- 12 Haziran 2022
- 653
- -140
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
Anlamadım ?Hatırladım ben sizi. Forumdaki herkese "Kezban kadınlar" diyen üyesiniz. Hala gelip kezban(!) kadınların aklına danışmadan edemiyorsunuz da. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ?Hatırladım ben sizi. Forumdaki herkese "Kezban kadınlar" diyen üyesiniz. Hala gelip kezban(!) kadınların aklına danışmadan edemiyorsunuz da. :)
Allah bir yerden veriyorsa bir yerden de alıyor demek ki. Çok şeapmayın siz tamam.Anlamadım ?
Zeka desen o da var. Valla ben çok kıskandım sizi. Yok yok maşallah.Anlamadım ?
Sizi çekemeyen anten taksınAnlamadım ?
Karşı konulmaz bir vahşi cazibemiz var.Hatırladım ben sizi. Forumdaki herkese "Kezban kadınlar" diyen üyesiniz. Hala gelip kezban(!) kadınların aklına danışmadan edemiyorsunuz da. :))
-120 emoji skoru, bu nedir aga uğraşsan yapamazsın![]()
Kocacım götürür sorun değil canımTedavi gormeniz iyi olur. Onceki konularinizda da resim paylasip kendimi begenmiyorum demissiniz. Oysa ki guzelsiniz ve aaa hayir cok guzelsin gibi seyler duyacaginizi bilerek actiginiz da belli o konuyu. Biri de gencsiniz demis o konuda. Ona da hayir 28im demissiniz :))
Boyle bi tanidigim vardi. Sonu iyi olmadi. Bi psikologa gorunun yol yakinken. Etrafinizdakilere de sabirlar.
Neyini beğenmedin yavru kurt, oysa ben sana güzel olduğunu söylemiştim
Leoparlı vahşi kıyafeti ve tüm seksilikleriyle kk kulübü teyzeleriKarşı konulmaz bir vahşi cazibemiz var.
İşsizlikten oluyor bunlar biraz iş edin kendine. Kimsenin seni kıskanmadığı, tuhaf ve rahatsız edici birisi olduğun için insanların garip garip baktığı gerçeğiyle yüzleşirsin umarımAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum![]()
Fotona baktım da sandığın kadar güzel değilsin ortalamasın bence kıskanmıyorlardırAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum![]()
Tuhaf mıİşsizlikten oluyor bunlar biraz iş edin kendine. Kimsenin seni kıskanmadığı, tuhaf ve rahatsız edici birisi olduğun için insanların garip garip baktığı gerçeğiyle yüzleşirsin umarım![]()
Kk madonnasıFotona baktım da sandığın kadar güzel değilsin ortalamasın bence kıskanmıyorlardır