- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- Konu Sahibi SUDENAZ222
hepinize günaydın herkese iyi hafta geçirme dileğiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize günaydın herkese iyi hafta geçirme dileğiyle.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım malesef 3 mart tan itibaren heralde kanun yürürlüye girdi banada denk geldi 17 martta oldum dr. a maddi yönden fazla imkanım yok yardımcı olunda bari iki bebek koyun diye çok rica ettim kesinlikle olmuyo sağlık bakanlığı takip ediyor dedi biz tedaviye başlarken dr.merak etmeyin yardımcı oluruz aramızda kalır demişti tırasnfer günü dediğini yapmadı çok üzülmüştüm o sitresle girdim zaten transfere eşimde dr. çok kızdığı için dondurma işlemini kabul etmedi 6 döllenmiş yumurtam ziyanoldu 0.0.elde var sıfır.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
senağlamasenağlama
çok üzüldüm yaaa,hepimizin adına çok üzüldüm.değişme ihtimali yok mu acaba?
opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız dün doktara gittim rahimağzı yarası için smir tahlili oldum sonucu 17sinde alıcam bakalım ne çıkıcak bu arada hayıt suyunu içiyomusunuz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yyaaaaaaa evet üzülüyoruz ama elimzden başka bir şey gelmiyor
2 gündür haberlede birde 3 çocuk yapana ödenek çıkattacakmış başbakan
sinirlerim zıpladı yine yyaaa
olmaz böle bir şey
infertiite hastalarına neden ödenek çıkmıyor
brz yükümüz hafiletilse
ilaçların bir kısmını devlet ödesi devlet destği aretsa olmazmı
ama yok kendi gelen başımla beraber diyor yetililerimiz
opuyorumnanaktanGünaydın kızlar nasılsınız dün doktara gittim rahimağzı yarası için smir tahlili oldum sonucu 17sinde alıcam bakalım ne çıkıcak bu arada hayıt suyunu içiyomusunuz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana katılıyorum canım
bu işin bir çözümü olmalı biz çocuk yapmak için bu kadar uğraş verirken (engeleri aşmak adına )ARIK BİZİMLE DAĞLGA GEİLDİĞİNİ DŞÜNÜYORUM
bu konuda başvurabileceğimiz bi yer yok mu,ben o kadar bekledikten ve o kadar masraftan sonra tek embriyo istemem yaaaa
canım 8 mart topiği var biliyorasan eğer oradan bazı dönmlerede yetklilere mail atıyoruz
ama çok fazla katıl olmadığını dşünüyorum ben
günaydın yetercim 3 mart topiğini dediğin iyi oldu bende mail atarım ama bizler gibi madur olan akadar çok çif tvarki neden katılım az acaba herkes katılsa bi patlama olsa belki yetkililer bizi duyar bunun gibi başka şeylerde yapmamız lazım.turkbayragi
opuyorumnanaktanGünaydın kızlar nasılsınız dün doktara gittim rahimağzı yarası için smir tahlili oldum sonucu 17sinde alıcam bakalım ne çıkıcak bu arada hayıt suyunu içiyomusunuz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan