- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
canım hoş geldinnnnn....
sağol bitanem..inşallah hepimize hayırlısı olur..
bebişine iyi bakkk..seni seviyoruz Şeniz
elif nasılsın canım
[sıze="2"]canım sağol..bugün misafirlerim gelecekte..anca hazırlıklarımı bitirdim...sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaydirigubbakcemile5[/sıze]
bende iyiyim canım çalışıyorum her zamanki gibi işler çok yoğun
listemiz çok az işallah çoğalıp hemişler çıkacak.rabbim hepimize nasip eder işallah..hadi bakalım listenin ilk hamişi kim olacak.
listenin az olmasının nedeni aslında bu bölüme çok nadir girilmesi...gebelik kısmına açsam eminim patlama yapar ama başlık itibariyle burada açmak zorunda kaldım...bu sorunu olan bayanlar genelde gebelik kısmında olduğundan burası rağbet görmüyor..
ama tabiki inşallah liste artar ve muhabbetlerimiz çoğalır..kaydirigubbakcemile5
mrb adet tarihim 5 haziran 2.5 yıldır tedavideyim klomen yumurta takibi hsg şimdide menogona başlıycaz adet olursam inşallah olmam bu arada benımkı sebepsiz infertelite
topıgınız hayırlı olsun arkadslar ınsalalh erkek ınfertılıtesının pembe kosesı gıbı sızınde
lıstenız uzar gıder hamısler dolar tasar:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu arada ben buraya erkek ınfertııtesı dıye gırmıstım anasayfadan
ısım cok benzeyınce
elif canım nasılsın görüşemedik kaç günden beri
iyiyim canım..sen nasılsın?
bu hafta misafirlerim çoktu...ama sık sık baktım topice giren olursa ekliyorum kaydirigubbakcemile2
21 haziran ,1 pozitif ve düşük, 3 negatif tüp bebek tüp bebek yüksek fsh kullandığım ilaçlar folbiol ve dhea hayıt suyu, sudenaz k8 organik su kullanıyorum demişsin bu sadece tüpleri açmak için mi başka faydaları da varmı