- Konu Sahibi SUDENAZ222
arkadaşlar nerelerdesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıoooooooooooooooooooooooooooooooo
arkadaşım biz de çıkıyoz ama kimseyi göremiyooooooz msj atıyoz yine alamıyooooz. nolcak böyle:1no2::1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar nerelerdesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıoooooooooooooooooooooooooooooooo
pervincim burdamısın ışığın yanıo ama
ben msj yazana kadar sen kaçtın yakalayamadım seni olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hayırlı günler arkadaşlar,hatice nasılsın?aşkcım,ışığın yanıyo ama başka topicdesin galiba.
yetercim inş. bu sefer tedavin başarıyla sonuçlanır canım,bu topicin hamilesi var mı bilmiyorum ama inş.sen olursun,bizde seni takip ederiz.opuyorumnanaktan
iyiyim kardelencim ya sen nasılsın bir türlü karşılaşamıoruz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar bugün nasılsınız ben hayıta başladım yine bakalım hayırlısı.:bbo:
günaydın kızlar bugün nasılsınız ben hayıta başladım yine bakalım hayırlısı.:bbo:
günayın pervincim bu hayıt otu ne işe yarıomuş peki bende kullanayım bütün arkadaşlar bahsedio hayıt otundan bende denemek istiorum klava::sm_cool:
hormonları düzenliyomuş canım,hormonlar düzenli olunca,yumurtlamada düzenli oluyo demekki.:CüvCüv:
hoş geldin pervin,ben bir iki gündür içemedim hayıtı,aslında bi hafta düzenli içmiştim ama kaldı.
canım hormonları düzenliyo yani düşükte olsa yüksekte olsa ortalıyomuş en önemlisi yumurtaların kaliteli ve büyümes,ini sağlıyomuş adetin 2. günü başlıyorum 13 ne kadar içiyorum dene bakalım inşallah sende etki eder benim 3. ayım içeli...
peeki nasıl kullanılıo çay gibi mi yapılıo gerçi ben hormon testi yaptırdığımda sonuçlarım iyi çıkmıştı ama yinede denemek lazım diiiimiiii:sm_cool::sm_cool: