• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin 🤣
yakından çekmiş olabilirim bu Arada geçmiş açtığım konular seni zerre ilgilendirmez 👎🏻

Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin 🤣
Saat de harbi kötü ha :KK53:

Bende sana kendi dinlediğim muziklerden armağan etmek isterdim ama adama hakaret etmiş olurum 🤣 hav hav dinleyen insan gelio beni dinlemeye basladi diye mezarinda ters dönü verir
seni Allah’a havale ediyorum başka da bir şey demiyorum kötü kal by

Bir ablan olarak yazmak istiyorum küçüksün sonuçta, kendini çok güzel de görebilirsin öyle de olabilirsin ama burda kavgaya girme bunun için. Kocan güzel buluyorsa konu bitmiştir dimi . Kendini yorumlarla üzüyorsun sadece

Ağzın bal yesin ❤️ tesettürlü hanımlara kabarık, parlak saçma sapan şeyleri güzel diye pazarlıyorlar. Gözleri kanıyor insanın
İnanılmaz saçma abiyeleri ve günlük kıyafetleri tesettür modası diye pazarlıyorlar. Özellikle gelin başı diye yaptıkları başörtü üstüne kumaşla şekillendirilen allı güllü topuzlar, sarkıtlı avizemsi gelin başları çok rüküş duruyor. Günümüzde başörtülü kadınlar artık çok güzel giyiniyorlar. Geçen gördüm tabanına kadar çok şık maskülen oversize bir kaşe kaban, şık kalın taban bir bot, kıyafet olarak bacakları belli etmeyen çok bol palazzo pantolon, şık salaş bir kazak ve kemerle gayet güzel kombin yapmıştı biri; devasa topuzu olmayan hatta topuzsuz şık sade siyah başörtüsü ve güzel bir gözlükle tamamlamıştı kombinini. Düğünlerde de artık kabarık olmayan zarif gelinlikler, devasa taçlı simli gelin başları yerine, daha zarif sade taçsız ince işlemeli duvaklı başörtülü gelinler görüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back