• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedavi gormeniz iyi olur. Onceki konularinizda da resim paylasip kendimi begenmiyorum demissiniz. Oysa ki guzelsiniz ve aaa hayir cok guzelsin gibi seyler duyacaginizi bilerek actiginiz da belli o konuyu. Biri de gencsiniz demis o konuda. Ona da hayir 28im demissiniz :))
Boyle bi tanidigim vardi. Sonu iyi olmadi. Bi psikologa gorunun yol yakinken. Etrafinizdakilere de sabirlar.

İnsanlar arasında kıskançlıklar olabilir ama bazıları herkes beni kıskanıyor kafasında yaşıyor. Biri bir şey sorsa kıskandı, bir şey dese kıskandı. Baksa kıskandı, bakmasa kıskandı. Bu bir nazar bir de kıskançlık konusu. Çoğu kafada kurulan seyler.

Tedavi gormeniz iyi olur. Onceki konularinizda da resim paylasip kendimi begenmiyorum demissiniz. Oysa ki guzelsiniz ve aaa hayir cok guzelsin gibi seyler duyacaginizi bilerek actiginiz da belli o konuyu. Biri de gencsiniz demis o konuda. Ona da hayir 28im demissiniz :))
Boyle bi tanidigim vardi. Sonu iyi olmadi. Bi psikologa gorunun yol yakinken. Etrafinizdakilere de sabirlar.
Kocacım götürür sorun değil canım

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
İşsizlikten oluyor bunlar biraz iş edin kendine. Kimsenin seni kıskanmadığı, tuhaf ve rahatsız edici birisi olduğun için insanların garip garip baktığı gerçeğiyle yüzleşirsin umarım :(

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
Fotona baktım da sandığın kadar güzel değilsin ortalamasın bence kıskanmıyorlardır

eminim herkes seni konusuyor canim.yasin kac hala ergenlik doneminde olabilirsin biliyorsundur belki gec ergenlik donemi 23 24 e kadar devam eder.herkesin gozu senin ustunde havalari ordan gelir.ama eger yasin buyukse canm bence kendinle ilgili bir kompleks yasiyorsun onun sonucunda olaylari boyle algiliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back