kadın kuaförleri neden pahalı kazıklanıyoz mu?

aylin113

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
76
39
8
25
Geçen abim traş olmuş merak ettim sordum ne kadar diye.

İki yıkama
Saç kesim
Sakal kesim
Yanak uçlarına sir ağda
yüz maskesi
Fön
Üstüne bi de parfüm sıkma

Hepsi 20 tl dedi. Üstüne bi de çay ikram ediyorlarmış :)

Gittiği kuaför de gözde bi kuaför.

Kadın kuaförleri niye o kadar pahalı ya kazıklıyolar mı bizi ? Gittiğimde bi sürü para bayılıyorum ben föne ayrı para yıkamaya ayrı para...

Bir cogu kazikliyor 200 tlye yaptirdigim ombreyi baska bir yerde 80 tlye yaptirdim. komple agda 70 alan baska yerde heryeri 30a piril piril yapan yerlerde var . malzemeyle alakali dicem ama ikiden fazla kuaforde calistim hemen hemen ayni marka somuruyorlar adami.

5 liralık malzemeyle yaptıkları işe 200lira para istiyorlar. Gitmiyorum bende artık ciddi kazık atılıyor çünkü. Temiz saçı yıkayıp saç yıkama parası alalım derdindeler bide. Dışarda 10liralik bakım ürününü 50ye kaktırma çabaları var bide. Neredeyse tuz ruhunu saçına sürüp organik şampuan bu diyecekler

Aynen öyle ben calisirkende toptancidan bildigimiz uyduruk kozmatikcilerden aldiklari 5 tllik boyayi yaparken iyi boya bu rn iyisi diye ovuyorlardi oysa ben gidip aldim neresi en iyi

o nasıl kuaför ya ben oğlanların saçını kafa başı 20 den kestiriyorum.. alt tarafı çocuk saçı..

Aynen öyle ben calisirkende toptancidan bildigimiz uyduruk kozmatikcilerden aldiklari 5 tllik boyayi yaparken iyi boya bu rn iyisi diye ovuyorlardi oysa ben gidip aldim neresi en iyi
Ay bide boyayı göstermeden gizli saklı karıştırmaları var. Asla gözünün önünde sıkılmıyor o boya tüpleri. Madem organik çok pahalı supersonik boya kullanıyorsun göstersene gerine gerine ne saklıyorsun markasını

Türkiye'de bir küçük bir ilçede 20 TL bacak komple 10 TL kas ,bıyık 10 TL saç kesimi 5 TL makyaj 5 TL maske yaptirmistim.

Aynen aynen onun asil sebebi karistirdiklari tuplerin numaralarini gormemeniz gorsek herkez evinde kendide yapabilir karistirip istenilen rengi. Yazik gunah aldiklari paraya

Oglumu trasa goturuyorum. Trasi yarim saat falan suruyor. 20 tl yikama, fon dahil. Ben saclarim kiriklarini aldiriyorum. 5 dakikada bitiriyor 15 tl yikama fon yok.
Erkek trasi daha zor ustelik.

Benim 50 liraya yaptırdığım keratin bakımını aynı ürünlerle caddede 250 liraya yaptıran arkadaşım geldi aklıma

Arz talep, lokasyon falan etkiliyordur. Bir de ne biliyim erkeğin saçını, sakalını kesmekten ne olur ama kadınınki öyle mi? Öğrenmek için daha fazla zaman ve emek gerekli. Katı var kütü var bobu var, var da var ki bu sadece saç yani. Kaş şekilleri, makyaj çeşitlerini söylemedim bile daha.

20 tl ne ya.. eşim gittiğinde 100 den aşağı çıkmıyor. Öyle ağda falanda yaptırmaz. Mahalle arası kuaförde 10 tl ye saç kesiyorlar her bütçeye göre yer var yani.

Bende bir kuafore msj yazdim fiyat listesi nekadar falan diye.
Bana sacinin resmini cek falan dedi. Bende cektim yoladim.
Sonra ise fiyatini soyledi.
6400 tl.
Kaynak icin.
Bu normal mi??

Valla ben kas biyik çene bölgesi için 20 tl oduyorum. Erkek kuaföre ri de aynı benim bulunduğum ilde. 23 aylık oğlumun saç trasi mesela 10 tl. Mecbur gidiliyor yani yapacak bişey yok malesef.

erkek traş olmasa olur sakal bıyık bırakabilir kendini traş edebilir..ama kadın süslüdür mecburen yaptıracak.

o nasıl kuaför ya ben oğlanların saçını kafa başı 20 den kestiriyorum.. alt tarafı çocuk saçı..
Konu sahibi hangi sehirde bende merak ettim , bizim burda coxuk sac kesimine 30 tl aliyorlar , esim ise sac ve sakal trasina 60 tl oduyor
Mumkunati yok 20 liraya tum bunlari yaptirmanin

Her kuaför aynı değil ama genelde ucuz kuaförlerde saçı bayağı yakıyorlar. Ayda bir kez anca gidiyorumdur onun dışında ağda yerine epilasyona gidiyorum uzun zaman hesaplayınca kâr oluyor epilasyon. İlden ile değişiyor ben İstanbul'da yaşıyorum artık alıştım uzun süredir gittiği bir kuaförü olacak insanın fiyatta da yardım ediyorlar öyle tanıdık olunca. Onun dışında malesef güzelleşmek uğruna belli bütçe ayırmak lazım yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…