- 3 Ağustos 2024
- 659
- 1.842
- 28
- 31
- Konu Sahibi mervekaranfil
Kaçla kaç arası olursa güzel olabilir? Ona göre bi beslenme programı hazırlasın yengenç.52 kilo kadın güzel olmaz bu Arada o ne öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçla kaç arası olursa güzel olabilir? Ona göre bi beslenme programı hazırlasın yengenç.52 kilo kadın güzel olmaz bu Arada o ne öyle
yakından çekmiş olabilirim bu Arada geçmiş açtığım konular seni zerre ilgilendirmezArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım![]()
![]()
![]()
![]()
- mervekaranfil
- #bir derdim var #kadınlarkulübü
- Yorumlar: 36
- Forum: Bir derdim var
Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin![]()
Bende sana kendi dinlediğim muziklerden armağan etmek isterdim ama adama hakaret etmiş olurumaynen dinle sen bi sana gelsin
Burnum da estetik gibi aslında ama neyseKıskanmazlar tabi. Kendini nasıl Merve’yle kıyaslarsın. Kıskanç!!![]()
Saat de harbi kötü haArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım![]()
![]()
![]()
- mervekaranfil
- #bir derdim var #kadınlarkulübü
- Yorumlar: 36
- Forum: Bir derdim var
Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin![]()
seni Allah’a havale ediyorum başka da bir şey demiyorum kötü kal byBende sana kendi dinlediğim muziklerden armağan etmek isterdim ama adama hakaret etmiş olurumhav hav dinleyen insan gelio beni dinlemeye basladi diye mezarinda ters dönü verir
İyy tam kenar mahalle dilberi yahavlama
Hav hav diye bir şarkı vardır dinle bence
Yakından hangi kadının eli böyle erkek eli gibi çıkıyor fındık burun ?yakından çekmiş olabilirim bu Arada geçmiş açtığım konular seni zerre ilgilendirmez![]()
sen nerenin cinganısın acaba benim ağzımı bozmaİyy tam kenar mahalle dilberi yahoşt diyip tükürükte atarsın sen biraz sonra
Cingan mısen nerenin cinganısın acaba benim ağzımı bozma
çok guzel kiskanilan bir kadin eliO nasıl kadın eli la absbsbs
İnanılmaz saçma abiyeleri ve günlük kıyafetleri tesettür modası diye pazarlıyorlar. Özellikle gelin başı diye yaptıkları başörtü üstüne kumaşla şekillendirilen allı güllü topuzlar, sarkıtlı avizemsi gelin başları çok rüküş duruyor. Günümüzde başörtülü kadınlar artık çok güzel giyiniyorlar. Geçen gördüm tabanına kadar çok şık maskülen oversize bir kaşe kaban, şık kalın taban bir bot, kıyafet olarak bacakları belli etmeyen çok bol palazzo pantolon, şık salaş bir kazak ve kemerle gayet güzel kombin yapmıştı biri; devasa topuzu olmayan hatta topuzsuz şık sade siyah başörtüsü ve güzel bir gözlükle tamamlamıştı kombinini. Düğünlerde de artık kabarık olmayan zarif gelinlikler, devasa taçlı simli gelin başları yerine, daha zarif sade taçsız ince işlemeli duvaklı başörtülü gelinler görüyoruz.Ağzın bal yesintesettürlü hanımlara kabarık, parlak saçma sapan şeyleri güzel diye pazarlıyorlar. Gözleri kanıyor insanın
Ek olarak tasmanı hafif bırakmışlar falan da diyo.İyy tam kenar mahalle dilberi yahoşt diyip tükürükte atarsın sen biraz sonra
komiksin ama yorum kotanı doldurdun yazma !!çok guzel kiskanilan bir kadin eli![]()
çok da güzelim sen benim tırnağım etmezsin sadece klavye delikanlısıçok guzel kiskanilan bir kadin eli![]()
Allah’ın adını verdim bak ne olur branşınız ne söyler misiniz?çok da güzelim sen benim tırnağım etmezsin sadece klavye delikanlısı
bu kadar lafı karşımda etseydin sonun nerde bitmişti sen bile tahmin edemezsin !!çok guzel kiskanilan bir kadin eli![]()