kadın kuaförleri neden pahalı kazıklanıyoz mu?

Konu sahibi hangi sehirde bende merak ettim , bizim burda coxuk sac kesimine 30 tl aliyorlar , esim ise sac ve sakal trasina 60 tl oduyor
Mumkunati yok 20 liraya tum bunlari yaptirmanin

ay 30 mu beterin beteri var:)
ya zoruma gidiyor benim çocukların saçına o kadar para vermek şekil yok bişe yok.

Birde erkek degil ama kadın güzellik sektörü ölmez
İkinci dunya savaşında yiyecek sektöründe olan firmalar bile batarken kuaforler ve naylon corapcilar ayakta kalmış

bunlar ne zamana ait bilmiyorum ama kuaförlerde bildiğim kadarıyla birinci sınıf üçüncü sınıf diye kavram var iyi bi yerse birinci sınıf olup yukarıdaki fiyaatlar alınırmış,belli kriterlere göre belirleniyor tabii bu sınıflar

Saç kesimi ve bakımına 380 tl verdim gecen ay
İçime oturdu

Ben de tam aksi erkek kuaförleri pahalı diyordum.

Saçıma kesim+fön 40 tl veriyorum.
Eşim gidiyor bit kadar saçını sakalını kesiyor. 50 tl veriyor.

Ozel bolge icin agdaya gitmeyi anlarim birde kas icin ama biyikti , bacak koltuk alti vs bunu evde yapmak cok kolay.
Saca fon cektirmek nebiliyim bukle vs bunlarda evde yapilabilir.
Bn sadece kesime gidiyorum o da senede 2 kere.
Ozel bolge agdasini dahi kendim yapiyorum.
Sakaklarimda beyazlar cikti ama bn onlari ince makasla temizliyorum hic boyatmadim henuz sacimi.
Bilmiyorum artik keratin bakimiydi sac maskesiydi evde yapilir yani.
Oglum icinde profesyonel sac kesim makinasi aldim, cok guzel kesiyorum kendim.
Esimi de tras ederim sacini keserim.
El yatkinsa bnce evde yapilamsyacak sey yok

kardeşim bulunduğumuz semptteki erkek kuaförlerine gitmiyor saç-sakal 30 lira alıyor bide kesemiyor diyor. Başka semtte 15 liraya saç- sakal yıkama kaş kesen bir yere gidiyor.

Sonuçta emek ve meslek var. Starbucks da ya da herhangi bir kahvecide 2 kişi gitsen 15 lira veriyorsun zaten.

evet

tüylerimi kendim alıyorum lazerle uğraşamadım ama planımda var

kaş bıyık kendim alırım

saçımı kendim keserim

makyajımı kendim yaparım

özel günlerde saçımı kendim yaparım

muhtemelen bi araba parası kar etmişimdir :)

lisedeyken bi amerikalı arkadaşımla konuştum da amerikada kadınlar kuaföre gitmez para vermemek için kendi yaparlar demişti o zaman aklına yatmıştı bu. seneler içinde baya ustalaştım da. vakit ayırma ihtiyacı da yok. temiz iş.

Bence kadın kuaförlerinde kaliteden çok mekana vs de bakıyor kadınlar ben çok güzel işini yapan küçük yerlerde yaptırıyorum.
Merkezi bir yerde oturuyorum aynı cadde üzerinde fön tekinde 15 tl iken diğerinde 4 tl

Oyle demeyin erkek kuaforleri de iki tutam saca 30 tl alıyor bakım hariç ..

Ama ciddi anlamda çok pahalı .. mahalle arası en lüks kuaförle aynı fiyatı aldığımı biliyorum

Cok uzun zamandir kas biyik evde kendim aliyordum, bugun bi duzgun aldirayim da 2 hafta idare etsin dedim (tatile gidiyorum) tam 25 tl verdim.
Bu son oldu sanirim. 5 dk da 25 tl kazaniyorlar ya, ben o parayi kazanmak icin kac saat kafa patlatiyorum

Kaşı bi becersem ben hıc ugramam :/
sac kesimi hariç tabi

Hele gelin saçı o ayrı bir mesele aynı saç ,makyaj ama fiyatlar uçuk.Sebebiniş sordugumda yok dükkanı kiralıyorsunuz gibisine dedi de e gittiğimizde neden farklı müşteriler alıyorsun o zaman da bizi saatlerce bekletiyorsun orada.Yapabildiğimi kendim yapıyorum boyalar çok kaliteli değil zaten.

Erkekler sürekli gidiyor.Mesela benim eşim ayda 2 kez gider 40 50 lira tutar.5 ayda en fazla 200 lira tutar.Ben 5 ayda bir ombre yaptırıyorum üstüne fön bakım yaptırıyorum iyi bir kuaföre 150 lira tutuyor.Aynı hesaba denk geliyor.

allahtan doğal sac modası
Hadi boyadın boya akti ombre modası var

Kaşı alma bırak allahtan kalın kas modası var
Ama bıyıklara bişee diyemicem kendinehas

Kaşı bi becersem ben hıc ugramam :/

sac kesimi hariç tabi

kaşın nesi zor en başından beri kendim alıyorum hiç kuaförde aldırmadım. tek tip incecik kaş alırlardı eskiden herkesin kaşı aynıydı sevmezdim gitmezdim. hatta bi dönem yazın kaşımı bıraktım çıktı da yeniden planladım yüzüme göre.

Yaa resim yeteneği iyi olan daha iyi alır derler
Bana ders verin öğretin :) en zoru o geliyor bana :))

Kesinlikle katılıyorum. 5 dk da fön çekiyor 10 lira. Ki benim saçımda fön ile kendi duzlestirmem arasında aman aman bi fark olmuyor,düğün dernek gitmiş olmak için gidiyorum,hatta bi kez erkek kuzenimin kinasinda kendim duzlestirmistim ertesi gün düğünde kuaförde fön cektirdim düğün günü gören akraba aaa sen kuaföre gitmedin mi dediydi o ggünden sonra onu da bıraktım en azından fön çekiştirmiyorum parama yazık yahu. Ağda desen öyle,lüks bi yer değil gittiğim yer,tamam çokda temiz bi is değil ama bi bacağı yeri geliyor bir ağda bezi ile alıyor ağdayı da çok kullandıkları yok,15 dk dan kısa sürede 45,50 lira hazır. Yılda 1 kez de 5 er 5 er zam geliyor hadi toptan yaptirsan göze gelmez belki ama parça parça yaptırınca o 5 lira zaman göze çok batıyor. Velhasıl kelam iyi para döküyoruz,iyi para kazanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…