- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- Konu Sahibi SUDENAZ222
bi hayıt demleyim bari kendime kızlar tadı pek hoş değil ama mecbur artık napcazzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi hayıt demleyim bari kendime kızlar tadı pek hoş değil ama mecbur artık napcazzzz
mislina hangi merkeze gidiyosun canım doktorunun adını yazarmısın
tatlım ben şuan yalovada özel bir hastaneye gidiyorum dr. masaya milyarları yatırmayıp elimizen geleni yapalım en son ona bakılır dedi. ben şuada glifor (şeker hapı - bilimsel araştırmalar sonucunda yumurtalıklara iyi geldiği, güçlendirdiği iyi bir takviye imiş...) ama dr tavsiyesi ile içilir.çünkü testler yapıyor. İşte 2,5 aydır gliforu kullanıyorum 6 gün göbekten iğne vuruldum bir gündede 4 tüp çatlatma iğnesi gerekli çalışmaları yapıp yumurta takibide yaptık beklemedeyiz hayırlısı bakalım. dr. FİLİZ CİĞERİM EDER DR. ÇOK ÖNEMLİ FİLİZ HANIM İLGİLİ VE ALAKALI MADDİ OLARAKTA DÜŞÜNÜYOR VE HEP OLUMLU TEPKİ VERİYOR O BENDEN DAHA ÇOK İNANIYOR YA BU AY KALIRSAN YA BU AY KALIRSAN DEYİP DURUYOR. :1hug:
günaydın kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanarkadaşlar yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için bal tarçın çörekotu çok iyi geliyor tüpbebek tedavisinde iki iğnede 3 yumurtam olmuştu bu karışımı son iğnelere kadar kullandım 7 kaliteli yumurtam oluşmuştu.dr.kaliteli ve istediğimiz büyüklükteler demişt iama tek embriyo verdikleri için heralde ondan tutmadı.şimdi yine başladım bu karışıma sanah akşam aç içiyorum tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
yetercim ben bu karışımı normal 250g lık bala ama iyi bal 2 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığı öğütülmüş olursa daha iyi yoksa normal çörekotunu katıp iyice karıştırıyorum sabah aç aksam yatmadan tatlı kasığı alıyorum birde aklıma geldikçe bir çaykaşığı polen suyla içiyorum. kullan canım inşallah etkisini görürsün rabbim bütün maddi mağnevi olarak buyolda uğraşanlara yardım edecektir yeterki duamızı ve ümidimizi eksik etmeyelim ALLAHA EMANETOL.:teselli:
yetercim ben bu karışımı normal 250g lık bala ama iyi bal 2 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığı öğütülmüş olursa daha iyi yoksa normal çörekotunu katıp iyice karıştırıyorum sabah aç aksam yatmadan tatlı kasığı alıyorum birde aklıma geldikçe bir çaykaşığı polen suyla içiyorum. Kullan canım inşallah etkisini görürsün rabbim bütün maddi mağnevi olarak buyolda uğraşanlara yardım edecektir yeterki duamızı ve ümidimizi eksik etmeyelim allaha emanetol.:teselli:
inşallah işe yarar canlarım denemekten zarar gelmez bize bizden fayda var önce rabbim sonra doktorlar sonrada kendimiz pozitif olalım kendimizi rahat bırakalım yediğimize içtiğimize dikkat edelim birbirimize burdan bile olsa destek olalım en önemlisi birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur hiç belli olmaz.opuyorumnanaktan
buarada ben hayıt suyunu genelde kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum karnım ne aç ne tok oluyor arası bişeyken içiyorum.16pervin16 dediğin karışımı bende 1 ay denedim bıraktım ama belki yine başlarım
aa filiz hanıım mardinde de görev yapmıştı evet canım bi ara bende onun yanına gidiodum mardinde olduğu sürece hep gittim.benimde dr um öle dr a diom ki adetim gecikti bişi hissetmiom ya varsa dio hatta yoksa bile mutlaka yakalıcaz diotatlım ben şuan yalovada özel bir hastaneye gidiyorum dr. masaya milyarları yatırmayıp elimizen geleni yapalım en son ona bakılır dedi. ben şuada glifor (şeker hapı - bilimsel araştırmalar sonucunda yumurtalıklara iyi geldiği, güçlendirdiği iyi bir takviye imiş...) ama dr tavsiyesi ile içilir.çünkü testler yapıyor. İşte 2,5 aydır gliforu kullanıyorum 6 gün göbekten iğne vuruldum bir gündede 4 tüp çatlatma iğnesi gerekli çalışmaları yapıp yumurta takibide yaptık beklemedeyiz hayırlısı bakalım. dr. FİLİZ CİĞERİM EDER DR. ÇOK ÖNEMLİ FİLİZ HANIM İLGİLİ VE ALAKALI MADDİ OLARAKTA DÜŞÜNÜYOR VE HEP OLUMLU TEPKİ VERİYOR O BENDEN DAHA ÇOK İNANIYOR YA BU AY KALIRSAN YA BU AY KALIRSAN DEYİP DURUYOR. :1hug:
buarada ben hayıt suyunu genelde kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum karnım ne aç ne tok oluyor arası bişeyken içiyorum.16pervin16 dediğin karışımı bende 1 ay denedim bıraktım ama belki yine başlarım
yumurta rezervi olmadan bu iş olmayacağını anladım artık psikoljim bozuldu arkadaşlar kendimi tavuk gibi görmeye başladım köylerde yumurtadan kesileni kesip afiyetle yerlerdi. yumurtadan kesilmiş bir kadın olarak bu psikolojiyi bir düşünün bu yolları bulmak istiyorum bu konuda yardım edecek var mı?
TATLIM KENDİNİ NİYE BUKADAR ÜZÜYORSUN HERŞEY BİZİM İÇİN YAPABİLECEĞİNİ YAP İSYAN ETME TEVEKKÜL ET RABBİM BİZİM İÇİN EN İYİSİNİ BİLİYOR GÜÇLÜ OLMAN LAZIMKİ BEDENİNE YANSISIN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAH BÜYÜK MELEKLERİMİZ İNŞALLAH GELECEK ANNELERİNE UMUDUNU YİTİRME HEM TIBBI HEMDE BİTKİSEL TAKVİYELER AL BEBEK ÜSTÜNDE FAZLA YOĞUNLAŞMA AKIŞINA BIRAK HAYATINI YAŞA BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLEN KAFANI DAĞIT BİRAZ VE DR EMİN DEĞİLSEN BAŞKA DR MUTLAKA DANIŞ VE DENE BAZILARI İŞİ İNSANLIK DIŞI TİCARETE DÖKÜYORLAR. GÜÇLÜ OL VEEEEEEEEEE HERŞEY GÜZEL OLACAK TAMAM MI !?! kaydirigubbakcemile5