- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- Konu Sahibi SUDENAZ222
kendileri bilir ben nekadar şifalı olduğunu okudum vallahi zarırı yok da dedi bende içerim ozaman inşallah faydasını görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar kızlar bugün nasılsınız dediğiniz gibi inşallah rabbim şu mubarek günler hürmetine sevgili rasülünün hürmetine hepimizin dualarını kabul eder DİLEDİĞİNİ DİLEDİĞİ KİŞİYE DİLEDİĞİ ANDA VEREN O....KURUMUŞ AĞAÇLARA CAN VERİP ÇİÇEK AÇTIRAN SONRA MEYVELER VEREN O RABBİM BİRGÜN OLUR BİZLERE DE MEYVELER VERİR İNŞALLAH.cuma saatinde dualarınızdan eksik etmryin......
hayırlı cumalar kızlar bugün nasılsınız dediğiniz gibi inşallah rabbim şu mubarek günler hürmetine sevgili rasülünün hürmetine hepimizin dualarını kabul eder DİLEDİĞİNİ DİLEDİĞİ KİŞİYE DİLEDİĞİ ANDA VEREN O....KURUMUŞ AĞAÇLARA CAN VERİP ÇİÇEK AÇTIRAN SONRA MEYVELER VEREN O RABBİM BİRGÜN OLUR BİZLERE DE MEYVELER VERİR İNŞALLAH.cuma saatinde dualarınızdan eksik etmryin......
bilemicem canım hayıt hormonlarla alakalı senin ilaçların neyle alakalı acaba etki adermi etmezmi istersen hayıt bölümünü oku canım .kaydirigubbakcemile5
kzlar hayılı cumalaar
rabbim dualrınızı kabul etsin
bizleri bekleneden mahrum etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
en kısa zamanda beklediğimzi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebek için olan iğneler haplar onlara etki edermi diye içmiyorum ama bu hayt suyunun bebek olması için şifa oldıuğunu duydum olumunekankayizsmile
canım ben doktora sordum klomen tedavisi görürken zararı yok dedi hayıt suyunun ama karar senin tabiii ki .
gÜnaydın kızlar nasılsınız
benimde yumurtlama sorunum var tüpbebek tedavisinde doktor hiç tahlildir arastırmadır birsey yapmadı dırek iynesonra transfer zaten yeni kanun çıkalı 3 gün olmustu oda bize vurd tek bebek koydular oda tutmadı nasip
bir ay sonra hayıt suyununu okudum memnun kalan çok 3 ay içicem insallah iyi gelir denemedik b,rsey kalmadı hayırlısı
canım şimdi sadece tek embriyo mu koyuyolar?
geçenlerde tv. Tüpbebek dr. Izledim tek embriyo nun tutma şansı yüzde yirmi iki tane olduğunda yüzde kırk üç tane olduğunda yüzde atmış tutma şansı vamış biri tutunamassa diğeri oda olmassa diğer bebeğin tutma şansı oluyomuş tek olduğunda tutunamayınca herşey bitiyor.bebek sahibi olmak için zaten zorla o para biriktiriliyo ünüversteden rapor almak baya eziyetmiş çok uğraştırıyolarmış.neden kolaylık sağlamıyolar anlamıyorum.:1no2: