• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lojman hayati kadar bos kadin muhabbetinin döndüğü yer olamaz. ister asker lojmani olsun ister banka lojmanı, cogu kocasinin parasi - rutbesiyle kendini is becermis sanan kadinlarin hava atmak için sırada bekledigi yerlerdir.
(hic lojmanda yasamadim ama lojman travmasi olan yakin arkadaslarim var)
sana tavsiyem birey olamamis insanlardan uzak dur - ki lojmanda sanki kocasinin okulunu kendi okumus, sanki kocasinin calistigi isi kendi emek verip calismis gibi davranan kadinlar bence birey olamamislardir. onlarla oturup takilacaksin da ne olacak?
*kimsenin yurdu da degilim, kurdu da degilim. cok da umursadigim soylenemez. kafam uymuyorsa "iyy keko" derim gorusmem, kaliteli yalnizlik sacma sapan muhabbetlerden iyidir

Benim arabam yok canım
Ayakların vardır ama heralde, toplu taşımada vardır.
Ama bak şuan çok sinirlendim o kocişin neden sana bir araba almiyor sen boyle toplu tasimada yada yaya gezerken nazardan cat diye catlarsan ya bi yerde

Ben estetik ve güzelliğe düşkün biriyim, güzel kadın görürsem gerçekten iltifatımı esirgemem, güzel bulduğum bir ayrıntısı varsa şiir gibi kadın der keyif alarak izlerim; ama siz sıradan bir kadınsınız açıkçası, tavırlarınız buradaki gibiyse sizinle alay ediyor bile olabilirler.

Canım sıkılıyor nedir ya, bir dil öğrenin, hobi edinin,spor yapın yapacak onca şey varken , evde bu tip insanlarla oturup kalkıp ne konuşmalarını bekliyorsunuz ki , alt tarafı bir şal bir kıyafete bu kadar kafa yorup beni kıskanıyorlar ,kadın kadının kurdudur falanlar sizin de onlarla aynı çizgi içinde olduğunuzu gösteriyor.
Benim de canım sıkılıyor bu ara eşimle japonya videoları izliyoruz youtubedan. Ben de japonca öğrenmeye karar verdim. 😂😂 Öneririm hanımefendiye dil öğrenmek baya terapi gibi valla.

lojman hayati kadar bos kadin muhabbetinin döndüğü yer olamaz. ister asker lojmani olsun ister banka lojmanı, cogu kocasinin parasi - rutbesiyle kendini is becermis sanan kadinlarin hava atmak için sırada bekledigi yerlerdir.
(hic lojmanda yasamadim ama lojman travmasi olan yakin arkadaslarim var)
sana tavsiyem birey olamamis insanlardan uzak dur - ki lojmanda sanki kocasinin okulunu kendi okumus, sanki kocasinin calistigi isi kendi emek verip calismis gibi davranan kadinlar bence birey olamamislardir. onlarla oturup takilacaksin da ne olacak?
*kimsenin yurdu da degilim, kurdu da degilim. cok da umursadigim soylenemez. kafam uymuyorsa "iyy keko" derim gorusmem, kaliteli yalnizlik sacma sapan muhabbetlerden iyidir
Konu tamamen lojmandan bağımsız aslında, birazdan apla buraya bir resmini daha atıp güzel ollduğuna hepimizi ikna etmeye çalışacak edemezsede kezbanlar diyip gidecek.
Parmaciklarına yazık yorulma yani 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back