• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedavi gormeniz iyi olur. Onceki konularinizda da resim paylasip kendimi begenmiyorum demissiniz. Oysa ki guzelsiniz ve aaa hayir cok guzelsin gibi seyler duyacaginizi bilerek actiginiz da belli o konuyu. Biri de gencsiniz demis o konuda. Ona da hayir 28im demissiniz :))
Boyle bi tanidigim vardi. Sonu iyi olmadi. Bi psikologa gorunun yol yakinken. Etrafinizdakilere de sabirlar.
Tedavi ediyorsanız gelebilirim

Umarim başkasinin fotografini dalga gecmek icin kullanmiyorsunuzdur ya.
Genelde farkli olan dikkat ceker deriz hadi öyle olsa size oyle gelmiştir deriz ama sizin yüzünüz tipiniz Türkiyede sokakta karsilasilabilecek eeennn sıradan yüz.
Burun kanatlariniz da oldukça geniş yani kimse bu şekilde estetik yaptirmaz.
Gerceklikten kopmuşsunuz siz bi yerde bu şekilde saglikli ilişkileriniz olmaz toplumda.

Merve bişi dicem ama alınma, burnun estetikli bir buruna uzaktan yakından bezemiyor? Doktordan kanatları arşa kadar açık bir burun talebinde bulunacak bir kadın yoktur bence. Sağ gözde de göz tembelliği olabilir, bir doktora görün istersen.
Ben bi kişinin başkasının fotoğrafıyla kasıtlı olarak burda böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.

Merve bişi dicem ama alınma, burnun estetikli bir buruna uzaktan yakından bezemiyor? Doktordan kanatları arşa kadar açık bir burun talebinde bulunacak bir kadın yoktur bence. Sağ gözde de göz tembelliği olabilir, bir doktora görün istersen.
Ya değilmi yazayım yazayım dedim sonra vaz gectim. Yani buruna bakınca az daha yakından baksan bademcikleride görürsün ama banada bir şey der diye yazmiyorum 😁

Umarim başkasinin fotografini dalga gecmek icin kullanmiyorsunuzdur ya.
Genelde farkli olan dikkat ceker deriz hadi öyle olsa size oyle gelmiştir deriz ama sizin yüzünüz tipiniz Türkiyede sokakta karsilasilabilecek eeennn sıradan yüz.
Burun kanatlariniz da oldukça geniş yani kimse bu şekilde estetik yaptirmaz.
Gerceklikten kopmuşsunuz siz bi yerde bu şekilde saglikli ilişkileriniz olmaz toplumda.
Üyenin adını unuttum da geçen günlerde kendimi çirkin buluyorum güzel miyim diyip fotoğrafını paylaşan bir üye vardı onunla bu üyenin profil fotoğrafı aşırı benziyor

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
Tepki vermiyorsun. Senin için çok önemsiz. O yüzden buraya konu açıyorsun. O yüzden kadın kadının kurdu diye başlık atıyorsun :)) şöyle şeyleri umursamayan kimse bu yazıyı yazmaya tenezzül etmez. Demek sende de sorun var.

Ben bi kişinin başkasının fotoğrafıyla kasıtlı olarak burda böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.
Bu hanımefendi mervemuallime gizem12 gibi bişey olması lazım gibi değişik isimlerle gelip arada böyle herkesin kendini kıskandığı ile ilgili konular açar .Kendisini beğenmeyenlere çanak anten mi yoksa uydu alıcısı mı orasını bilemiyorum bir anten takmalarını tavsiye eder hakaret eder ve gider.
Hatta daha önceleri açıktı.Açık halinin fotoğraflarını hemde makyajsız bir şekilde foruma atıp hadi bakalım siz de atın da kim daha güzelmiş görelim diye iddia tartışmaları bile yaşandı.
Ben gaffurun kız kardeşi olması lazım tam hatırlamamakla beraber sanırım Nilaydı karakterin adı hanımefendiyi ona benzetiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back