüme göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?