- 21 Mayıs 2010
- 224
- 2
- Konu Sahibi SUDENAZ222
arkadaşlar nerelerdesiniz niye her açtığımda kimse olmuo böle çok sıkıcı arkadaşlar lütfen hiç olmazssa belli bir saat ayarlayalım ya bu arada rahim filmi çektirmeye gidicem ama o kadar çok yorumlar var ki internette birinin sölediği birininkine uymuyor napıcamı şaşırmış durumdayım kimisi ağrı kesici iç dio kimisi anestezi al dio ya bu nebiçim şey anlamadım doğrusu bana yardım edin lütfen ne yapmam gerek arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim lütfen cvp bekliorum sizden allah hepimizin yardımcısı olsun allah hepimize güzel sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Arkadaşım ben daha önce bir başlıkta anlatmıştım rahim filmi tecrübemi hatta belki rastlamışsındır. Bende doktor rahim filmi diyince internette saatlerce yorumları okumuştum hatta bir yorumda acıdan bayıldım falan yazıyordu acayip tırsmıştım sonra dedim "bebek" için herşeye değer ne olacaksa olsun, şükür kısa süreli bir sancıyla atlattım ben. Sağ tüpüm tıkalı çıktı.. İnşallah sende bir sorun çıkmaz, şimdiden geçmiş olsun :1hug: